Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Nisan 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkide yeterli gördüğünüz sorumluluklarınızın sınırlarını biraz genişletebilirsiniz. Kıskançlıkları aşk hayatının bir ihtiyacı olarak değerlendirmeniz, sevgilinizi rahatlatma görevinizi sekteye uğratıyor.

Bu günler içinde fazlasıyla önemli iki görüşmeniz var. Bu görüşmelerin biri, sizi birtakım sonuçlara ulaştırabilir. İş hayatınızdaki son gelişmeler sizinle çok ilgili değil, fazla ön plana çıkmanız gerekmiyor.

Bir para konusu, bugünlerde hoşlanmayacağınız düzeyde tartışılabilir. Para durumunuz yavaş, yavaş yoluna girecek. Bunda payınızın olabilmesi için masraflı sosyallikleri aza indirmeniz gerekiyor.

Hayatınızdaki bazı güvensizliklerinizi, hatalı kararlara yöneltebilecek boyutlara götürmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal olarak bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle aile hayatınızda yada evinizde çeşitli sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Geçmişe ilişkin bazı konular gündeme gelebilir yada sizi yeniden düşündürebilir. Bugün stresten uzak durmaya çalışmalısınız. Davranışlarınızda ihmalkarlıklar içine girebilirsiniz ve bu tutumunuzyaşamınızı olumsuz olarak etkileyecektir. Duygusal olarak bazı karışıklıklar yaşama ihtimaliniz olacaktır. Bugün yeni bir karar vermemeli ve yeni girişimlerde bulunmamalısınız.

8 Nisan 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 12:50 olana dek yöneticiniz Ay-Boşlukta ilerleyecek. Bu nedenle hiç bir konuda  aceleci davranmayınız. Genel olarak duygularımız boşluk etkisinde çok daha fazla ön planadır. Sevdiklerimizin üzerine titreriz.  Geçmişte yaşadıklarımızla, bugünü karşılaştırırız. İnsanların bize yaklaşım tarzlarını önemseriz. Pek kendimizi açık etmeyiz ama birisi hassas bir noktamıza değdi mi, bir de bizi üzdü mü, çok sıkılırız. Genel olarak bir taşınma telaşımız varsa veya önemli bir işimiz söz konusuysa lütfen her ayrıntıyı güvenlik çerçevesinde dikkatle inceleyiniz. Saat 11:02 Ay-Kuzey düğüm görünümü altında,  ilerlemek için en öncelikle ne yapmak istediğinizi kesinlikle bilinçli bir şekilde saptamalısınız. O zaman ikilemde kalmazsınız. Saat 12:50 itibariyle  Ay-Aslan burcu seyriyle başlıyor. Bu enerji, hem kendinize güvenmenizi  hem de olayları kontrol altında tutabilmenizi  destekleyicidir. Tabii ki bazı durumlar zamana gebe olabilir.  Bir çıkış yolu bulmakta çektiğiniz zorlukların da tabanında zaman faktörü direkt olarak baskın bir rol oynayabilir. Hatta sırf bu yüzden de susmak zorunda kalıyor olsanız da buna değeceğini biliniz.  Aslında bulduğunuz yöntemler ve geldiğiniz son noktaya şöyle bir bakarsak, kimi zaman siz de kararınızla ilgili çelişkiler yaşamıyor değilsiniz. Ancak izlediğiniz yoldan eminseniz, o zaman hiç kimse sizi pohpohlamasa da siz yolunuzda devam ediniz. Saat 15:55 Ay-Merkür olumlu görünümü,  geleceğinizi garanti altına almak için parasal konularda daha fazla çaba sarfetme gereği duyarsınız. Bu gerekliliğin altında yatan bir başka  önemli duygu, kimseye muhtaç olmama isteğidir.  Zirvede olmak, rahat bir yaşam sürebilmek için hem kendinizden emin olmanız hem de yeri geldiğinde cesaretle kendinizi ortaya koymanız lazımdır. Bu öyle ince bir noktadır ki,  mantık ve duygular arasında çatışma olmaksızın hareket etmek esastır. Ne istediğinizi bilmeli, isteğinize göre kararlar alabilmelisiniz. Gün boyunca işlerinizin olumlu yönde ilerlemesi dileğimle,  

8 Nisan 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygu yüklü bir gün. Geçmişle ilgili konuların kafanıza takılmasına izin vermemelisiniz. Ay'ın bulunduğu konum, sizi ve çevrenizi sınama şansı verirken, kendinizi aşma konusunda sizi daha da güçlendiriyor. Yaşam kalitenizi yükseltecek çalışmalar içindesiniz. Bugün çalışmalarınızı gizli tutmak isteyeceksiniz. Güçlü bağların pekişeceği bir gün.

8 Nisan 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarına karşı anlayışlı olmanız ve empati yeteneğiniz size artı kazandırabilir, duygularınızın yoğunlaştığı günler. Aşk hayatınız ve sevgi temalı ilişkileriniz diğer konulardaki stresi azaltabilir. Tüm burçlar için gün geneli: İş, aşk, sağlık, ticaret v.b her tür konuya alışılmadık açılarda yaklaşmanın faydasını görebileceğimiz bir gün. Biz kendi yolumuzda giderken meydana gelebilecek olaylara karışmamanın faydasını görebiliriz. Olayların dışında kalmayı başarabilirsek olaylar yararımıza sonuçlanabilir. Soğukkanlı olmalı.

8 Nisan 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Fiziksel aktivitelerinizde biraz dikkatli olmanız gerekiyor. Ufak tefek kazalar yaşayabilirsiniz. Gün içinde ani gelişmeler söz konusu olabilir. Duygusal anlamda oldukça tepkisel davranma eğilimindesiniz. Bu yüzden tartışmaları uzatma isteğinizi kontrol altına almalı, olayları gözünüzde fazla büyütmemelisiniz.

8 Nisan 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YETENEKLERİNİZİ ön plana çıkarmadan önce size güven duyulmasını istiyorsunuz. Mantıklı davranışlarınızı ön plana çıkarın.

8 Nisan 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

8 Nisan 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 38' 14" R
Ay
Terazi
08° 12' 23"
Merkür
Boğa
04° 28' 59"
Venüs
Boğa
24° 11' 07"
Mars
Koç
14° 09' 10"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 15"
Satürn
Balık
18° 01' 35"
Uranüs
Boğa
23° 26' 12"
Neptün
Balık
29° 24' 38"
Plüton
Kova
02° 02' 31"
Chiron
Koç
21° 39' 50"
Lilith
Başak
25° 25' 35"
True Node
Koç
14° 56' 34"
Son Güncelleme : 19/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>