Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Nisan 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal yönden rahatsınız,eğlenceli bir gün geçireceksiniz. Alacağınız bazı haberler heyecanlanmanıza neden olacak. Büyük istekler içerisinde olacaksınız. Sevgilinizden farklı beklentiler içerisindesiniz.

İş hayatındaki yoğunluk size göre deği. Siz daha rahat birözlemi içerisindesiniz. Ancak bu isteklerinizi gerçekleştirmek için başka işlere yönelmeniz gerekiyor ki. Bu işte de aslında çok rahatsınız.

Para konularına kafa yormaktan kaçınacağınız bir gün. Para çok az ilgilendiğiniz bir konu ve kazancınızdan şikayetçi değilsiniz.

Çevrenizdeki insanlara rahatlıkla uyum sağlayabiliyorsunuz ama bazen davranışlarınız yanlış değerlendiriliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne oldukça sakin başlayacaksınız. İnsanlarla anlaşmayı gerektiren her konuda başarılı olacaksınız. Fedakarlığın tek taraflı olmadığı konusunda size yardımcı olan arkadaşlarınız sayesinde uyumlu bir birlikteliğe başlayacaksınız. Bu arada kariyerinizle ilgili çalışmalarınız aksatmamalısınız.

8 Nisan 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Çarşamba gününe, saat 03:07 Merkür-Pluto arasındaki mücadeleci görünümle adım atacağız. Bu görünüm, uzun yıllardır Oğlak burcunda ilerleyen Pluton geçişinin diğer gezegenlerle etkileşimi sonucu  yaşanan eş veyaortaklığındaki baskıların işaretçisidir. Aslında dönüştürücü ve bir anlamda yenileyicidir. Fakat bizler hep zorluk olarak ele alıyoruz. Oysaki her uyarı bir gelişimin işaretçisidir. Bu görünüm yine eskiye benzer iletişimsel problemlere yol açabilir. Ne yapmalıyız? Saplantılı, takıntılı düşünen veya bir türlü keskin sözlerinden vazgeçmeyen partnerimizle aramızda sorunları gerçekçi şekilde ele almaktır.  Bunlar zaten bildiğimiz hallerdir. Şimdi bir daha tekrarlanıyor gibidir. Hani bir filmin tekrarı gibi. Demek kihayatımız ve ilişki konularında sakin olmaya bilinçli düşünmeye çalışacağız. Görmek istediğimizi değil, ortadan olan gerçeği önemseyeceğiz. Saat 08:08 itibariyle Ay-Yay burcu seyri, dışa karşı, kendinizi rahat biri gibi göstermeye çalışsanız da, veya özel hayatınızla ilgili yaşanabilecek belirsizliklerin canınızı sıkma ihtimalini gösteriyor. Tedbir anlamında insani ilişkilerde daha dikkatli olmamızda yarar var. Bir de sağlam olmayan, güven vermeyen konularda karar almayalım. Saat 15:20 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Uranüs kavuşumu, bazı durumlarda gerginliğe yol açabilecek etkisini gösterse de,konularında ve iletişimin etkili olduğu her alanda fikirlerimizi cesaretle öne sürme isteğimizi de işaret ediyor. Demek ki, yeniliklere açık ve tarafsız bir şekilde düşünmemiz ve konuşmamız lazım. Sinirli, gergin tarzda bir iletişimde bulunursak, bu beklenmedik çıkışlara neden olabilir, bu da sorun yaratabilir. Buna dikkat edeceğiz. Saat 16:30 Ay-Satürn kavuşumuyoğunluğu ve ciddiyetini yükselticidir. Hiçbir şeyi hafife alamayız, görevlerimizi en iyi şekilde yapmaya çalışırız. Bizden kıdemce veya yaşça büyük kişilerin baskısıyla karşılaşabiliriz. Bizi yönetmeye kalkışmaları, neyi nasıl yapacağımızı söylemeleri duygusal anlamda yorucu gelebilir. Daha sakin ve ılımlı düşünmeye çalışalım. Gönlünüz ve niyetinizin her dem size güzellikler yaşatması dileğimle,

8 Nisan 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde otoritenizin sarsılmasına tahammülünüz yok. Eskiye ve ailenize bağlılığınız tartışılmaz fakat, bugün maddesel sorunlarınız, sevdiklerinizin önüne geçebilir. Geri plana attığınız kişiler için, suçluluk duymanıza neden yok. Özgürlüğünüzü istediğiniz gibi kullandığınız zaman, enerjinizin güçlendiğini hissediyorsunuz.

8 Nisan 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcılık gerektiren bir plan ya da proje düşündüğünüzden daha iyi bir hal alabilir. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var. Duygularınızı açıkça göstermenin faydasını görebilirsiniz. Bazı konularda tutumunuzu değiştirmeniz durumunda ilginç kişilerin dikkatini çekebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Her ne kadar sabah saatlerinde ufak tefek sözel tartışmalara açık olsak da, yaratıcı ve yeni fikirler ve koşullar, yenilenmeyi hızlandırıyor. Merkür Uranüs kavuşumu(ani açıklamalarla karşı tarafı şaşkınlığa uğratmamak kaydıyla!) ve doğru harekete geçen Jüpiter nedeniyle, aniden ortaya çıkan parlak fikirler hemen her konuda müthiş bir ilerleme sağlayabilecekmişiz gibi hissetmemize neden olabilir. Eğer gereken gayreti gösterebilir ve heyecanımızı aynı şekilde koruyabilirsek, gerçekten de başarabiliriz. Ancak, öğle sonrası kısa bir sure içim engellenmiştik hissi hakim olabilir veya tutukluk da yapabiliriz. Jüpiter doğru harekete geçmek üzere düzelerek, bugünden itibaren olaylara daha olumlu bakabilmemiz, yeni şeyler denememiz veya öğrenmemiz için olanak tanıyacak, bir süredir durağanlaşan ya da tıkanılmış hissi yaratan olayların önünü açacaktır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

8 Nisan 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

8 Nisan 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İyi niyetiniz sizi yanıltabilir. Küçükte olsa hayal kırıklıkları yaşayabilir, ağlama ihtiyacı hissedebilirsiniz. Olaylara biraz mantık çerçevesinde yaklaşın.

8 Nisan 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinize güveninizin yüksek olduğu bugün, moralli ve yüksek enerjide bir gün geçirmektesiniz. Finansal konularda başarı elde edebilir, güzellik ve bakım önerilerini deneyebilir, aile ilişkilerinizde daha yoğun paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

8 Nisan 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

8 Nisan 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 15' 32" R
Ay
Aslan
26° 39' 20"
Merkür
Koç
29° 53' 02"
Venüs
Boğa
19° 52' 18"
Mars
Koç
11° 28' 58"
Jüpiter
Boğa
27° 33' 37"
Satürn
Balık
17° 47' 24"
Uranüs
Boğa
23° 14' 00"
Neptün
Balık
29° 19' 41"
Plüton
Kova
02° 03' 56"
Chiron
Koç
21° 29' 14"
Lilith
Başak
25° 02' 15"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 17:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>