Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi bir hata olarak ele almanız için henüz çok erken. İlişkiniz adına yapabileceğiniz çok şey var. İki baskın karakterin duygusal ilişkisindeki çözümsüzlükler içindesiniz.

İşinize bağlılığınız, kafanızdaki yetki sorununu önümüzdeki günlerde çözecek. Verimsizlik bir süre daha gidebilir. Becerileriniz ve kişisel çabalarınızla bu süreyi kısaltabilirsiniz.

Planladığınız standardı elde etmeniz, umutlarınızı diri tutmanıza bağlı. Toplu paranız, işlerin problemli olduğu dönemlerde sizi ayakta tutabilecek durumda görünüyor.

Bugünlerde ayrıntılar farklı olarak anlam taşıyabilir. Bunların üstüne gitmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı gelişmeleri olumlu anlamda yönlendirme çabalarına girecek, yanlış anlamaların önüne geçmeye çalışacaksınız. Bunun getireceği sonuçlar size duyulan ilgiyi arttıracak. Bazı konulardaki enteresan görüşleriniz, size yeni ilişkiler sağlayabilir. Bu düşünceleri etkileyip değiştirebilecek kişilerle ilişkilerinizdeki mesafeyi iyi ayarlamanız gerekecek.

24 Temmuz 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 10:06-15:33 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde hayal dünyamızın kapılarını ardına kadar açık.  Sıradan hayatımızın,  değişime uğrayacağı günü özlemle bekliyoruz. Algımız o kadar berrak ki, etrafımızda olan biteni farklı bir gözle görmeye, anlamaya çalışırız.   Boşluk süresince, karşımıza çıkabilecek terslikleri şefkatli ve ılımlı yaklaşımlarla çözmemiz gerekebilir. Saat 15:33 sonrası Koç burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında,  başkalarının fikirlerine, isteklerine tahammül edemeyiz. Bazen sınırlarımızı aşan hatta yetkimiz dahilinde olmayan işlere karışabiliriz veya başkaları bizim üzerimizde hiçbir hakkı olmadığı halde söz sahibi olabilir. Şunu şöyle yap diyerek ikazda bulunabilir. Etrafımızdaki dünya bize pek zevk vermeyebilir. Bazı kişilerin bencil tavırları yüzünden gerginlik duyabiliriz. Saat 19:17 Ay-Güneş görünümü, ailevi ve maddiyatla ilgili konular üzerinde güçlü olmak arzunuzun işaretçisidir. Bu enerji ruhsal ve fiziksel anlamda kendinizi iyileştirecek olana yönelmenin de göstergesidir. Gecenin ilerleyen saatlerinde rahat ve huzurlu olmak istersiniz. Her birimiz için keyifli bir Pazar günü geçmesi dileğimle,

24 Temmuz 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gizli arzularınızın belirginleşmesi ve partnerinizin istekleri karşısında yoğun duygular yaşamanız, aklınızın karışmasına neden olabilir. Baskı altında tutuğunuz duygularınızı ortaya çıkarmak isteyecek ve ilişkinize kişiselleştirecek davranışları tercih edeceksiniz. Kişisel çabalarınız, çevre koşullarıyla birlikte şekilleniyor.

24 Temmuz 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapılması gereken şeyler ve üzerinde durulması gereken işler varken gereksiz olaylarla vakit kaybetmemelisiniz.Dış görünüşünüzü yenileyebilir ve kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri bazılarımız için gergin veya huzursuz geçmiş olabilir. Öğle saatlerine kadar ne yönde ilerleyeceğimize karar veremeyebilir ya da belirsizlikler ya da halsizlikler söz konusu olabilir. Ardından beklentilerimiz yükseliyor, enerjimiz artıyor, yenilikler, yeni duygular veya sonlanmalar ve ardından gelen başlangıçlar ve girişimler ön plana çıkmaya başlıyor. Yine de, ufak ihtimalde olsa, gergin durumlara karşı tedbirli olmakta ve sakin kalmakta fayda olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında düşüncelerinizi gözden geçirebilirsiniz. Öğle sonrasında oldukça girişken ve cesur davranabilirsiniz.

24 Temmuz 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dostlarınıza karşı sinirli davranmayın. Sonra onların gönlünü alamazsınız. Onlar sizin en yakın sırdaşınız. Yeni tekliflere sıcak bakmak istememeniz çok doğal.

24 Temmuz 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Konsantrasyon sağlamakta çektiğiniz güçlükler son bulacak. Kendinizi kontrol etmeyi öğrendiğiniz zaman aslında her olaya da kolaylıkla müdahale edebileceksiniz. Çevrenizle olan ilişkilerinizin diyalog içinde gelişmesine özen göstereceksiniz. Bu sayede her tür işinizi yoluna koyabileceksiniz.

24 Temmuz 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sizi zorlayan alanlar geride kalmaya başlayacak. Sosyal alanınızdaki fırsatları istediğiniz yöne çekmesini bileceksiniz. Üzerinizdeki baskıları azaltacaksınız. Ne istediğinize iyice karar verdikten sonra harekete geçmelisiniz

23 TEMMUZ 2016 YENGEÇ BURCU YORUMU

24 Temmuz 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maneviyat, ruh ve zihin ilişkisinin çözümlenmesi, irdelenmesi ve bu konularda ilerleme sağlamanız için çok olumlu açılara ve etkilere sahipsiniz.Bugün hedeflediğiniz bir uzak yolculuğa da çıkabilirsiniz yahut kendi içsel yolculuğunuza çıkabilir ve kendinizi keşfedebilirsiniz. Fedakarlık ettiğiniz alanlar ve sizin için önem taşıyan manevi konuların seçimlerini yapabilirsiniz. Sevgi prensibini hayatınızın hangi alanına yerleştirebileceğinizi belirleyebileceğiniz bir gün yaşayacaksınız. Akşam saatlerinde ise hareket etmeniz şart.

24 Temmuz 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

24 Temmuz 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 06' 21" R
Ay
Boğa
04° 03' 10" R
Merkür
Koç
21° 06' 05"
Venüs
Boğa
09° 29' 09"
Mars
Koç
05° 01' 34"
Jüpiter
Boğa
25° 34' 16"
Satürn
Balık
17° 09' 22"
Uranüs
Boğa
22° 44' 37"
Neptün
Balık
29° 06' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
21° 02' 27"
Lilith
Başak
24° 06' 06"
True Node
Koç
15° 23' 38"
Son Güncelleme : 07/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>