Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ay, aşk konusunda çabalarınızın karşılığını alabileceğinize işaret ediyor. Yalnız, ikili ilişkilerinizde yeteri kadar esnek ve hoşgörülü davranamadığınız takdirde bazı engellerle karşılaşabilirsiniz.

Organizasyona ihtiyaç duyabileceğiniz bugün meslek yaşantınızda arkadaşlarınızın etkisinde kalabilir ve ani kararlar alabilirsiniz. İş ortamlarında ve arkadaş toplantılarında ilginç kişilerle tanışabileceğiniz görülüyor.

Yurtdışı bağlantılarınızın sonuçlarını almakta güçlük çekebileceğiniz, zorlu bir gündesiniz. İş yaşamınızdaki sıkı çalışmalarınız size maddi başarıyı bereberinde getirebilir fakat evinizde bu kazançlar yüzünden huzursuzluk yaşayabilirsiniz.

Ortaklaşa konularda daha duyarlı olmalısınız. Özellikle içine borç-alacak sorunları giriyorsa ilişkilerde güvene büyük önem vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi belli yalnızlıklar içersinde hissettiğiniz konuları, birkaç dostunuza açmanızda yarar var. Tek başınıza üstlenemeyeceğiniz sorumluluklar, bugünlerde yıpratıcı olabilir. Bugünlerde ilişki konularında belirsizlikleriniz olabilir, değişiklik düşüncelerine yönelebilirsiniz. Geleceğe dönük planlarınız, bazı endişelerle sizi böyle davranmaya itebilir.

22 Nisan 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, 22 Nisan saat 08:24 itibariyle Akrep-Boğa burç düzleminde oluşacak Dolunay, sahip olduğunuz değerlere fazlasıyla önem vermenin, tutkulu, bir hayli arzulu oluşunuzdur. Aşk, öylesine derin ve öylesine baskın bir duygudur ki, sevgiliden uzak kalmak, onun bir an bile yokluğuna tahammül etmek zor gelir. Hayatınızı sevdiklerinizle birlikte geçirmek arzunuz yüreğinizde kocaman büyür. Bazen de bu durum tam tersi, sevgilinizde görülür. Sizden asla vazgeçmesi mümkün değildir. Bu durum bazen gururunuzu okşa da, bu kadar sıkboğaz edilmek zor olabilir. Bu Dolunayda bir başka önemli konu, ilerisi adına kendiniz için bir şeyler yapmak, rahat ve huzurlu bir yaşam sürmek arzusudur. İş hayatının, sorumlulukların baskısından uzak kalmak, sevdiğiniz şeyleri yapmak istersiniz. Ancak unutmayalım ki, Mars, 17 Nisandan bu yana geri hareketini sürdürüyor. 30 Haziran tarihine kadar da iki ayrı burçtaki gerileme devam edecek. Bu da gösteriyor ki, sağlığınız tabii ki önemli. İki farklı açıdan kararlarınızı gözden geçirmeniz lazım. Diyelim ki çalışma hayatınız veya farklı bir konuda karar aşamasındasınız. Mutlaka bunları her yönüyle ele almak lazım. Özgür olmak isteğinizi anlıyorum. Ancak bunun hesabını iyi yapalım. Bir de sağlık kontrollerimize önem verelim. Bu Dolunayın önemli meselelerin aydınlığa kavuşmasında vesile olması dileğimle,

22 Nisan 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni oluşturacağınız planlar için kişisel desteklere ihtiyacınız olabilir. Yapmayı planladığınız işler konusunda ince detaylar çok önemli. Konuyla ilgili tecrübesi olan eski ve güçlü dostlarınızın fikrini almadan adım atmayın. Bireysel ilişkilerinizde başarılı bir işbirliği içinde olacaksınız.Yolculuklarla ilgili şansınız kullanmalısınız.

