Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

5 Şubat - 12 Şubat

Terazi Burcu

Terazi ve yükselen Teraziler iletişimi kuvvetli haftalardan bir tanesi başlıyor. Yakın çevrenizden gelecek önemli haberler var ve onlarla önemli planlar yapacaksınız ama bu planlar uzun soluklu planlardan ziyade daha kısa vadeli olacak. Bu hafta hem yakın çevrenizle hem de ailenizdeki insanlarla iletişiminizi de kuvvetli tutacaksınız. Pazartesi günü Merkür'ün Kova burcuna geçişiyle aşk hayatınız önem kazanmaya başlıyor aşkı daha fazla konuşacak daha fazla hissedecek ya da size keyif veren alanlara daha fazla yatırım yapacaksınız. Hobilerinizi hareketlendirebilirsiniz, sinemaya, tiyatroya gidebilirsiniz. Çocuğunuzla iletişiminizin hızlandığı bu dönem sevdiklerinize, özelinize vakit yaratmak moralinizi düzeltirken hemhayatınızda hem de gündelik hayatın ritminde çok daha doğru sonuçlar almanızı sağlayacak.

Aşk hayatınıza dair verilmesi gereken önemli kararlarınız varsa bu kararları Cumartesi günü oluşacak Yeni ay ve sonrası vermeniz çok daha mantıklı olacaktır ama birkaç gün öncesinde ve Yeni ay zamanı Güneş’in Uranüs’le olan dik açısı beklenmedik bazı koşullara takılacağınız anlamına gelebilir. Hayatınızda bir insan varsa yeni biriyle tanıştıysanız o kişinin hayatında oluşacak beklenmedik bir durum aşkınızı sekteye uğratabilir. Çocuğunuzun hayatında yaşanacak beklenmedik bir olay onunla olan ilişkiniz onun hayatında birtakım zorlanmalara neden olabilir. Spekülatif bir alanda çalışıyorsanız bir yerlere yatırım yapma potansiyeliniz varsa bu dönem yapacağınız işlerde bazı zorlanmalar ya da istediğiniz sonuçları elde edememe gibi durumlar olabilir. Koşulları çok zorlamamamız gereken bir dönemdeyiz. Güneş ve Uranüs dik açısı bize diyor ki şartlar ve koşullar elinde değil değişiklik yapman gerekiyorsa yapacaksın o yüzden çok fazla zorlamayın ve değişime açık olun. Aşk hayatınız, çocuklarla ilgili konular, hobileriniz, geleceğe yönelik atacağınız adımlar bu Yeni ayın ana konularından olacak. Ailenizden destek almayı unutmayın çünkü bu ara aile hayatınızda keyfinize diyecek yok.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
5 Şubat - 12 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 53' 31" R
Ay
Başak
16° 46' 54"
Merkür
Boğa
02° 02' 32"
Venüs
Boğa
21° 57' 22"
Mars
Koç
12° 46' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 36"
Satürn
Balık
17° 54' 22"
Uranüs
Boğa
23° 19' 54"
Neptün
Balık
29° 22' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 24"
Lilith
Başak
25° 13' 31"
True Node
Koç
14° 54' 08"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>