Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2013, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı konularda egoistçe davranmanız karşınızdaki insana hareket alanı bırakmıyor. Bu tutumunuz aşkınızı köreltebilir. Sizin de bir takım fedakarlıklar yapmanızın zamanıdır.

İş hayatınızda haftayı güzel kapatmışsınız ve herhangi bir pürüz yaşanmamış. Hızlı karar verebilme kabiliyetiniz sizin en iyiözelliğiniz. Amirlerinizin gözüne girebilmişsiniz.

Para durumunuzda bugün beklediğiniz gelişme gerçekleşmeyecek. Ufak tefek yapacağınız harcamalar toplamda büyük miktarlar tutabilir. Haftalık bütçenizi planlasanız iyi olur.

Birlikte olduğunuz kişinin kendi hayatıyla ilgili yeni fikirler öne sürmesi canınızı sıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz. Oldukça enerjiksiniz ve bu enerjinizi iyi kullanabileceksiniz. Duygusal olarak kendinizi güçlü hissediyorsunuz ve kararlarınızda fazlasıyla iradeli davranacaksınız. Her zamankinden daha açık sözlü olacaksınız ve ikna etme yeteneğiniz artıyor. Daha önceden ilginizi çekmeyen bazı konulara karşı merak duyabilirsiniz. Özel zevklerinizle ilgilenmeye vakit bulabileceksiniz. Girişimde bulunmak için iyi bir gündesiniz.

5 Ocak 2013, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler güne Oğlak burcunda ilerlemekte olan Güneş ile Terazi burcunda seyrini sürdüren Ay arasında oluşacak sondördün etkisi altında başlamaktasınız. Saat 05:58 itibariyle gerçekleşecek bu oluşumun sizler için en önemli ifadesi partnerinizle olan ilişkiniz anlamındadır. İç dünyanızda anlaşmak, huzur bulmak, uyum yaratmak arzunuzun yüksek olduğunu biliyoruz. Ancak bunun için  gerçekçi düşünmek gerekiyor. Öncelikle ilişkinizdeki paylaşım duygusu ve sağlamlığın gözden geçirilmesi gerekiyor.  Eğer ayrı yolların yolcusu iseniz siz, ne kadar mutlu olmak isteseniz de bunu başarmanız kolay olmayabilir. Tek tarafın fedakarlığı ile bir beraberliği sürdürmek kolay değildir.

5 Ocak 2013, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hiç kimsenin sezemediği işle ilgili konuları hissedebiliyorsunuz. Bu da siz de sürekli bir huzursuzluk kaynağı yaratıyor. Hassas anlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Böyle durumlarda gergin oluyorsunuz. Bugün, duygusal karmaşalardan uzak kalmalısınız. İsteklerinizde belirleyici olmamalısınız...

5 Ocak 2013, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

5 Ocak 2013, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Aşıklar... Aşk hayatınızdaki hareketlenme için çabaladınız. Karşınızdaki de biraz çabalasın. Sevdiğiniz kararsız ama niyeti iyi.

5 Ocak 2013, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

5 Ocak 2013, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 12' 57" R
Ay
Balık
05° 26' 26"
Merkür
Koç
18° 16' 18"
Venüs
Boğa
04° 32' 32"
Mars
Koç
01° 56' 26"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 45"
Satürn
Balık
16° 49' 28"
Uranüs
Boğa
22° 30' 43"
Neptün
Balık
28° 59' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 12"
Lilith
Başak
23° 39' 24"
True Node
Koç
15° 21' 51"
Son Güncelleme : 03/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>