Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün, sevdiğinizle ilgili hoş haberler alabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki mutluluk tüm yaşamınıza yansıyor. Oldukça parlak bir gününüzdesiniz. Sabırlı tavrınızın karşılığını göreceksiniz.

Bugün duyacağınız olumsuz söylentinin bir dayanağı yok gibi, içiniz rahat oturtabilirsiniz. İş yerinizde ortada dolaşan bu tür söylentilerden güvensizlikler yaşayacak kadar etkilenmemelisiniz.

Mali durumunuz sandığınız kadar kısa vadede sevinç getirmeyebilir. Bu sıralar duygusal konular sizin için daha ön planda olduğu için mali sorunlarla pek uğraşmıyorsunuz. Oysa yeni bir bütçe yapmanız yarar getirebilir.

Beklenmedik bazı rastlantılarda izin için en hayırlısı, bu rastlantıya kuşkulu bakmak yerine ondan yararlanmayı bilmek olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün size zor günlerinizde destek veren bir arkadaşınızla uzun uzun konuşma fırsatı bulabilirsiniz. Yeni birlikteliklere açık bir görüşme olabilir. Uzun zamandır beklediğiniz mutluluk şimdi avuçlarınızın içinde. Ne istediğinizi bilmeniz, çevrenizdekilerin uyarılarına rağmen gösterdiğiniz kararlı tutum meyvelerini verecek. Şimdi bütün sorun bunu korumanızda.

23 Haziran 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 01:59 Merkür-Jüpiter ve saat 06:20 Merkür-Kuzey düğüm görünümleri, bir çok mesele üzerinde sürekli kafa yormanın, sonra da neden istediğim gibi olmuyor diye sinirlenmenin işaretçisidir. İçimize atarız, dolarız, taşarız. Dışarıya ifade etseniz, insanlar bizi gerilimli, negatif kişi olarak görürler. Bütün bunlar, problemin veya sıkıntıların çözümünde doğru  bir yol değildir. Bilakis sizin, biraz sakin olmanızı, aklınız başınızda hareket etmenizi, her şeyi bu kadar gözünüzde büyütmemenizi tavsiye edeceğim. Zamanınızı daha olumlu, yapıcı düşünerek geçirirseniz, çıkış yolu bulmanız mümkün olur. Saat 20:28 Ay-Satürn görünümünde, kendinizi tam anlamıyla özgür hissetmiyorsunuz. Başkalarının da sizi anlamadığını, anlamasının dahi mümkün olmadığını düşünebilirsiniz. Bu durum sizi yoruyor ve üzüyor. Ancak kimseyi değiştiremeyeceğinizi de biliyorsunuz. Aklımız başımızda kararlarımızı gözden geçirmemiz dileğimle,

23 Haziran 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eşinizi veya partnerinizi kişilik olarak beğenmemek, eleştirme durumunun ortaya çıkması ile eğer onun kişiliğini değiştiremiyorsanız partner değiştirme isteği belirebilir. Ne şekilde olursa olsun ilişkinizi yeni bir forma sokmak istiyorsunuz. Pluto'nun etkisi takıntıları ve tutkuları ortaya çıkarır.

23 Haziran 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yardımına ya da desteğine ihtiyacınız olan kişileri yüksek ikna yeteneğinizle ikna etmeniz zor olmayacaktır. Bu esnada, sizin de bu kişilere sunabileceğiniz şeyler olması daha yüksek beklenti içerisine girmenizi sağlayabilir. Maddi kazanımlar veya bazı özelliklerinizi geliştirme şansı bulmanız kısa ya da uzun vadede gelecek vaat ediyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dün olduğu gibi bugün de aşırılıklardan ve abartıdan kaçınmamız, düşüncelerimizi dile getirirken mantıklı ve sakin kalmaya özen göstermemiz gerekiyor. Tutulamayacak sözler vermek veya bu tür sözler veren kişilere inanmak sorun yaratabilir; yanıltıcı etkiler devrede. Yine gerçekçi düşünmek için gayret şart! Öğle sonrası saatlerde ise, yaratıcılığımız yüksek ve aklımız iyi çalışıyor. Kendimizi iyi hissedebilir, yaşça bizden büyük, tecrübeli veya işinde uzman kişilerle bir araya gelebilir veya tavsiyelerine başvurabiliriz. Ekip çalışmaları veya grupsal faaliyetler, alışverişler, ekonomi başlıklı işler ve girişimler için uygun günlerdeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Haziran 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinize bir yapılacaklar listesi hazırlamalı ve kronolojik bir sırayla ilerlemelisiniz. Hem yaşadığınız yerde hem de aileniz ile ilgili konularda güzel gelişmeler geleceğinize yön veren nitelikte olabilir. Yapıcı yaklaşımlar sergilemeniz işbirliklerinizi ve ilişkilerinizi güçlendirebilir.

23 Haziran 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yıldızlar size bugün şansın kapılarını açıyor. Başladığınız hiç bir işten boş çıkmayacaksınız. Mesajları doğru alabildiğiniz taktirde güzellikler sizi bulacak.

23 Haziran 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

23 Haziran 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beklenmedik oluşumlar, özelliklehayatınızda karşınıza gelebilir. İşinizle ilgili beklenmedik yerlerden çıkacak değişik fırsatlar, önünüzü açabilir. Tutamayacağınız sözler vermeyin.

23 Haziran 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Cinsel aktivitelerinizin yüksek olabileceği ve birden fazla kişiyle ilgilenme arzusu taşıyabileceğiniz bir gökyüzü durumuna sahipsiniz.Öncelikle muhatap olacağınız kişilerde güven aramalı ve düşünüp titiz davranmadan bu amaçlı bir aktiviteye dikkatlice yönelmelisiniz. Ortaklaşa kazanımlardaki hesap tutarsızlıklarına dikkat etmelisiniz. Diğer taraftanağınızda sahip olduğunuz şansı fırsata çevirebilmek için ketum davranmaktan kaçınmanız gerekmektedir.

23 Haziran 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

23 Haziran 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 24' 16" R
Ay
Balık
08° 13' 50"
Merkür
Koç
18° 23' 07"
Venüs
Boğa
04° 46' 54"
Mars
Koç
02° 05' 25"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 29"
Satürn
Balık
16° 50' 27"
Uranüs
Boğa
22° 31' 23"
Neptün
Balık
28° 59' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 51"
Lilith
Başak
23° 40' 42"
True Node
Koç
15° 22' 07"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>