Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızla ilişkin fazla bir hareketlilik yaşamayacaksınız. İş yoğunluğunuz bütün zamanınızı ve düşüncelerini kaplamış durumda. Sevgiliniz sizin bu durumunuzu anlayışla karşılasa da sizi özlemekte.

İş konusunda değil amaarkadaşlarınızla çeşitli sorunlar yaşayacaksınız. Onların haklı taleplerine uymak yerine hareketsiz kalmanız,hatta bildiğinizi okumanız aranızdaki soğukluğu arttıracak.

Dostlarınıza karşı çok cömert davranıyorsunuz. Birlikte olduğunuz çoğu zaman yapılan harcamaların büyük kısmını siz karşılıyorsunuz. Bu konuda biraz daha tutumlu olmalısınız.

Bazı konularda risk almayı göze almamanız yüzünden çevrenizde gelişen olaylarda ikinci planda kalıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinizde uyanan değişme ve yeni başlangıçlar yapma arzusu dış etkenler tarafından engellenebilir. Yaşam şartlarını daha iyi yapmak için güçlü bir arzu duyuyorsunuz. Kendinizi geliştirmek ve çabalarınızın karşılığını almak istediğiniz bir dönemdesiniz. Hanım bir akrabanızdan bir haber alabilirsiniz. Bazı olayların istediğiniz gibi gelişmesi için, zamana ihtiyacınız olabilir. Çevrenizde aradığınız desteği bulabileceğiniz bir gün yaşayacaksınız.

20 Haziran 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Cumartesi günümüz,  Ay-Aslan burcu seyir etkinliği altındadır. Bu enerji,  aradığınız güveni iç dünyanızın derinliklerinde hissetmeniz mümkündür. Saat 10:58 Ay-Venüs kavuşumu maddi ve manevi anlamda gücümüzü toparlamamızda yardımcıdır. Ailemizin ve  dostlarımızın varlığı,  kendimize duyduğumuz güvenin yükselmesine ve ekmeğimizi hırsla kazanmak istememize yardımcıdır.  İnsanın umudu olursa, hayata karşı olan direnci artar. Sevilen, değerli bulunan kişi azimle işine gücüne sarılır. İşte bu görünüm bu anlamda da desteleyicidir. Parasal sorunların, ilişkinizle alakalı problemlerin ve hayatındaki zorlukların bizi yıldırmaması gerektiğini hatırlatır. Canla başla mücadele etmemizi sağlar. Hayattan zevk almamızda, sahip olduğumuzun güzelliklerin kıymetini bilmemizde yardımcı olur. Saat 23:37 itibariyle etkili olan Ay-Jüpiter kavuşumu, parasal açıdan kendinizi güçlü gösterme, zengin durma, kimseye halinizi vaktinizi bildirmeme, şöyle bir inançla dik duruş sergileme yönünde bir yansımadır. Belki sıkıntılarınız vardır fakat bunu kimsenin bilmesini istemezsiniz. Cumartesi gününüzün keyifli, eğlenceli ve mutlu geçmesini diliyorum. Gönülden sevgilerimle,

20 Haziran 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte ertelediğiniz hayallerinizi yeniden ortaya çıkarırken sizi zorlayabilir. Sizin için önemli olan; yüksek bir "Jüpiter" enerjisi ile destek aldığınızı unutmamak olmamalıdır. Finans evinizde müthiş bir yükselişe geçeceksiniz. Para gelmeye ve kazançlar artmaya başlayınca, maddi harcamalarınızda aşırıya kaçabilirsiniz.

19 Haziran 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal yaşamınız bugünlerde renkleniyor. Size çok cazip görünen davetleri kabul etmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay ın olumlu açıları sosyal açıdan renkli, keyifli, akıcı iletişimde, sevdiğimiz kişilerle beraber değerlendirebileceğimiz ve özellikle akşam saatlerinde beklenmedik hoşluklara açık güzel bir günde olduğumuza işaret ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Haziran 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizdekileri daha iyi değerlendirebilirsiniz. Yeteneklerinize odaklanmaya bakın.

20 Haziran 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olayları akışına bırakmayı deneyin. Sevdiklerinizle huzurlu gün yaşamak istiyorsanız bunu yapmanız şart. Birlikteliğinizdeki pürüzleri düzeltmelisiniz.

20 Haziran 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızla ilgili konulara odaklanarak, önemli görüşmeler gerçekleştirebilir, kalabalık ortamlar ve topluluklar içerisinde kendinizi en iyi şekilde ifade ederek, yapmak istediğiniz girişimlerde başarılı olabilirsiniz. Akşam saatlerinde kadın erkek ilişkileri ve özel hayatınızda duygusal olarak zorlanmaya, problemlere açık bir enerjiden geçeceksiniz.

20 Haziran 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güne parasal konular ve bu alandaki işlerinizle başlayabilirsiniz. Ev ve aile hayatınız konusunda sahip olduklarınız sizin için önemli olacak. Halletmeniz gereken parasal konuları rahatlıkla halledeceksiniz.

20 Haziran 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir ay boyunca bu burçta kalacak süper güç ve motivasyon verecek ve adeta bütün projektörlerin üzerinize çevrilmesine neden olacak. Yeni başlangıçlar, girişimler, güçlü atılımlar yapmak için süper bir sürece giriş yapacaksınız. Sıkıntılı, endişeli, dertli süreç sona ermiş olacak sizler için. 

20 Haziran 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

20 Haziran 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 17' 47" R
Ay
Terazi
04° 00' 24"
Merkür
Boğa
03° 59' 44"
Venüs
Boğa
23° 44' 59"
Mars
Koç
13° 53' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 15"
Satürn
Balık
18° 00' 11"
Uranüs
Boğa
23° 24' 58"
Neptün
Balık
29° 24' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 47"
Lilith
Başak
25° 23' 13"
True Node
Koç
14° 56' 14"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>