Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Şubat 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak kendinizi güçlü hissedeceksiniz ve duygularınız açık olacak. Bazı beklentilerinizde aksamalar yada ertelemeler söz konusu olabilir

Kısa sürede size kazanç getirecek çalışmalardan çok uzun sürede karlı olacak alanlara yönelmeyi tercih edeceksiniz. Karşınıza yeni fırsatlar çıkacaktır ancak bunları değerlendirmekte zorlanabilirsiniz

Maddi konularda üzerinde fazla üşünmeden masraflar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Ancak bu harcamalar uzun vadede size zarar verici nitelikte olabilir.

Yeni bir karar almak için uygun bir günde değilsiniz mantık hataları yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel bir rahatlama hissedeceksiniz. Bir süre için sıkıntılarınızdan uzaklaşabilir ve normal koşullar altında sizi ilgilendirmeyecek konularla ilgilenebilirsiniz. Fikirlerinizi çevrenizdeki diğer insanlara kabul ettirme şansı elde edeceksiniz. Daha çok istikrarınızı korumak eğiliminde olacaksınız ve yaşamınızda yenilikler yapmaktan kaçınacaksınız.

27 Şubat 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler,  saat 14:49 olana dek etkili Ay-boşluk ilerleyişi altında Cuma günümüz başlıyor. Mali konularda dikkatlice düşünelim. Telaşlı bir şekilde karar verilmemeli, enine boyuna düşünülmelidir. İç huzursuzluğu, gerginlik, net bir karar verememe gibi durumlar boşluk etkisi altında mümkündür. Saat 12:05 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, evimiz, ailemiz veyaortaklarımızla alakalı konularda maddi durumların sınırlarını aşmadan, bilinçli ve geleceğe dönük şekilde düşünülerek hareket edilmesini gerektiriyor. Öyle aklımıza estiği gibi, nasılsa ödenir diyerek alışverişlerden, kredi kartlarına yüklenmekten, borçlanmaktan, borcu borçla kapatmaktan kaçınmaya özen gösterelim. Bir dehayatında, toplumsal ilişkilerde daha sakin, paylaşımcı ve dikkatli olmaya çalışalım. Saat 14:49 itibariyle  burcunuzda ilerleyecek Ay, huzur, güvence, hayatın her alanında önemsediğimiz olgular olacak. Sizden yana olan bu güçlü enerji, içgüdüsel bir şekilde kendinizi ön planda tutmanızı, ilgi odağı olmanızı,  başkalarıyla güçlü bağlantılarda bulunmanızı sağlayıcıdır.  İçinizden geldiği gibi kendinizi ifade etmenizi sağlar.

27 Şubat 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevre atılımlarınız için, beklediğiniz fırsatlar ayağınıza geliyor. Bugün, planladığınız işler için, yüklü bir bütçeye ihtiyacınız olacak. iyi niyetle yaklaşmanız, her zaman olumlu sonuç vermiyor. Temkinli olmayı unutmamalısınız. Ani gelişebilecek olaylara kaşı tepkili olmadan önce düşünmelisiniz. Hissettiklerinizi kendinize saklamalısınız.

27 Şubat 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hem olumlu hem de olumsuz olaylara açık bir gün. Hangi konularda verimli olabileceğinizi düşünüyorsanız o alana yönelin. Başkalarına güvenerekyapmamalısınız. Yaratıcı çözümler üretmenin faydasını görebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısında belirsizlikler veya dalgınlıklar var. Öğle sonrası saatlerde Yengeç burcuna geçecek olan Ay'ın her zaman olduğu gibi, ev, aile ve vatan konularının başlığı altında ele alınması gerekiyor. İlişkilerimize, milli değerlerimize ve ailemize ait duygularımız canlanıyor. Sevdiklerimizle vakit geçirmek istiyoruz ve duygusallaşıyoruz. Haftanın ilk günlerinde yazdığım gerilimi ve beklenmedik gelişmeleri akla getiren etkiler de önümüzdeki iki ay boyunca olduğu gibi, bugün ve yarın da devrede. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Şubat 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

27 Şubat 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenizle ilgili konularda daha aktif olmanız ve daha fazla sorumluluk almanız gereken bir dönemdesiniz. Suskun kalarak çözüm üretemezsiniz.

27 Şubat 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konularda, kredi, burs, nafaka, miras ve ortak gelirlerle ilgili fırsatlara sahip olabilir, kurumlar ve patronlarınızdan destek görebilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişim konusunda kıskançlık ve benim dediğim olsun gibi bir tavırla yaklaşmaktan uzak durmalı, ılımlı iletişim geliştirmeyi tercih etmelisiniz.

27 Şubat 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün gereğinden fazla iyimser bir gün geçirebilirsiniz. Rehavete kapılmanız da mümkündür. İşlerinize konsantre olamayabilir, aklınızın sürekli eğlence ve dinlence faaliyetlerine takıldığını fark edebilirsiniz.

27 Şubat 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 32' 51" R
Ay
Koç
25° 35' 42" R
Merkür
Koç
20° 38' 07"
Venüs
Boğa
08° 46' 34"
Mars
Koç
04° 35' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 26' 09"
Satürn
Balık
17° 06' 35"
Uranüs
Boğa
22° 42' 36"
Neptün
Balık
29° 05' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 34"
Lilith
Başak
24° 02' 16"
True Node
Koç
15° 24' 28"
Son Güncelleme : 06/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>