Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

8 Nisan - 15 Nisan

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar bu tutulma aşk evinizde gerçekleşiyor, aşkla ilgili konularda önemli bir adımı karşınıza getirebilir. Cesaretle, rekabeti severek hareket etmeyi ateşli enerjinizle oyunu kuralına göre oynamayı ya da oyunu kuralının dışına çıkararak bir üst oktavdan oynamayı tercih edebilirsiniz. Merkür de bu alanlarınızda geriliyor. Tam birilerinden hoşlanırken eski ilişkiler yeniden gündeminize gelebilir ya da eski ilişkilerinizde yaşadığınız bazı iletişim problemlerinin yeniden çözülmek üzere karşınıza gelme potansiyeli de yüksek görünüyor. Çocukla ilgili konular hız kazanabilir. Kironyen bir tutulma olacak ve bu tutulmayla beraber şifalanarak çocukla ilgili beklentileri yükseltebilirler ya da bu alanda kafaya bir şeyleri taktılarsa bu takıntılarını geri plana itmeyi başarabilirler. Bu da onlara olumlu bir sonuç olarak dönebilir. Sanatsal işlerde hızlı ilerlemeler kaydedecek bekarsanız aşk hayatınızda da olumlu gelişmeler devreye girecek. Ama ev ve aile ortamınızda elinizi kolunuzu bağlayan durumlar da olacak. Evinizde kendinizi hasta, halsiz hissedebilirsiniz. Bir hastalık geçirdiyseniz bu hastalığınızın devam etme olasılığı ya da aldığınız haberlerden kaynaklı olarak ailenizde bir insanın hastalanması gibi etkiler alt altında da olabilirsiniz. Ayak bölgesi sıkıntıları, bilek burkmaları, ayağınızın dönmesi ya da tırnaklar, topuklar buralarda yaşanacak ufak tefek olumsuzluklara karşı da dikkatli olmakta fayda olabilir. Evde spor yapıyorsanız, ki bu bayram zamanı yapmamaya özen gösterin çünkü farkında olmadan bir yerlerinizi incitebilirsiniz. Olayları yüksek oktavdan görmeye çalışın çünkü bu tutulma size yarayacak.

Önünüzdeki dönem güzel sonuçlar elde edeceksiniz hem işinizde hem özel hayatınızda hatta öylesine güzel birgelebilir ki bu işin sonuçlarını Nisan sonunda istediğiniz gibi yaşayabilir, hayatınızı değiştiren kararlar alabilirsiniz. Bayram günü boğaz bölgesine dikkat etmekte fayda var yutkunma sıkıntıları, boğaz ağrısı, bademcik şişmesi gibi etkiler ya da boyun tutulmaları gibi sorunlar devreye girerken sonrasında özel hayatınızda güzel gelişmeler ve sevdiğinizle vakit geçirerek bayramınızı bitirebilirsiniz. Aşk hayatınıza dair dualarınız varsa Cuma günü bu duaları dile getirmekten geri durmayın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
8 Nisan - 15 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 14' 13" R
Ay
Oğlak
22° 37' 37"
Merkür
Koç
16° 49' 19"
Venüs
Boğa
00° 45' 38"
Mars
Balık
29° 34' 32"
Jüpiter
Boğa
23° 54' 43"
Satürn
Balık
16° 33' 30"
Uranüs
Boğa
22° 20' 10"
Neptün
Balık
28° 54' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 38' 52"
Lilith
Başak
23° 18' 58"
True Node
Koç
15° 21' 39"
Son Güncelleme : 30/04/2024 05:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>