22 Nisan 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, sizin için önemli veya uzun sürelibirliği, ilişki veya ortaklıklarınızdan bazılarında sorunlar yaşanabilir. Aşk hayatınızda bazı konularda netice alabilir, ilişkiyi bir sonraki seviyeye taşıyabilir, eğlenceli seyahatler yapabilir veya ilişkileri sonlandırabilirsiniz ya da ilginç kişiler ilginizi çekebilir ve yeni aşklar söz konusu olabilir. Geçmişe bağlı kalmak bugünün sorunlarını ağırlaştırabilir veya gerçek duygularınızı dile getirememeniz stres nedeni olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün meydana gelecek Dolunay(+/- 5 gün), farkına varmadığımız olayların farkına varmamızı sağlayabilir. Ortaya çıkan gerçekler, gizli kapaklı ya da kötücül işler veya ele geçen bilgiler şaşırtıcı olabilir. Ya da bu tür işlerle ilgilenen kişilerden haberler alınabilir. Sezgilerin yükselmesi, fanatik fikir veya ideolojiler, abartılı harcamalar ya da maddi anlamda gerilmeye neden olan başlıklar söz konusu olabilir. Pireyi deve yapma ihtimali yüksek olduğu gibi, her burç kendisini ilgilendiren alanlarda güven ya da istikrar sorunlarıyla karşı karşıya kalabilir. Dolunayın yoğunluğu devam ederken finansal konulara, proje ve yatırımlara, para, istikrar ve güven başlıklı alanlarda yeni gelişmelere karşı dikkatli olmak gerekiyor. Ülkemizde ise, ekonomiyi zaten saydık, parayla bağlantılı her konu, ülkenin önde gelen kişileri,hayatıyla ilgili kişiler, sanatçılar, sanatla bağlantılı başlıklar, toprak, tarım, güvenlik,birlikleri başlıklarında olan ve bu başlıklarla bağlantılı konular ön planda olabilir. Sorunları büyütmeye değil, çözmeye ve uzlaşmacı olmaya çalışalım. Neptün'ün olumlu görünümü Dolunay'ı yumuşatıp olumlu etkilerini ön plana çıkartabilir. Akrep, Boğa, Kova, Aslan burçları ve her ayın 22 – 29 tarih aralığında doğmuş kişiler dolunayın etkisini daha fazla hissedebilirler. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Nisan 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda beklediğiniz olaylar sonuçlanabilir. Hobileriniz için harcama yapabilirsiniz. İlişkinize daha farklı bir gözle bakmaya başlayabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki koşullarda mücadele gerektiren olaylar yaşayabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı daha sakin olmalısınız.

22 Nisan 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yükselme... Standartınızı yükseltmek istiyorsunuz ama hiç hazırlık yapmamışsınız. İş konusunda öğrenmeniz gereken şeyler var.

22 Nisan 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

22 Nisan 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay, aşk hayatınızı veya çocuğunuzla ilgili konuları tetikleyecek. Kariyerinizle ilgili konularda beklenmedik gelişmeler meydana gelirken, aşk hayatınız da hız kazanacak.

22 Nisan 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çocuklarınızın bilmediğiniz yönleriyle ilgili gerçekler gün yüzüne çıkabilir. Farkındalıklar geliştirmek adına önünüze hayatınızın keyifli alanlarıyla ilgili fırsatlar çıkabilir. Bu fırsatlar karşısında nasıl bir tepki ve karar mekanizmasını işleteceğiniz sizin tercihlerinize göre şekillenecektir. Risk faktörlerinin hayatınızı şekillendireceği bir Dolunay yaşanacaktır. Genel olarak ise; Ay 02:18‘de Akrep burcuna geçiş yapıyor. Sabah 08:30‘da 2 derece Akrep burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Her Dolunay bir farkındalık zamanıdır. Akrep Dolunay‘ı maddi ve duygusal konuların paylaşımı, nasıl paylaşıldığı ile ilgili konuları gündeme getirir. Ay'ın ışığının en fazla olduğu bu faz, bizim de bilincimizde duygu dünyamızın bir alanına ışık tutar. O alanı odak noktamız haline getirir. Akrep tutkular, cinsellik, duygusal krizler, maddi paylaşımlar, borç, kredi, vergi, sigorta ve mirasla ilgili işleri temsil eder. Bu çerçevede siz de bir takım duygu yüklerinizi açığa çıkarma, gizli saklı kalmış veya çok net olmayan konuları açığa çıkarma isteği ile daha çok araştıran ve öğrenmek isteyen bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Para akışına, borç ve ödemelere odaklanacağınız bir haftanın son günü olabilir.

22 Nisan 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, çevrenizde bir çeşit kargaşa olduğunu düşünebilirsiniz. Bu duruma rağmen, bazı stratejileri geliştirmek zorunluluğunuz olabilir. Çevrenizde gelişenlerin aklınızı karıştırmasına izin vermeyin. Sağlığınızla ilgili uyarıları dikkate almalısınız...

22 Nisan 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 46' 52" R
Ay
Başak
03° 07' 31"
Merkür
Boğa
00° 33' 38"
Venüs
Boğa
20° 32' 17"
Mars
Koç
11° 53' 45"
Jüpiter
Boğa
27° 41' 17"
Satürn
Balık
17° 49' 39"
Uranüs
Boğa
23° 15' 53"
Neptün
Balık
29° 20' 28"
Plüton
Kova
02° 03' 44"
Chiron
Koç
21° 30' 53"
Lilith
Başak
25° 05' 51"
True Node
Koç
14° 52' 42"
Son Güncelleme : 16/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>