Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ağustos 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize karşı bazen çok kırıcı oluyorsunuz ve bunun farkında değilsiniz. Eğer istediğiniz güzel bir ilişki ise bazı huylarınızdan vazgeçmeniz gerekiyor.

İş hayatınıza ilişkin ani kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Bazı sorunlarınıza yaratıcı çözümler bulabilirsiniz ve olaylar üzerinde hakimiyet sağlayacaksınız.

Uzun zamndır parasal konularda sıkıntı çekmiyorsunuz fakat son zamanlardaki dikkatsiz birkaç davranışınız yüzünden sıkıntıya düştünüz.Parasal konularda çok esnek davranıyorsunuz ve bu özelliğinizden dolayı zaman zaman parasal sıkıntılar çekebilirsiniz.

Yakın bir zamanda uzun bir yolculuğa çıkmak zorunda kalabilirsiniz ve bu durum sizi yorabilir. Hazırlıklı olmalısınız ve kendinizi psikolojik olarak rahat hissetmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içinde yaşayacağınız ufak tefek sorunları büyütme eğiliminde olacaksınız. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanacaksınız. Özellikle yakın çevrenizdeki insanlara karşı olan davranışlarınızda kontrolsüz olacaksınız. Uzaktan gelecek bir misafiriniz için şimdiden hazırlık yapmaya başlamalısınız.

21 Ağustos 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Cuma günümüz,  duygularımızı bir hayli etkili tarzda ifade etmemizi sağlayan Ay- Akrep geçişiyle başlıyor. Bu enerjinin etkisi altında, değerlerimizi ne pahasına olursa olsun önemsiyoruz. Tutkuluyuz ve sevdiklerimize fazlasıyla düşkünüz.  Saat 04:02 Ay-Mars görünümü, kendimizi maddi-manevi anlamda kanıtlama, üstün görme, kabul ettirme yönündeki dürtümüzün işaretçisidir. Bu dürtünün özünde, her şeyin en güzeline sahip olma arzumuz yatıyor. Param olursa, güçlü olursam daha rahat ederim, istediğimi elde ederim diye düşünüyoruz. Saat 05:53 Ay-Neptün olumlu görünümü,  maddi konular başta olmak üzere eğitim-iş-yeni yerleşim-bilgilenme ve kendini geliştirme anlamında hayallerimizi gerçekleştirme ve ideallerimize sahip çıkma yönünde kararlı ve inançlı olmamızı sağlıyor. Saat 14:57 Ay-Pluto olumlu görünümü, ilişkimizin hayatımızdaki yerini, tutkularımızın kıymetini, yüreğimizin derinliklerindeki özlemlerimizi hatırlatıyor. Güce fazlasıyla ihtiyacımız olduğu bu dönemde, sevgilimizin bir güzel sözü veya yalnızsak karşımıza çıkacak biri, bizi yeniden canlandırabilir ve hayata bağlayabilir. Günün hayırlı gelişmelere işaret olması dileğimle,  

21 Ağustos 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu gün hassasiyetiniz çok yüksek. Alınganlığınız ve kırılganlığınız doruk yapabilir. Özellikle yaşadığınız aşk varsa, birçok zorluklara maruz kalacaktır. Bazen kibirli davranışlar sergileyebilir ve çevrenizin tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz. İnatçı tavırlarınızın ardındaki nedenler anlaşılmasa da, size daha sonra hak vereceklerdir.

21 Ağustos 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üzerinizde stres veya baskı yaratan kişiler olabilir. Bu durumla başa çıkmanın en iyi yolu uzlaşılan ya da anlaşılan konularda kırmızı çizgilerinizi doğru anlatmanız olabilir. Duygularınızı göstermemeye ve sizi yavaşlatmasına izin vermemeye çalışmalısınız. Aksi takdirde sizi kötü göstermeye çalışan kişiler olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Geceden sabah doğru ilerleyen saatlerde tartışmalara, gerginliklere veya stresli uyku haline veya acele hareketlere bağlı sakarlık ve kazalara açığız. Rüyalarda artış olabilir. Öğle saatlerinde ilişkilerimizde uyumu yakalayabiliriz. Ancak, yarın kesinleşen Güneş Satürn karesinin etkisi bugünden yük ve sorumlulukları arttırabilir veya otorite konumundaki kişilerle(anne, baba, eş, öğretmen, müdür, yönetici v.b) ilişkilerde zorlanmalara neden olabilir ya da engellenmişlik hissi yaratabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Ağustos 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kendinizi ikili ilişkilerinizde güçsüz hissedebilirsiniz. Yaşayacağınız değişim ve dönüşümler sizi etkileyecektir. Bazı konularda kararlı olmak ve istikrarlı davranmak isteyebilirsiniz. Gizli kalan konular içinde yön bulmakta zorlanabilirsiniz. Keyif aldığınız şeylere zaman ayırarak biraz kafanızı dağıtmak iyi gelebilir.

21 Ağustos 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha çok kazanmak adına ekyapmak yada fırsatları değerlendirmek için fikir alışverişi yapın. Araç kullanan Yaylar sinirlerinize hakim olun.

21 Ağustos 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

21 Ağustos 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çocuklarınızın sorumlulukları devrede olacak. Bir yandan alacağınız keyifli haberlerle, kendinizi duygusal olarak şanslı hissedeceksiniz. Her konuda kendinizi güvene alma ihtiyacınız bazı işlerinizi gölgelemesin.

21 Ağustos 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel hayatınızın karmaşaya düşeceğinin işaretin vermekte, gizli konuların açığa çıkması, cinsellik, çocuk, hamilelikle ilgili olası sorunlar, ilişkilerde krizlere işaret ettiği gibi, finansal anlamda risk alınmaması gereken bir dönem olduğuna işaret etmekte bu ikili. Eğer hoşlandığınız biri var ise de ona açılabilirsiniz..

21 Ağustos 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

21 Ağustos 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 46' 16" R
Ay
Terazi
09° 51' 25"
Merkür
Boğa
04° 40' 33"
Venüs
Boğa
24° 21' 22"
Mars
Koç
14° 15' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 13"
Satürn
Balık
18° 02' 07"
Uranüs
Boğa
23° 26' 41"
Neptün
Balık
29° 24' 50"
Plüton
Kova
02° 02' 27"
Chiron
Koç
21° 40' 15"
Lilith
Başak
25° 26' 30"
True Node
Koç
14° 56' 39"
Son Güncelleme : 19/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>