Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Günübirlik ilişkilere kapalı olduğunuzu düşünmenize rağmen zaman zaman böyle ilişkilerin cazibesine kapılıyorsunuz. Önceleri ciddiye almadığınız bir ilişki zamanla farkında olmadan ciddiye dönüşebilir.

Deneyiminiz sayesinde pek çok sorunun aşılmasını sağlıyorsunuz. Sizin bu özelliğiniz çevrenizdekileri çok rahatlatıyor. Ama bu durum bazen yükünüzün artmasına neden oluyor. Bir süre sonra yorgunluk ve bıkkınlık yaşayabilirsiniz.

Gelecek günlerde ufak bir sıkıntı yaşayabilirsiniz. Şimdiden önlem almanızı gerektirecek bir gelişme yaşayabilirsiniz. Sonradan sıkışmamak için gelişmeleri dikkatle takip etmelisiniz.

Karşınızdakileri tek bir hareket nedeniyle yargılamaktan kaçınmalısınız. Herkesin artılarını ve eksilerini ayrı ayrı tartmayı öğrenmeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı arkadaşlarınızla yaşadığınız küçük bir sorun istemediğiniz halde büyük bir probleme dönüştü. Bugün bu sorunun çözümüyle ilgili olumlu bir gelişme olabilir. Arkadaşlığa verdiğiniz önem nedeniyle bu durum canınızı sıkıyordu ama bugün bir sevinç yaşayabilirsiniz. Alacağınız küçük ama sevindirici bir haber gününüzün iyi geçmesine neden olacak.

21 Ekim 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, saat 09:41 Ay-Jüpiter görünümü, dışa karşı hassasiyetimizi yükseltir. Sevdiklerimiz, ailemiz, yuvamız kutsaldır. Samimiyet, huzur bizim için çok değerlidir. Moral ve motivasyonumuzun yüksek olması, biraz da bunlara bağlıdır. Hem kendi arzularımızı önemseriz hem de evimizde dengeli, nazik paylaşımlara önem veririz. Bu anlamda bir problem olursa hemen içimize çekilir, belli bir mesafe koyabiliriz. Saat 10:33 Ay-Neptün görünüm etkisinde, sevdiklerinize verdiğiniz önem yükselir. Sahip olduğunuz değerlere hiç kimsenin söz söylemesine izin vermezsiniz. Geleceğinizi güvence altına almaktan yanasınız. Saat 11:28 Ay-Kuzey düğüm görünüm, çevre ilişkilerinde detaylı ve gerçekçi düşünmenizi, bu çerçevede karar vermenizi sağlar. Girişim, analiz, karmaşık olanı çözerek ilerlemenizde yardımcıdır. Saat 20:13 Ay-Pluto karşıtlığı, bir yandan kendinizi güven altına alma, ailenizi koruma veya ailevi meselelerle yakından ilgilenmenizi sağlarken diğer yandan ilişkinizle ilgili konularda kendinizi baskı altında hissetmenize neden olabilir. Saat 23:04 Ay-Mars karşıt  görünümü değerlerine sahip çıkışınızın, sevdiklerinize bağımlı oluşunuzun, sevgi ve ilgiye olan ihtiyacınızın işaretçisidir. Özellikle ilişkinizde, partnerinizin baskın bir kimliği vardır. Otoriterdir. Bazen oldukça mesafelidir veya sürekli olarak sizin kendisine yardımcı olmanızı isteyebilir. Siz ise, ondan güçlü olmasını bekleyebilirsiniz. Bunun bir ortaklık olduğunu düşünürsünüz. Sürekli olarak geçmiş meselelerin hatırlatılmasından hoşlanmazsınız. İlişkide güven ve sağlamlık isteğiniz yoğundur. Güzel yüreğiniz mutlulukla buluşsun, kalben sevgilerim sizlerle olsun.

21 Ekim 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişiliğiniz gereği her şeye sabırla yaklaşıyor ve olayların gelişimini bekliyorsunuz. Farklı ortamlarda, huzursuz yapınız ortaya çıkıyor. Aşk konusunda, sevdiğiniz kişilerin, duygusal problemleri kafanızı kurcalayabilir. Onun istekleri doğrultusunda yeni bir yapılanmaya gidebilirsiniz. Sağlık konusunda kendinizi enerjik hissedeceksiniz

21 Ekim 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaya çıkan gerçeklerhayatınızda, üzerinde yoğunlaştığınız işlerde veya evinizde bazı sorunlar yaratabilir. Ego savaşlarından ve gereksiz polemiklerden uzak durmalısınız. Eğlence hayatına kendinizi fazla kaptırmanız sizi epey yorabilir. Fakat bir yandan da imajınız güçlenecektir. Günün Atmosferi:Ev, aile ya da toplumsal olaylar önümüzdeki iki günün başlıklarından olabilir. Sabah saatlerinde gereksiz ve aşırı hareketler olumsuz sonuçlar yaratabilir. Öğle saatlerinde ise hassas konular, yaratıcı işler ve entelektüel başlıklar öne çıkıyor. Fakat ne yazık ki günün geri kalanında Pazartesi günü yazdığımız negatif enerjiler hakim olacak. Agresif tepkiler, tartışmalar ya da ufak tefek kazalar söz konusu olabilir. Mars ve Plüto konumu tepkilerin dozunu artırabilir ve kötü etkileri tetikleyebilir. Fakat bir yandan da algılarımız açık olursa ve beklentileri daha net anlarsak, pek çok şeyin üstesinden gelecek gücü yeniden bulabiliriz.

21 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde daha olumlu hissedeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel olarak önem verdiğiniz konularda gelişmeler olabilir. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek için çaba gösterebilişiniz. Akşam saatlerinde harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var.

21 Ekim 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Harcamalarınızı gözden geçirin. Kişisel yeteneklerinizi geliştirmek için adımlar atabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde tartışmalara dikkat edin.

21 Ekim 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

21 Ekim 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızdaki değişim ve zorlanmalar, aile hayatınızda başınıza buyruk davranmanıza neden olabilir. Bugün, konuşmalarınızda kırıcı olmamaya özen gösterin.

21 Ekim 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel imajınızda, hedeflerinizde ve odak noktası olarak belirlediğiniz konularda atılım yapabilirsiniz. Tüm bu başlangıçların teması aile veya kendi organizasyonunu kurmak üzerine odaklanacaktır.Kendi iç dünyanıza dönüp değerlendirme yapma şansına da sahip bulunuyorsunuz. Ancak gizli düşmanlıkların ortaya çıkabileceği, ikili ilişkilerinizde veya ortaklıklarınızda size duygusal baskı oluşturan durumlarla karşılaşabileceğiniz ihtimaline karşı da hazırlıklı olmalısınız. Ruhsal terapiye başlamak için güçlü enerjilere sahipsiniz.

21 Ekim 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz. Bu davranışlar size bir şey kazandırmaz.

21 Ekim 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 20' 21" R
Ay
Koç
22° 25' 49" R
Merkür
Koç
20° 27' 59"
Venüs
Boğa
08° 30' 39"
Mars
Koç
04° 25' 06"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 06"
Satürn
Balık
17° 05' 32"
Uranüs
Boğa
22° 41' 52"
Neptün
Balık
29° 05' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 59' 52"
Lilith
Başak
24° 00' 50"
True Node
Koç
15° 24' 39"
Son Güncelleme : 06/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>