Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı şeyleri zamana bırakmanız gerekiyor. Yeni başlangıçlar için oldukça uygun bir dönem. Yüreğinizde birikmiş bazı kırgınlıklar, sizi zaaflı davranışlara yönlendirebilir.

İsabetli zamanlamalar sizi doğru sonuçlara götürecek, övgüler alacaksınız. Yoğun etütler içine girebilirsiniz. Sürpriz gelişmelerle özgün projelerin yükümlülüğünü üstlenme durumunda kalabilirsiniz.

Tahsilat konularındaki problemler kent dışı yolculuklar yaptırabilir. Yeni kaçınılmaz harcamaların miktarı, aile içinde bu kaçınılmazlığı yeniden tartıştırmanıza neden olacak.

Birtakımbağlantılarınızda bilgilendirildiğiniz ölçülerde iyi ilişkiler içinde değilsiniz. Bugünlerde mutlaka ele alıp çözmeniz gereken problemlerle karşılaşabilirsiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dost çevrenizde yüzeysel sorunlarınız var. Bunları en aza indirme niyetleri, duygusallıkta sevgi bağlarını ön plana çıkarma gayretlerine bağlı. Bugünlerdeki duygusallığınızı bazı dengelere oturtmanız yararlı olacak. Yaşamınızın her alanındaki ilişkileriniz bu tür beklentiler içinde. Çok yakında özel bir sorununuzda, kısa süre de olsa, çaresizlikler yaşayabilirsiniz.

21 Mayıs 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 06:39-13:10 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde hayal dünyamızın kapılarını ardına kadar açık. Sıradan hayatımızın, değişime uğrayacağı günü özlemle bekliyoruz. Algımız o kadar berrak ki, etrafımızda olan biteni farklı bir gözle görmeye, anlamaya çalışırız. Boşluk süresince, karşımıza çıkabilecek terslikleri şefkatli ve ılımlı yaklaşımlarla çözmemiz gerekebilir. Saat 09:56 Ay-Chiron kavuşum etkisinde, inancımız önemli. Hayata bakış açımız, moralimiz, yaşadıklarımıza şükür duygumuz ve her ne olursa olsun yaşamın bir armağan olduğunu bilmemizi sağlıyor. Saat 13:10 sonrası Koç burcunda ilerleyecek Ay etkisinde, başkalarının fikirlerine, isteklerine tahammül edemeyiz. Bazen sınırlarımızı aşan hatta yetkimiz dahilinde olmayan işlere karışabiliriz veya başkaları bizim üzerimizde hiçbir hakkı olmadığı halde söz sahibi olabilir. Şunu şöyle yap diyerek ikazda bulunabilir. Etrafımızdaki dünya bize pek zevk vermeyebilir. Bazı kişilerin bencil tavırları yüzünden gerginlik duyabiliriz. Saat 14:12 Ay-Güneş olumlu görünümü sizi motive edici ve sıkıntılarınızdan kurtarıcıdır. Hangi konuda özgür olmadığınızı veya baskı altına alındığınızı düşünüyorsanız bu enerji sayesinden ondan rahatlıkla kurtulabilirsiniz. Her birimiz için keyifli bir Pazar günü geçmesi dileğimle,

21 Mayıs 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hafta sonu rutinini bozmaya niyetlisin. Daha önce gitmediğin bir yere kısa süreli seyahat yapabilirsin.

21 Mayıs 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal anlamda cesur olmanız gereken ya da risk almanız gereken durumlar oluşabilir. Gizli aşk ve ilişkilere karşı önemli bir eğilim gösterebilirsiniz.

21 Mayıs 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ortaya koymakta zorlanmayacaksınız. Özellikle öğle sonrasında tek başına hareket etmeniz daha kolay olacak.

21 Mayıs 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son derece hareketli ve bir o kadar iyimser gün geçireceksiniz. İnsanları mutlu etmek hoşunuza gidiyor. Sembolünüz olan ayın ışığı yüzünüze yansıyor.

21 Mayıs 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

21 Mayıs 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sorumluluklarınız sizi ailevi konularda zorlayabilir. Ailenize karşı sorumluluklarınızda gerçekçi etkiler altında olmalı, onları rahatlatmalısınız.

21 Mayıs 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer alanınızda umut dolu başlangıçlar için hazırsınız. Bundan sonraki dönemde daha aktif ve daha enerjik bir yapıya bürüneceksiniz. Özellikle teknik ve mühendislik konularındaki girişimleriniz ve projeleriniz üzerinden ilerleme sağlayabilirsiniz. Fikirlerinize çalışanlarınızdan ciddi destekler gelecektir. Dolayısıyla iyi planlanmış bir ekip çalışması sayesinde başarı gelmesi kaçınılmazdır. Ortak sözleşmeler, ortak projeler ve tüm size hizmet eden kişilerin onurlandırılması konularında hassas davranmanız gerekebilir.

21 Mayıs 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

21 Mayıs 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 21' 27" R
Ay
Balık
07° 31' 56"
Merkür
Koç
18° 21' 24"
Venüs
Boğa
04° 43' 19"
Mars
Koç
02° 03' 10"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 48"
Satürn
Balık
16° 50' 13"
Uranüs
Boğa
22° 31' 13"
Neptün
Balık
28° 59' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 41"
Lilith
Başak
23° 40' 22"
True Node
Koç
15° 22' 03"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>