Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle ne iyi olabiliyorsunuz ne de kötü. Artık ilişkiniz bir çıkmaza girdi. Bugünlerde onunla konuşmak istiyorsunuz fakat kafanızdan geçenleri söylemek için bir türlü cesaret bulamıyorsunuz.

İş hayatınızda son derece yoğun bir döneme giriyorsunuz. Bugünlerde üzerinizde rehavet var. Bu yoğun günleri başarıyla atlatabilmek için kendinize gelmeniz gerekiyor.

Para konularında çok akılcı kararlar alabiliyorsunuz. Fakat bugünlerde harcamalarınızda çok tutumsuzsunuz. Yaptığınız bazı lüzumsuz harcamalarla bütçenizi zorlayabilirsiniz.

İhmal ettiğiniz bir arkadaşınızdan bugün sitem dolu davranışlar görebilirsiniz. Onun gönlünü almalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal açıdan son derece yoğun duygular yaşayacağınız ancak bu duygularınızı kendinize saklamayı tercih edeceğiniz bir gündesiniz. Dikkatinizi çalıştığınız konuya toplamakta zorlanabilirsiniz ve işlerinizde ihmalkar tutumlar içine girebilirsiniz. Duygusal olarak bir güvence arayışı içine girebilirsiniz ve bazı uyumsuzluklar yaşama ihtimaliniz olacaktır. düşünce ve duygularınızda gizliliği tercih edeceksiniz. Yeni kararlar almak ve girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

29 Temmuz 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 06:37 Ay-Başak burcu geçişiyle  bayramın ikinci günü başlıyor. Bir takım  endişeler taşıyabiliriz, titiz düşünebiliriz, ince eleyip sık dokuyabiliriz. Bunları gayet doğaldır. Ancak güne baktığımda, gayet olumlu enerjileri içinde barındırıyor. Saat 10:02 Ay-Mars görünümü gayet olumludur. Hem çevrenizle olan bağlantılarda hem de aşk hayatınızla ilgili konularda arzu ettiğiniz şekilde davranmanızı sağlar. Kimi zaman titiz, hassas çoğu zaman sevdiklerinize düşkün ve derinlikli düşünmeniz, başkaları tarafından hoş karşılanır. Saat 20:46 Ay-Neptün karşıtlığında hayatı güzel yanlarıyla ele almak isteyeceğiz. Ancak bir sorun varsa, tabii ki gerçekçi olmamızda yarar var. Huzurlu bir bayram  günü geçirmenizi temenni ederim. Her güzellik sizinle olsun.

29 Temmuz 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, herkesten çok daha fazla çalışmaya meyillisiniz. Size gelen her türlü işi sonuçlandırmayı görev biliyorsunuz. Kendinizi belli bir düzene aitmiş gibi görmeniz,disiplininizi arttırıyor. Ay'dan, olumlu etkiler alıyor ve girişimci yönlerinizi ortaya koyabilecek çalışmalar içinde bulunmayı arzuluyorsunuz.

29 Temmuz 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde veya bazıbirliklerinizde üzerinizdeki baskı artıyor. Ancak, sinyalleri görmezden gelmeniz durumunda problemler daha da büyüyebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Hedeflere ulaşmanın veya belli amaçları gerçekleştirmenin birden fazla yolu olabilir. Tek yol, bildiğimiz veya alışık olduğumuz yol değildir. Dolayısıyla, kendinizi köşeye sıkışmış ve ilerleme imkanınız yokmuş gibi hissediyorsanız, amaçlarınıza ulaşmanın diğer yöntemleri üzerine düşünmelisiniz. En imkanlı görünenden en imkansız görünenine kadar türlü seçeneğin yaratacağı mükemmel sonuçları görüp çok şaşırabilirsiniz.

29 Temmuz 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenize olan dikkatinizin yükseldiği bir gündesiniz. Detaylar gözünüzden kaçmayacak. Özellikle önemli evraklarınızı, yazılı çalışmalarınızı gözden geçirmeniz çok faydalı olabilir. Yakın yerlerdeki ufak işlerinizi halletmek için dışarı çıkabilirsiniz. Anlaşmalar ve sözleşmeler konularında hareketlilik olabilir. Süreci gereksiz yere uzatmamaya bakın.

29 Temmuz 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYGUSAL bir gün geçireceksiniz. Eskilere dalabilirsiniz ama bunu fazla uzatmayın ve dışarıya çok yansıtmamaya çalışın.

29 Temmuz 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

29 Temmuz 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 54' 59" R
Ay
Balık
15° 50' 34"
Merkür
Koç
18° 42' 24"
Venüs
Boğa
05° 25' 55"
Mars
Koç
02° 29' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 54"
Satürn
Balık
16° 53' 08"
Uranüs
Boğa
22° 33' 13"
Neptün
Balık
29° 00' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 36"
Lilith
Başak
23° 44' 12"
True Node
Koç
15° 22' 53"
Son Güncelleme : 04/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>