Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Nisan 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızı denetlemeniz gerekiyor. Artık hayatınızda platonik aşklar istemiyorsunuz. Bugün alacağınız bazı haberler sizi çok fazla etkileyecek. Bugün geçmişe özlem duyabilir. Geçmişte yaşadığınız aşkların acısınıiçinizde yaşayabilirsiniz.

İş hayatınızda olumlu gelişmeler var. Başarı grafiğiniz devamlı yükseliyor. Beklediğiniz müjdeli haberi yakında alacaksınız. Kafanızda kariyerinizle ilgili yeni planlar var. Bunları hayata geçirmek için fırsat kolluyorsunuz.

Hayatınızda maddi açıdan hiç beklemediğiniz köklü değişiklikler olacak. Yakınlarınızla her an haberleşmek tutkunuz yüzünden bu sabah elinize geçecek fatura sizi bayağı düşündürecek.

Birlikte olduğunuz veya gönül verdiğiniz kişi ile ilişkileriniz size gittikçe daha yavan gelmeye başladı. Bu yüzden sakın gereksiz maceralara atılmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel isteklerinizin mutlaka hayata geçmesi için çok fazla ısrarcı olmamalısınız. Bu şekilde, yeni tanışmalarda inatçı ve sabit görüşlü bir görüntü vermekten kurtulacaksınız. Akraba türü ilişkilerinizde hazırlıklı olmadığınız birtakım gelişmeler, ivedi kararlar almanızı gerektirebilir. Bu konularda hassas olmanız gereken bir gününüzdesiniz.

2 Nisan 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler yeni haftamız saat 00:12 Güneş-Kuzey düğüm görünümüyle başlıyor. İş hayatında hırslı çalışmanın veyakonularını daha fazla önemsemenin göstergesidir. Geleceğimizi önemsiyoruz. Kazandırıcı işlere yöneleceğiz. Karar vermeden önce çok iyi düşünmeli ve ona göre bir hedef belirlemeliyiz. Saat 01:57 itibariyle Ay-Akrep burcunda ilerleyecek. Tutkularımız derinleşirken, alışkanlıklarımız bizi esir almakta. Merhamet duygumuz, duygusal iniş ve çıkışlarımız, herhangi bir konuda karar vermemizi zorlaştırıyor. Cesaretle öne atılmak isteyen ruhumuz kimi zaman farklı nedenlerle bizi yavaşlatıyor. Durup düşünüyoruz. Hangi yol bizim için daha doğru ve hangi yol gerçekten etkili. Bu soruların cevabı öylesine önemli ki, ancak şu andaki mevcut şartlar bize beklememizi söylüyor. Saat 06:17 Ay-Venüs karşıtlığı, duygularınızı gösterme biçiminiz oldukça hassas ve karşınızdaki kişinin ruh haline göre hareket edecek şekilde düzenlenmiş gibidir. İlgi görme arzunuz yoğundur. Saat 18:18 Ay-Mars görünümünde karşı cinste aradığımız nitelik, dürüstlük ve gerçek sevgidir. Çünkü biz değer verdiklerimize bir hayli bağlıyız. Ne sunuyorsak, veriyorsak bize de aynı şekilde davranılmasından yanayız. Çocuklarımız, ilişkimiz,konularına bugün ciddi şekilde eğileceğiz. Saat 18:19 Ay-Satürn görünümü, sorumluluk almanın ve başarılı olmanın işaretçisidir. İlişkinizle ilgili konulara ciddiyetle yaklaşırsınız. Duygularınız biraz mesafeli olsa da, tutkulusunuz. Saat 18:44 Mars-Satürn kavuşumu, partnerimizden olgun tavırlar beklediğimizi, başarılı olmamız için yüreklendirmesini, bize güven vermesini beklediğimizi gösteriyor. Eğer ilişkide sorunlar varsa, temelinde bu söylediklerimizin olmayışı bizi yoruyor. Bu görünüm beraberliğin güçlü olup olmadığını test edicidir. Eleştirel, toleranssız, hoşgörüsüz davranışlara her iki tarafın da çok dikkat etmelerinde yarar var. Hafta boyunca her işinizde kolaylıklar dileğimle,

2 Nisan 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunları büyüttüğünü fark edebilirsin. Bir plan ve programa uygun olarak hareket etmen gerekiyor.

2 Nisan 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınız ve ilişkilerinizle ilgili sorunlar maddi sorunların gölgesinde kalabilir. Bugün finansal anlamda bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Ancak özel ilişkilerinizde daha fazla şanslı etkileri altında olduğunuzu bilmeniz gerekir. Sizlerin sorun olarak gördüğü şey aslında doğru idare edebilirseniz yaşamınızı en çok etkileyen şey olabilir. Bu konuda biraz farkındalık kazanmanızı önerebilirim.

2 Nisan 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde riskli durumlar oluşabilir. Yaratıcılığınızı kullanacağınız konulardan iyiçıkarabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular zamanınızın büyük bir kısmını alabilir. Gün içinde ihtiyacınızdan fazlası için harcama yapmamaya özen gösterin.

2 Nisan 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün yaşanmışlıkların ruhunuza kattığı olgunlukla geçmişin olumsuz izlerini silmenizi sağlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Öfkenizi acılarınızı aklınızla yenebilmenin, Bilgeliğinizle üstün gelmenin ilahi adaletin tecelli etmesinin mutluluğunu yaşayacağınız özel bir dönemdesiniz. İş ve özel yaşamınızda dengelerin yerine oturmaya başladığı bu süreçte yeteneklerinize güvenerek hareket etmenin maddi manevi olumlu gelişmelerini yaşayabilirsiniz.

2 Nisan 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hafta Mars enerjisiyle güçlü bir şekilde başlarken ilişkiler sizi yorup yıpratabilecek konuların başında geliyor ancak çareyi zevk aldığınız ve ilgi duyduğunuz konulara odaklanmakta bulabilirsiniz.

2 Nisan 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde engellerle karşılaşabilirsiniz. Enerjinizi istediğiniz gibi kullanmakta zorlanacaksınız ama kontrollü olabilirseniz olayları döndürebilirsiniz.

2 Nisan 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hem duygusal hem de fiziksel açıdan kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Parasal konulara yönelik beklentileriniz istediğiniz kadar hızlı gelişmese bile umut verici gelişmeler olacak. İletişim trafiğiniz artıyor.

2 Nisan 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz.

2 Nisan 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 20' 28" R
Ay
Terazi
29° 27' 37" R
Merkür
Boğa
06° 59' 47"
Venüs
Boğa
26° 21' 46"
Mars
Koç
15° 29' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 48' 19"
Satürn
Balık
18° 08' 21"
Uranüs
Boğa
23° 32' 21"
Neptün
Balık
29° 27' 01"
Plüton
Kova
02° 01' 40"
Chiron
Koç
21° 45' 04"
Lilith
Başak
25° 37' 21"
True Node
Koç
14° 55' 34"
Son Güncelleme : 21/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>