Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım

Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu

Eylül 2023

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, 4 Eylül’de Jüpiter’in Boğa burcundaki geri hareketiyle birlikte genişleyençevreniz ve imkanlarınız, duygusal ilişkileriniz mercek altına alınabilir. Kurduğunuz ortaklıkların alt yapısı, insanlara güvenebilmenin önemi ve sonuçları hakkında çıkarımlar yapabilirsiniz. Bunlar konusunda gerçekçi olmanız, gereksiz inatlaşmalardan kaçınmanız maddi ve manevi kayıpların önüne geçecektir. İnsan kazanmak konusunda şanslı olduğunuzu düşünebilirsiniz ama hiçbir şansın kendiliğinden ve öylece parlamayacağını da bilmelisiniz. Ticari ortaklıklarınızı ve parasal hesaplarınızı kontrol edebilir, açık verdiğiniz ya da gereksiz efor sarf ettiğiniz noktaları tespit ederek sorunları sıfırlayabilirsiniz. Evlilik, ilişkiler ve aile kurmakla ilgili fikirlerinizde aklınıza oturmayan noktaları daha iyi görebilirsiniz. Geçinmeye gönlü olanın her zaman fırsat bulacağını göreceksiniz. Bu siz de olabilirsiniz.

6 Eylül’de Güneş ve Merkür’ün Başak burcundaki kavuşumu, arkadaş seçimleriniz ve bulunduğunuz çevrelerde dikkatleri size çekebilir. Kendinize has kriterlerinizin ve düşüncelerinizin olması kuracağınız ilişkilerin niteliğini belirliyor. Bu da size bazı avantajlar sağlıyor olabilir. Bu kavuşumla, elde ettiğiniz avantajları ne derece değerlendirebileceğinizi görebilirsiniz. Üzerinde bir süredir çalıştığınız konuları ortaya çıkarabilir, kendinizle ilgili fikirlerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. Çevrenizin size karşı ilgisine kayıtsız kalmamak için sorumluluk alırken dikkatli olmalısınız. Gereğinden fazlayükü ve iletişim odak noktanızı kaçırmanıza neden olabilir.

Başak burcunda 15 Eylül’de gerçekleşecek yeniay size yaptığınız işlerin bir dönüşü olarak yeni bir çevre getirebilir. Kurallara ve kesin görüşlere sahip olmanın yalnız kalmakla değil daha iyi ilişkiler kurmak ve daha verimli, keyifli ortamlarda bulunmakla ilgili bir çaba olduğunu görebilirsiniz. Bu da yalnız kalmakla ilgili tereddüt ve korkularınızı aşmanıza yardımcı olabilir. Küskünlüklerin bitmesi, ilişkilerin güçlenmesi, mesafe girse bile bunun zarar vermeyecek seviyede olması fark etmediğiniz ama kafanıza takılan problemleri azaltabilir. Yapıcı,bitirici ve yardımsever tavrınızı ortaya koyacağınız projelerde yer alabilir, organizasyon yeteneklerinizi geliştirebilir, gerek kendiniz için gerekse çevreniz için yapacağınız çalışmalarla ses getirebilirsiniz. Sizi bu hayatta neyin canlı tuttuğunu görebilmek, yeni hedefler koymanızı ve bunlar için çalışmanızı kolaylaştıracaktır. “Çalışmak” kelimesini yorucu sorumluluklar almanın değil hayatı anlamlı, yaşanılabilir ve mutlu eden bir noktaya taşımanın aracı olarak görmeye başlayacaksınız. Bu bakış açısı sizde takıntı oluşturan her şeyi yok edebilir. Sürprizlere açık olun ve akışın keyfini sürün.

