Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mart 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hayata çok canlı, hareketli bir pencereden bakıyorsunuz. Duygu dünyasının, çok kişiye özel olduğunu unutmamalısınız. Canlılığını yitirmiş beraberliklere karşı biraz sınırını taşan eleştirileriniz var.

Çok yönlü oluşunuz, bilgi alanınızın dışındaki konulara da ilgi duymanızı sağlıyor. Bu zenginlik, bugünlerde yeni yönelimler getirebilir. Yeteneklerinizin beslenmesi gerekiyor.

Bugünlerde ödeme konularında feraha çıkabilmeniz, akıllı para kullanımının ve yoğun çalışmaların sonucu. Arkadaş çevrenizde paylaşımcı özellikleriniz övgü görüyor.

Abarttığınız bir sorununuz var. Bununla ilgili üzüntü yaşamanız gerekmiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal yaşamınız her zamanki gibi hayatınızın tam merkezinde. Gece yarısına doğru sevindirici bir sürpriziniz var, uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuzla hasret gidereceksiniz. Akşam saatlerinde gerçekleşecek önemli bir randevunuzun önemini henüz kavrayamamış gibisiniz. Bundan elde edeceğiniz kazançlar, tahminlerinizin üzerinde olabilir.

23 Mart 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, saat 05:28 itibariyle Ay-Kova burcunda seyrine başlayacak. Gerek yakınlarınız ve gerekse başkalarıyla ilişkinizi tarafsız bir şekilde ele alırsınız. Bu sayede meseleleri farklı açıdan gözlemlemiş olursunuz. Saat 10:57 Ay-Güneş olumlu görünümü, insanların tuhaflıklarına, gelişen olaylara karşı duyarlılık göstermenizi sağladığı gibi, mantıklı bir şekilde hareket etmenizde de destekleyicidir. Saat 17:06 Ay-Venüs olumlu görünümü, hedefinizin farkında olmanızın ve buna göre duruma bakmanın önemini vurguluyor. Aklınıza güzel bir fikir geldiğinde, kısa süre içinde o fikrin nasıl uygulamaya döküleceğini ve bunun size sağlayabileceği yarar-zarar hesabını yapalım. Ne de olsa venüs geri hareket dönemindeyiz. Günün aydınlığı, bereketi, şansı sizden yana olsun. Kalben Sevgilerimle,

23 Mart 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duyarlı yanının baskın olacağı bir gündesin. Ama sen yine de sevdiklerinin manipülasyonuna gelme.

23 Mart 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ofis ortamında ekstra sorumluluklar sizi rahatsız edecek boyuta gelebilir. Finansal konularla ilgili duyacağınız haberler güzel bir etki yaratabilir.

23 Mart 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı konularda sonuçlar alabilirsiniz. Karar aldığınız işlerde mücadele verebilirsiniz. Teknik konularda eğitimler alabilirsiniz. Zevk aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Finansal konularda sizi duygusal olarak bağlayan işler gündeme gelebilir. Yetenekli olduğunuz işlere daha fazla yönelebilirsiniz. Sanatsal faaliyetler sizi rahatlatabilir.

23 Mart 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazen tutturduğunuzu bırakmıyorsunuz.Gerçekleşemeyecek şeyler yüzünden üzülen taraf oluyorsunuz. Her zaman kendi şartlarınızı belirleyin boş yere üzülmeyin

23 Mart 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

23 Mart 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızı değiştirecek ve dönüştürecek olaylarla iç içe olabilirsiniz. Özellikle kalabalık ortamlarda isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Hızlanan hayatınıza ayak uydurmaya çalışın.

23 Mart 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızdaki krizleri aşmak adına insanlarla temasa geçebilir, sizi özgürlükten uzaklaştıran bazı olumsuzlukların üzerine korkusuzca gidebilirsiniz. Teknoloji kullanımınız yükselecektir. Ortaklaşa elde edilen kazanımlarda yükselişe geçebilmek için teknoloji destekli adımlar atmanız gerektiğini benimseyebileceksiniz. Özel ilişkinizi kalıcı kılmak için özel etkilere sahipsiniz. Aşkınızı uzun soluklu bir evliliğe dönüştürebilmek veya hobinizi paraya çevirmek için ortaklıklar kurabileceğiniz bir durumdasınız.

23 Mart 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi bazı konularda biraz geriye çekebilir, işlerinizi gizli yürütmeyi daha avantajlı bulabilirsiniz. Dış dünyaya açılın ve şimdikine göre daha realist bir yaklaşım benimseyin. Sizden çok daha güçlü kişilerle mücadele etmemelisiniz.

23 Mart 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 45' 39" R
Ay
Başak
02° 52' 38"
Merkür
Boğa
00° 32' 04"
Venüs
Boğa
20° 30' 45"
Mars
Koç
11° 52' 48"
Jüpiter
Boğa
27° 40' 59"
Satürn
Balık
17° 49' 34"
Uranüs
Boğa
23° 15' 49"
Neptün
Balık
29° 20' 27"
Plüton
Kova
02° 03' 44"
Chiron
Koç
21° 30' 50"
Lilith
Başak
25° 05' 43"
True Node
Koç
14° 52' 41"
Son Güncelleme : 16/05/2024 06:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>