Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Harcamalarına Dikkat! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün sadakat duygunuzu ön planda tutuyor olacaksınız. Birlikteliğinizde huzurunuzun kaçmasını istemediğiniz için alçakgönüllü davranma durumunuz da var. Birlikte olduğunuz kişiye saygı göstermekten kaçınmayacaksınız. Aslında herşey iyiye gidiyor.

Parasal konularda sürekli olarak çevrenizle iletişim halinde olabilirsiniz. İleriye yönelik hedefleriniz doğrultusunda atacağınız adımlarda biraz çekingenlik göstereceksiniz. Gözlem yeteneğiniz size fayda sağlayacak. Kararlı olduğunuzu etrafınıza hissettirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşle ilgili beklentiler ve çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Zaman yönetimi ve planlama önemlidir. Terfi, zam ve yeni sorumluluklar için fırsatlar doğabilir.

25 Nisan 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, duygusal konularda hassas olabilirsiniz. İçsel dünyanıza yönelerek kendinize zaman ayırmak iyi gelebilir. Sevdiklerinizle iletişiminizi kuvvetlendirmek için fırsatlar bulabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin ve duygularınızı paylaşın. İyi bir dinlenme ve huzur dolu bir gün dilerim.

25 Nisan 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşini yeni değiştirmiş Yengeç burcuysan, yeniortamına adapte olmakta hiç zorlanmıyorsun. Yeniarkadaşlarının her konuda sana yardım etmesi seni mutlu ediyor. Alışveriş yaparken maddi olarak ipin ucunu kaçırabilirsin. Bu konu hakkında ailenden uyarı alabilirsin. İlişkisi olan Yengeç burcuysan, partnerinden bazı konularda anlayış bekleyebilirsin.

25 Nisan 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik özgürlüğünüz olması sizi sosyal ortamlarda rahat hissettirebilir. Yapmak istedikleriniz konusunda karar noktasının size ait olması, sorumluluk almaktan çekindiğiniz zamanların aksine daha iyiçıkarmanızı sağlayacaktır. İşbirliğine yatkın, fikirleriyle süreçleri kolaylaştıran kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

25 Nisan 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız konuları daha yaratıcı hale getirebilirsiniz. Kendinizi rahatça ifade edeceğiniz ortamlarda olmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda tamamlanma olabilir. Kolektif konular ilginizi çekebilir. Hobilerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Kadınlardan gelen bir yardım olabilir.

25 Nisan 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkilerinizde oldukça şanslı olacaksınız. Aşk konusunda partnerinizden gelecek teklif ile kendinizi bulutların üzerinde hissedebilirsiniz.

25 Nisan 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dış görünüşüne özen göstereceğin bir gündesin. Daha farklı tarzlar denemek ve farklı görünmek kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir. Etrafındaki insanlarla arandaki iletişimin de daha farklı bir boyutta olması sana güzel bakış açıları katacak bugün.

25 Nisan 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bir konu hakkında duygusal hissetmiş veya sinirlenmiş olsanız da artık nerede ders alabileceğinizi görmek için bir durum hakkında yeterli bir bakış açısı kazanıyorsunuz. Son plan ve projelerinizi çevreleyen heyecanlar olabilir. Bugün adeta güç ve kararlılıkla dolusunuz. Bu, zor ve hızlı kararlar vermek için ideal bir gün olmasa da insanların takdir edildiğini hissetmelerini sağlamak veya bağları güçlendirmek için harika bir zamandır.

25 Nisan 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kincilik yönleriniz ortaya çıkabilir. Geçmişte yapılan yanlış bir davranış biçimi içinizdeki öfkeyi tetikleyebilir. İntikam duyguları içinde karşınızdaki kişiyi politik ve iğneleyici bir şekilde dersiniz vermek isteyebilirsiniz.

25 Nisan 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve sosyal becerileriniz her zamankinden daha güçlü. Bunu kullanarak olayları kontrol altına almalısınız. Hem işyerinde hem dışarıda başarı sizi bekliyor olacak. Özel hayatınızda samimi ve sıcak davranışlarınız birçok avantaj sağlayacak. Çevrenizdekiler bundan büyük mutluluk duyarak size sevgi dolu davranışlarda bulunacak. Siz de onlara duyduğunuz sevgiyi gösterebilirsiniz.

25 Nisan 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün aşk, hobi, çocuklarınızla ilgili ani gelişen güzel durumlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

25 Nisan 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun zamandır beklediğiniz mutluluk şimdi avuçlarınızın içinde. Yeni aşkınızla öyle mutlusunuz ki, artık hiçbir şey sizi sarsamıyor. Böylesi daha iyi. İşyerinde meydana gelen bazı tartışmalarda sizi pek ilgilendirmeyen konulara fazla giriyor, tepki çekiyorsunuz. Bugün yapacağınız bir görüşmeilişkilerinizdeki çoğu problemi çözebilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz sizi tasarrufa yöneltiyor. Biraz soğuk almış gibisiniz, kendinizi olumsuz hava şartlarından korumaya çalışın.

25 Nisan 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 04' 54" R
Ay
İkizler
03° 33' 11" R
Merkür
Koç
22° 54' 02"
Venüs
Boğa
11° 59' 59"
Mars
Koç
06° 35' 33"
Jüpiter
Boğa
26° 03' 06"
Satürn
Balık
17° 19' 04"
Uranüs
Boğa
22° 51' 43"
Neptün
Balık
29° 09' 50"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
21° 09' 05"
Lilith
Başak
24° 19' 41"
True Node
Koç
15° 16' 32"
Son Güncelleme : 09/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>