Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Aralık 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun, arkadaşlarına ayırdığı zaman sizde bir çeşit kıskançlık uyandırıyor. Sizinle daha ilgili olmasını haklı olarak istiyorsunuz. Bu anlamda kafanız karışık, ama partnerinizi incitmek istemiyorsunuz. .

İş yaşantınızda bugünlerde büyük bir güvensizlik içindesiniz. İşyerinizde kimse geleceğinden emin değil gibi bir hava esiyor. Bu yüzden epeydir yeni birarayışınız var.

Kara günler için yaptığınız birikime dokunmamalısınız. Yakın zamanda geniş bir akraba çevresini kapsayan toplu bir para işiniz olacak Bunun sadece haberi bile bu dar zamanda sizi biraz rahatlatabilir.

Bugünlerde bazı ilişkilerinizde aşırı bir duygusallık içindesiniz. Birkaç arkadaşınız tarafından bazı konularda çok ciddiye alınmadığınızı düşünüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir arkadaşınızın bunalımları sizi üzüyor. Ona daha yakın olma, dertlerini kısmen de olsa paylaşma niyetiniz ise sonuçsuz kalıyor. Arkadaşınızın bu kapalılığını bugünlerde çözebilirsiniz. Sizin adınızın da karıştırıldığı bir dedikodudan haberdar olacak ve çok sinirleneceksiniz. Bu söylentilerin arkasında sizi çok şaşırtacak amaçlar göreceksiniz.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 05:20 Ay-Kuzey düğüm görünümü, paranın önemini vurguluyor. Kendine güven, pes etme, kazancına sahip çık, inandığın yolda ilerle diyerek destek veriyor. Saat 15:38 Ay-Uranüs olumlu görünümü, etrafın düşüncelerini öğrenme, insanlarla temasa geçme arzunuzun işaretidir. Geçmiş konular üzerinde mantıklı bir değerlendirmede bulunabilirsiniz. Bazen iki yönlü düşünmek sizi yorabilir. Böyle anlarda asıl olana odaklanırsanız dağılmaktan kurtulmuş olursunuz. Saat 18:58 Ay-Mars olumlu görünümü, hem sizin hem de partnerinizin ev içindeki hareketliliğinin simgesidir. Arkadaşlarınız gelebilir veya siz onlara gidebilirsiniz. Bazen gereksiz meseleler üzerinde dakikalarca konuşabilirsiniz. Ancak dinlemek yerine kendi söylediklerinizi önemsersiniz. Bir durum olduğunda tepkinizi koyarsınız. Bazen de sırf huzur kaçmasın diye sineye çekersiniz. Saat 20:47 Ay-Satürn karşıtlığı, çalışma hayatınızı ilgilendiren konularda veya günlük hayatınızda belli bir zorlanmaya, daha fazla çalışmaya, bazı kişilerle anlaşmakta zorlanmaya neden olabileceğini işaret ediyor. Madem işaret bu, o zaman bize düşen, fiziksel ve ruhsal sağlığımızı önemsemek, gereksiz meseleleri büyütmeden, dengeli hareket etmek olmalıdır. Saat 22:13-23:37 arasında, İkizler burcunun son derecelerinde boşlukta ilerleyecek Ay, bir iki konu üzerinde bir hayli kafamızı yorduğumuzu gösteriyor. Bazen mantıklı düşünüyoruz bazen de dağılıyoruz. Böyle bir etki altında tam bir odaklanmanın sağlanması kolay değil. Hislerimizi bizi şefkatli olmaya yöneltirken, içimizdeki ses mantıklı düşün diyor. Bu gelgitler arasında karar vermek yerine, olana bitene bir daha bakmak yerinde olur. Saat 23:37 Ay-Yengeç geçişinde, her şeyi etraflıca düşünerek, dürüstçe ele almak isteğinizi yükselticidir. Sevdiklerinize karşı bir hayli ilgili davranırsınız. Duyarlı yüreğiniz, etrafınızda olan her şeyi hissetmenizi sağlar. Huzur, güvence, aile, sevilmek gibi olgular bugün baş tacınızdır.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hareketli günleri ardında bırakıyorsun. Bugün, performansın ve hallettiğin işler takdir görebilir.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Programlarınızda gelen davetlere yer açın ve günün tadını çıkarın. Bugün Ekonomik çözümler ile karşılaşabilirsiniz.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelişen olayları anlama ve karar verme konusunda zorlanabilirsiniz. Gün içinde huzursuz hissedeceğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda fikirlerinizi ifade etmekten çekinebilirsiniz. İkili ilişkilerde yanlış anlaşılmalar meydana gelebilir. Bazı olayları kabullenmeniz işleri kolaylaştırabilir. Sakin olmanızda fayda var.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün akşam saatlerinde meydana gelen dolunay bilinçaltınızda yeni uyanış ve farkındalıklara işaret ediyor. Hayatın anlamını içinde bulunduğunuz akışta görebilirsiniz. Manevi ihtiyaçlarınızı gözardı etmemeniz gerekiyor.

3 Aralık 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün akşam saatlerinde meydana gelen dolunay bilinçaltınızda yeni uyanış ve farkındalıklara işaret ediyor. Hayatın anlamını içinde bulunduğunuz akışta görebilirsiniz. Manevi ihtiyaçlarınızı gözardı etmemeniz gerekiyor.

4 Aralık 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda istediğiniz desteği göreceksiniz amaalanlarınızda bazı konuları kafanızda büyütmeniz sizi olumsuzlaştırabilir.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonu İkizler burcunda meydana gelen Dolunay’ın etkisiyle kendinizi hem ruhen hem bedenen yorgun hissedeceğiniz bir günle haftaya başlıyorsunuz. Herkese yardım etmek, iyilik yapmaktan kendinize vakit ayıramayacaksınız. Yazışmalar, seyahatler, görüşmeler gündeminizde olacaktır. İletişimin merkezi siz olacaksınız.

4 Aralık 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

4 Aralık 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 21' 52" R
Ay
İkizler
22° 03' 09" R
Merkür
Koç
24° 11' 15"
Venüs
Boğa
13° 37' 58"
Mars
Koç
07° 36' 32"
Jüpiter
Boğa
26° 21' 51"
Satürn
Balık
17° 25' 12"
Uranüs
Boğa
22° 56' 20"
Neptün
Balık
29° 11' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
21° 13' 20"
Lilith
Başak
24° 28' 31"
True Node
Koç
15° 09' 28"
Son Güncelleme : 10/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>