Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Kasım 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ayaklarınız yere basmıyor. Aşıksınız ama bu aşkta kendinizi biraz geri plana atmışsınız. Önceliklerinizi iyi değerlendirmelisiniz. Aksi takdirde ilişkinizde tatminsizlikler doğabilir.

Bugün Koç burcu insanı için oldukça verimli geçebilir. Zihin gücünüzü işlek bir şekilde kullanabilecek, yeniliklere uyum sağlayacak, ani kararların başarıyla üstesinden geleceksiniz.

Kafanızdaki yatırım planını neredeyse karara bağlamışsınız. Bilir kişiye danışmanızda fayda var. Bugün harcamalrınızda daha makul davranacağınız bir gün olacak.

Ev değiştirme planı içinde olan Koçlar biraz daha uzun arayışları göze alsınlar. Çok daha hoşunuza gidecek bir ev göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kısmetinizin alabildiğine açık olduğu günlerdesiniz. Haftanın daha başlangıcında, bugün alacağınız haberler size bunu müjdeleyecek. Fırsatları gerçekçi ve değerlendirmeci bir şekilde ele alırsanız pişman olmazsınız. Geleceğinizle ilgili büyük bir değişikliğin önünü açacak ya da kapayacak bir gündesiniz. Bugün alacağınız kararlara dikkat etmelisiniz.

9 Kasım 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, 9 Kasım saat 01:09-28 Kasım saat 04:26 tarihleri arasında  Merkür Akrep burcunda seyrini sürdürecek. Aşk hayatımız, çocuk sahibi olma veya çocuğumuzla ilgili konular yine önemini koruyacak.  Düşüncelerimizi çoğu zaman dışa karşı, gizleme gereği duyabiliriz. Bu üzülmemek veya tanımadığımız  kişilere karşı bir güvenlik önlemidir. Gayet yararlı buluyorum. Bu süreçte aşk hayatımızla ilgili sorunları mutlaka gerçekçi bir şekilde ele almak  gerekir. Denetimde bulunmak, her şeyin bizim istediğimiz şekilde olması için ısrar etmek bu süreçte sakıncalıdır. Bu süreçte canımızı sıkan mevzular olduğunda, sözlerimize  dikkat edelim. Bazen elde olmadan sarfedilen sözler,  sonradan pişmanlık yaratabilir. Problemleri  çözmenin yolu, onlara neden olan şartları, noktaları  gözden geçirmekle mümkündür. Bunları tedavi etmek lazım. Yoksa kendi kendimizi üzebiliriz. Saat 22:41 Venüs-Jüpiter görünümü, aşk hayatımız ve aşkla bağlı olduğumuz her şeyi tutkuyla arzuladığımızı gösteriyor. Evet bize ait olan, bizde kalmalı ve bizim olmalı daima. Ancak para da önemli, güç sahibi olmak da. Yoksa elimizde olanı ne çoğaltabiliriz ne de tadına varabiliriz. Bir yanımız kazanç elde etmek için pozitif düşünürken, diğer yanımız ya işler umduğum gibi gitmezse diye zorlanıyor sanki. Gönlümüzden geçeni anlayacak insanlarla,  sevgi dolu bir dünyada yaşamamız dileğimle,

9 Kasım 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin fikirlerinden yola çıkmadan önce, biraz daha düşünmelisiniz. Zamanlama konusunda yaptığınız hataların geriye dönüşlerinde yaşayacağınız sıkıntıları unutmamalısınız. Gücünüzü arttırma yolunda yeni bir döneme giriyorsunuz. Satürn'ün size vereceği olanakları iyi kullanmalısınız.

9 Kasım 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ticari başlıklarda emek harcamak gerekebilir. İstediğiniz şeyleri elde etmek veya yerine getirmek için zorlamanız ve elde edene kadar durmamanız gerekebilir. Aşk hayatınızdaki veya sevgi temalı ilişkilerinizdeki olumlu gelişmeler özel yaşamınızı renklendirebilir. Kendinizde özgüveninize iyi gelecek değişiklikler yapabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Kafamızda olan şey her ne ise ya da belli hedeflerimiz, yapmak istediğimiz şeyler ya da amaçlarımız varsa, bugünlerde, bizi yolumuzdan çevirmek, motivasyonumuzu kırmak ya da olumsuz eleştiriler getirmek isteyen kişilerle karşılaşabiliriz. Yanıltıcı haberler veya yanlış bilgilerle uğraşmamız gerekebilir. Her şeye rağmen hızımızı kesmeden işimize(kafanızdaki şey her neyse buraya onu yerleştirin) konsantre olmalıyız.Sevgili arkadaşlar, 1 - 15 Ağustos arası tatilde olduğum için, gün geneli hariç burç yorumlarınızı asistanım hazırlıyor olacak. Umarım hoşunuza gider.

9 Kasım 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

9 Kasım 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YENİ ortamlara girebilir ve yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Hareketli bir gün geçireceksiniz. Olayları olduğu gibi kabul etme eğiliminde olabilirsiniz.

9 Kasım 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

9 Kasım 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 10' 19" R
Ay
Terazi
14° 49' 21"
Merkür
Boğa
05° 15' 29"
Venüs
Boğa
24° 52' 06"
Mars
Koç
14° 34' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 31' 07"
Satürn
Balık
18° 03' 44"
Uranüs
Boğa
23° 28' 08"
Neptün
Balık
29° 25' 24"
Plüton
Kova
02° 02' 15"
Chiron
Koç
21° 41' 29"
Lilith
Başak
25° 29' 16"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>