23 Eylül’de Güneş’in Terazi burcuna geçişi yoğun ve hareketli zamanların ardından kendinizle baş başa kalacağınız bir ortam hazırlayabilir. Özellikle ikili ilişkilerin ve sosyal hayatın yoğunluğu size bazı konuları gerektiği düşünme ve değerlendirme fırsatı tanımamış olabilir. Biraz kenara çekilmekle bunu mümkün hale getirebilirsiniz. Alma verme dengesi, hissettiklerinizin ve beklentilerinizin karşılığı,yapma becerileriniz ve fedakarlıklarınızı değerlendirmeye alarak önemli çıkarımlar yapabilirsiniz. Bu da size sınırı yanlış çizilmiş ya da fazlasıyla aşılmış olan her şeyi göstererek yeni bir stil geliştirmenize yardımcı olacaktır. Problemleri çözmek için öncelikle bunların bir problem olduğunu kabul etmelisiniz. Bir şeylerin olmasını beklemekten ziyade oldurmaya çalıştığınızla yüzleştiğinizde bu kabulleniş işinize çok yarayacaktır. Netleştirmek, adını koymak ve kesin bir karar vermek için kendinizi zorlamayın. Hayatın sunduklarına, insanların davranışlarına karşı sadece anlama çabası göstermeniz size kesin kararları da getirecektir. Zira bu dönemde pek çok şeyin arka yüzünü öğrenebilir, yeni haberler alabilir ve bunları bir yere oturtmanız gerekebilir. Haricinde kalan enerjinizi kendinizle kalmaya, bazı planlarınız üzerinde çalışmaya, eksiklerinizi kapatmaya, sağlık sorunlarınızla ilgilenmeye ayırmalısınız. Halsiz, yönsüz ve durağan hissettiğinizde tüm bunların kalıcı olmadığını ve sizi bir sonraki adımınız için daha dingin bir şekilde hazırladığını unutmayın. Bazen bir kere durmak, iki kere yanlış gitmenizin önüne geçebilir. Size iyi gelen dua, meditasyon, destek ya da hayır işleri gibi konulara yer açabilirsiniz.

29 Eylül’de gerçekleşecek Koç dolunayı ile birlikte güçlü ve sizi olduğunuzdan daha iyi bir yere taşıyacak bir iradeniz olduğunu görebilirsiniz. Bunu her seferinde yerinizi korumak için kullandınız ancak şimdi koşullar değişiyor. Gergin olmaya takılmak yerine bu değişime ayak uydurun. Hayatınızla ilgilenin, sağlık sorunlarınızın çözümü için doktor tavsiyelerine uyun, cildinize ve bedeninize daha iyi yaklaşın. Bu vesileyle farklı bir şekle giren hayatınızın, sizi buluşturacağı farklı konuları görmeniz kolaylaşacaktır. Düşünmeye değil uygulamaya vakit ayırmalısınız. Yeni bir işin ve yaşam koşullarının arefesinde, bunu yapmaya çalışmak bile size büyük bir motivasyon sağlayacaktır. İstediğiniz işi almak ya da kendi fikirlerinizden bir gelir oluşturmak, yönetici pozisyonuna gelmek, görüşmelerde daha etkin olmak ve fikirlerinizi paylaşmaktan çekinmemek çevrenize bıraktığınız izlenimi tümüyle değiştirecektir. Böylece destekler bulmanızın da önünü açılabilir. Özellikle parasal beklentilerin söz konusu olması, hızlı sonuçlanmalar almak ve ödemelerinizin tamamlanması bu konuda sizi fazlasıyla hızlandırabilir. Sizin kitabınızda korkmanın veya geri çekilmenin yazmadığını düşünerek hiçbir adım atmadığınız günlerin ardından bugün yeni bir kitap yazabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “İnanç, bir dere gördüğünüz için, bir okyanusun var olduğunu bilmektir.”

Eylül 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 29' 55" R
Ay
Yengeç
07° 50' 56" R
Merkür
Koç
25° 23' 58"
Venüs
Boğa
15° 04' 39"
Mars
Koç
08° 30' 26"
Jüpiter
Boğa
26° 38' 27"
Satürn
Balık
17° 30' 31"
Uranüs
Boğa
23° 00' 26"
Neptün
Balık
29° 13' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 07"
Chiron
Koç
21° 17' 04"
Lilith
Başak
24° 36' 20"
True Node
Koç
15° 02' 60"
Son Güncelleme : 11/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>