Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Ayaklarınız yere bassın! 2022 Mottosu

Yay Burcu Yıllık Burç Yorumu

2022

Yay Burcu

2022 yılına Venüs Retrosu ile başlıyoruz. 7 Şubata kadar Venüs Retro harekette olacak. Bu retro sürecinde finansal konularınızda karışıklar, ertelemeler ve mecburiyetler ortaya çıkabilir. Finansal kaygılar, gereksiz veya mecburi harcamalar içerisinde olabilirsiniz. Alacaklarınız ve ödemelerinizle ilgili erteme, ertelenmiş durumların karşınıza gelmesi gibi durumlar içerisinde olabilirsiniz. Bugünlerde kıtlık bilinci çalıştırmak sizi daha fazla finansal sıkışıklığa götürebilir. Sahip olduklarınızı sık sık hatırlamaya, şükretmeye çalışın ve bolluk içinde olduğunuzu imajine edin. Bu enerji ile hesabınızda olmayan paralar elinize geçebilir.

29 Aralık 2021 tarihinde Balık burcuna geçen Jüpiter, 11 Mayıs tarihine kadar burada ilerleyecek. Bu transit boyunca aile içi ilişkiler, evinizle ilgili konular, sağlıkla ilgili destekler daha fazla gündeminizde olacaktır. Eviniz için harcamalar yapabilir veya evinizde tadilatlar yaptırabilirsiniz. Taşınmaz mal alım-satım konuları, taşınmaz mal alımı için kredi çekme ve borçlanmalarla yapılacak harcamalar gündeminizde olabilecek bir diğer konu olacaktır. Ayrıca miras, nafaka gibi konularda çözülmeler olabilir, hakkınız olan paralara yıl içerisinde ulaşabilirsiniz. Çocuk sahibi olma kararı, gebelik haberleri bu dönemde gündeme gelebilir. Plan dışı gebeliklere de açık bir dönemde olduğunuzu unutmayın. Gebelik için alınacak medikal tedaviler ve yardımlar mevcutsa, Jüpiter bu noktada şans ve desteğini sunabilir.

11 Mayıs tarihinde Jüpiter, Balık burcundan Koç burcuna geçecek. 28 Ekim tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Bu transitin burcunuza etkileriyle gebelik haberi alabilir, doğum ve çocuk sahibi olma konularıyla karşı karşıya olabilirsiniz. Ailenizin ve ebeveynlerinizin finansal konularında hızlı değişiklikler olabilir. Ailenizin satın alımları, finansal planları sizin de süreçlerinizi etkileyebilir. Yalnızlar içinse heyecan ve macera dolu ilişkilere başlangıçlar, sizi daha fazla yaşama bağlayacak duygular ve tutkular gündeme gelebilir. Süregelen aşk ilişkilerinizde eğlenmek ve birlikte çocuk olabilmek, çocuksu yanınızı ortaya koyabilmek öne çıkan konular olacaktır. Birlikte çıkacağınız yolculuklar, yapacağınız aktiviteler ilişkilerinizi iyileştirebilir.

30 Nisan tarihinde Boğa burcunda Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Bu tarih ve civarındahayatınızda kadersel değişimler yaşayabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili süreç size birden bambaşka bir kapı açabilir. Ortaklığa girme veya özellikle mevcut bir ortaklığı, anlaşmayı bitirme konuları gündeme gelebilir. Mevcut çalışma düzeninizde değişimin kaçınılmaz olduğu bir dönem. Kazançlarınızı arttırmak için ek birve proje tasarısı içerisinde olabilir, yepyeni bir projenin startını verebilirsiniz. Aynı zamanda çalışanlarınızda işten çıkarma, işe alma gibi değişiklikler yapabilirsiniz. İş ortamınıza yeni insanlar dahil olabilir,aracılığıyla yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

10 Mayıs - 4 Haziran tarihleri aralığında Merkür İkizler burcunda retro harekette ilerliyor. Retro döneminde ilişkilerinizde kararsızlıklar, iletişim aksaklıkları, iletişim sorunları gibi konulara dikkat etme zamanı. Yanlış anlama ve anlaşılmalara karşı hızlı kararlar almamalı, konuşmaktan kaçmamalı, kendinizi iyi ifade etmeye ve karşınızdaki akıl okumaktan ziyade konuşarak anlaşmaya çalışmalısınız.

Temmuz ve Ağustos aylarında Kuzey Ay Düğümü, Mars ve Uranüs arasında gerçekleşen kavuşumun etkilerini deneyimliyor olacağız. Bu aylarda, Nisan ayında gündeme gelmiş konuların tamamlanışı veya başlangıcı söz konusu olabilir. Nisan ayında içinde olduğunuz ilişkiler, bu aylarda evlilik adımlarına gidebilir. İleriye yönelik net ve cesur kararlar alabilirsiniz. Süregelen davanız ise önemli bir aşama kaydedebilir.

Jüpiter, 28 Ekim tarihinde Balık burcuna geri dönüyor ve 20 Aralık tarihine kadar burada kalıyor. Bu dönemde, bir önceki Balık seyahatindeki konuların tekrar üzerinden geçecek ve yarım kalan durumları tamamlanmanız için son şansı tanıyacak. Bugünlerde yuva kurma, aile olma arzunuz artabilir. Kaçırdığınız bir fırsatı tekrar yakalayabilirsiniz.

31 Ekim tarihinde Mars gerilemeye başlıyor ve 2023 yılı Ocak ayı içerisinde retrosunu bitiriyor olacak. Mars'ın Retro hareketiyle, Mayıs-Haziran aylarında gündeme gelen konuların ilerleyişi, tekrarı veya sonuçları karşınıza gelecektir. Yalnızlar, bu dönemde aklını, zekasını ve kültürünü beğeneceği insanlarla tanışabilir, birliktelik yaşayabilir. Süregelen ilişkilerde fikir birliğine varabilmek, fikir ayrılıklarını yönetebilmek önemli olacaktır. Bugünlerde partneriniz veya ortağınızla kısa mesafe yolculuklar içinde olabilirsiniz. Eşinizinhayatındaki değişimler, size taşınma ve düzen değişikliği gibi konuları getirebilir. Bugünlerde arkanızdan dönen durumlar karşınıza gelebilir veya bu dönem içerisinde arkanızdan bazı durumlar dönebilir. Bu yüzden kime, ne kadar güveneceğinizi yeniden belirleme zamanı. Dolandırıcılıklara dikkat.

2022
Yay Burcu Geçmiş Yıllık Yorumları

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 48' 31" R
Ay
Balık
14° 14' 08"
Merkür
Koç
18° 38' 15"
Venüs
Boğa
05° 17' 42"
Mars
Koç
02° 24' 39"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 21"
Satürn
Balık
16° 52' 34"
Uranüs
Boğa
22° 32' 50"
Neptün
Balık
29° 00' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 14"
Lilith
Başak
23° 43' 28"
True Node
Koç
15° 22' 43"
Son Güncelleme : 03/05/2024 21:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>