Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Aralık 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün yeni ilişkiler kurabilir ve farklı insanlarla tanışabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla birlikte güzel günler geçiriyorsunuz fakat özel hayatınızı çevrenizle fazla paylaşmamaya özen gösterin.

İş yaşamınızda bugün bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Fikirlerinizi bugün iyi bir şekilde ifade edebilirseniz, yeniolanaklarıyla karşılaşmanız söz konusu olabilir.

Maddi durumlarda bazı sorunlarla karşı karşıya kalacağınız bir gündesiniz. Harcamalarınızı borçlarınızı ödemek üzere yoğunlaştırmanız söz konusu olabilir.

Bugün insanlarla iletişim konusunda şanslı bir gündesiniz. Kendinize bazı yeni ortaklık ve dostluklar edinebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize yönelik fikirlerinize yön verebileceğiniz ve düşünmek için bol bol fırsat bulabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Bugün aile ortamında yaşayacağınız olaylar, geleceğe büyük umutlarla bakmanıza neden olabilir. Moraliniz düzelecek. Maddi yönden zor durumda olan bir yakınınızın dertleşme isteğine kalmayacaksınız. Duygusal hayatınız olumlu bir şekle bürünecek.

3 Aralık 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, saat 07:15 itibariyle Ay Boğa burcunda seyrine başlayacak ve huzur duygusu otomatikman sağlanmış olacak. Bazı mevzularda karar vermek için tüm olasılıkları tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Yavaş ve bilinçli bir şekilde ilerlemek gerektiğini bildiğinizden soğukkanlılığınızı korumaya, duygularınızı belli etmemeye çalışabilirsiniz. Ay-Boğa geçişleri rahatlatıcıdır. İnsana sakinlik verir. Sakinlik, dinlenme arzusu, keyif veren her şeyi arzuluyoruz. Yanlışlardan, karmaşık olandan, huzursuzluk verenden uzak durmak isteriz. Dostlarımızla ilişkimizde, hayata bakış açımızda sağlamlık ve güvenlik arzumuz ön plandadır. Kendimizden başkasına güven duymamız pek kolay olmayabilir. O yüzden temkinli davranabiliriz. Eğer emin olursak, o zaman yüreğimizin içine alır, sevgiyle onu sarmayabiliriz. Saat 15:49 Ay-Neptün olumlu görünümü, farklı bir hayat sürdürmek ve yaşama dört elle sarılarak güven ve huzur içinde olmak isteğinizi yükseltir. Hayatın anlamını çözebilmek için dini, mistik öğretilere ilgi duymanız mümkündür. Sezgileriniz güçlenir. Hedeflerinizi gerçekleştirme anlamında güven duygunuz yerine gelir. Kendimize ve hayata yakın, huzurlu bir gün geçirmemiz dileğimle,

3 Aralık 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Askıda kalan ve karar veremediğiniz konularınızı bu dönemde etraflıca düşünecek zamanınız var. Parasal durumlarınız alışılagelmiş koşulları içinde devam edecek. Çünkü, para eviniz çok güçlü etkiler vermiyor. Yalnız yaşayan İkizleri heyecanlandıracak kişilerle tanışabilirler.Bugün çevrenizle yardımlaşma konusuna dikkat etmelisiniz.

3 Aralık 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üzerinde değişiklik yapılması gereken planlar veya işler söz konusu olabilir. Başka herhangi bir şeye zaman ayıramamanız durumunda, harcadığınız zamana değip değmeyeceği üzerine de düşünebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Ani tepkiler vermeye veya ani girişimlerde bulunmaya açık olduğumuz gündeyiz. Ancak, hareketlerimizin sonuçlarını da düşünmemiz gerekiyor. ÖRN.: Lüks bir araca veya havuzlu bir villaya sahip olmak tabii ki çok güzel, ama kredileri ödeyecek durumda mıyız? Bu soruyu imzayı atmadan önce soran kazanırken, imza sonrası düşünmeye başlayanları zor anlar bekleyebilir. Yani, aniden harekete geçmeden veya ani kararlar almadan önce detaylı düşünmeli! Aşırı iyimserlik hazırlıksız hareketleri körükleyebilir. Öğleden sonra ise, ilişkiler olumlu ve faydalı kişilerle diyaloglar, yardımlaşma temaları ya da destekçi duygular ya da kişiler gündeme gelebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

3 Aralık 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşten gelen paralar konusunda önemli bir hareketlilik gözüküyor. Ortaklı çalışmalardan yana kazançlarınız olabilir. Gün içinde fikirlerinize destek verecek kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Önceliklerinize uygun yeni projeler çıkabilir. Akşam vakti arkadaşlar ve eğlence açısından olumlu gelişmeler yaşanabilir.

3 Aralık 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ÇEVRENİZDEKİ herkese güveniyorsunuz. Daha sonra kendi kendinize kızıyorsunuz, neden hep ben yalnış insanlara güveniyorum diye.

3 Aralık 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Her şeyin çaresi var.

3 Aralık 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 11' 31" R
Ay
Terazi
15° 04' 17" R
Merkür
Boğa
05° 17' 15"
Venüs
Boğa
24° 53' 39"
Mars
Koç
14° 35' 27"
Jüpiter
Boğa
28° 31' 24"
Satürn
Balık
18° 03' 49"
Uranüs
Boğa
23° 28' 12"
Neptün
Balık
29° 25' 25"
Plüton
Kova
02° 02' 15"
Chiron
Koç
21° 41' 33"
Lilith
Başak
25° 29' 25"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>