Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan

Koç Burcu Aylık Burç Yorumu

Eylül 2023

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, 4 Eylül’de Jüpiter’in Boğa burcundaki geri hareketine başlamasıyla ekonomik koşullarınızı gözden geçirmeniz gerekebilir. Harcamalarınızın hangi yönde ağırlıklı olduğunu fark etmek, yaşayacağınız krizlerin önüne geçmenize yardımcı olacaktır. Her zaman kazanmakla kalmayıp kazancınızı iyileştirmek ve bunu devamlı hale getirmek için bir fırsat kollamalısınız. Gecikmiş ödemelerinizin tamamlanması, rahatınızı kaçıran sorunların çözülmesi bu döneme denk gelebilir. Yaşadıklarınızın sizi daha az sarsması vereceğiniz tepkilerle doğru orantılı olacaktır. Risk almak yerine mevcut durumla ilgilenmek, kazanılan imkanların değerini bilmek ve bunları nasıl kazandığınızı unutmamak yönünde bir çaba göstermeniz gerekebilir.

Güneş ve Merkür’ün 6 Eylül’de Başak burcunda bir araya gelmesiyle hayatınızı daha pratik ve verimli hale getirmek için bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Kendinizde bu gücü ve imkanı bulabildiğinizi görebilirsiniz. Sağlıklı yaşam denemeleriniz, seçeneklerinizi daha iyi anlama imkanınızın olması ve eksiklerinizi tespit etmek adına bu dönem sizin için faydalı olabilir. Rutinlerinizi yaşarken size neyin gerekli olduğunu, neyin sizin için artık önemini yitirdiğini de fark etmelisiniz. Zira her şey gibi rutinler de değişebilir, bu değişimi takip etmek ve deneyimlemek için istekli olmalısınız.

15 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber bir şeyler yapmak istedikçe engelleniyormuş gibi hissettiğiniz anların sonuna gelebilirsiniz. Her şeyi yerine koymak isterken önce yerleri, sonrasında da oraya koyacaklarınızı değiştirebilirsiniz. Bu da size yeni bir plan, yeni bir düzen getirecektir. Kendinizi buna ne kadar hazırladığınızı düşünmelisiniz. İyi düşünülmüş her detaya ihtiyacınız olabilir. Ekonomik koşullarınızı iyileştirecek sürprizler, aslında sizin kendi çabanızla oluşan durumlar haline gelebilir. Kendinize, sinirlerinize, duygularınıza ve sağlığınıza hakim olmanız gereken bir süreçtesiniz. Yeri geldiğinde dinlenecek, yeri geldiğinde çalışacaksınız ve her iki aşamada da mutlu hissedebilmek için zihnen bunu çözebilmelisiniz. Çalışma ortamınızda ya da beraberyaptığınız kişilerle yaşanacak pürüzlere kafanızı yormamalısınız. Seçici tavırlarınızın baskın gelmesi sizi bazı dedikodu ve krizlerden koruyabilir. Siz de bu konuda kendinizi korumak için çaba göstermelisiniz. Zira alacağınız yeni sorumluluklar, evinizde ya daortamınızda gündeme gelebilecekler, sağlık ve iyi yaşam koşullarınız gündeminizde oldukça yoğun yer tutacaktır. Serdiğiniz minderin rahatlığı ve bu minderi serdiğiniz yerin sağlamlığını önceliğiniz haline getirmelisiniz.

Güneş’in 23 Eylül’de Terazi burcuna geçişi ile beraber ikili ilişkilerin söz konusu olduğu alanlarda emeklerinizin karşılığını bulabilir, yanlışlarınızdan sıyrılabilir ve kendinizi bu anlamda yeni gündemlere taşıyabilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuz her konuda size birilerinin destek olabileceğini görmek bazı korkularınızı yeniden uyandırsa da akıllıca hareket etmek sizi zarara uğratmayacaktır. Bunun için de, ilişkilerinizi nasıl geliştirdiğinize ve karşılıklı olarak ne kadar iyi hissettiğinize odaklanabilirsiniz. Beklentilerinizi ya da çalışmalarınızı belirgin hale getirmek noktasında soru işaretlerinizi siliyorsunuz. Ortaklarınız, hayatınızdaki insanlar hatta sorun yaşadığınız kişiler konusunda bile hangi kriterleri göz önünde bulundurmanız gerektiğine ikna olabilirsiniz. İyi niyetinizin ve çabanızın suiistimal edilmediğini görmek isteğiniz, önemli konuşmaların önünü açabilir. Bu sayede hem sosyal hem de ticari konularda adım atmanız kolaylaşabilir. Anlaşmalar, yeniprojeleri, hukuksal konulardaki önemli dönüşler gündemlerinizde yer bulabilir. Duygularınızı paylaşmak, fikirlerinizi sunmak ve bunların doğru değerlendirilebileceği alanları seçmek konusundaki engellerinizi aşıyorsunuz. Böylece duygusal konularda bir hamle yapmak adına fırsatlar bulabilirsiniz. Evlilik, ilişkinizdeki yeri ve dengeyi netleştirmek gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Güvenebilmek ve sevebilmek yetinizi geliştirebilirsiniz. Kendiniz için bir şeyler istemek ve seçmek, hayatınıza dahil olacak insanları bulmakla ilgili tüm tereddütlerinizi yok edecektir. Hayatınıza kaldığınız yerden devam ederken bir daha aynı noktada takılıp kalmamanızı sağlayacak seçimler yapmamayı deneyimleyeceksiniz.

Sizin için yılın en belirleyici günlerinden biri olan 29 Eylül’de, burcunuzda gerçekleşecek olan dolunay ile birlikte hayatınızda artık hiçbir şeyin aynı olmadığını ve olmayacağını görebilirsiniz. Daha hızlı ve akıcı gündemler, yeni gelişmeler oluşturabileceğiniz gibi geçtiğimiz yıldan bu yana süregelen konuların da netlik kazanması söz konusu olabilir. Sabrınızın sonuna gelmiş gibi düşünebilirsiniz ancak bu sonun güzel başlangıçlara gebe olması için zincirleri kırarken kendinizi, çevrenizi kırmamaya özen göstermelisiniz. Yüksek bir enerji hissedebilir, fiziksel olarak yorgun düşebilirsiniz. Bu gibi durumlarda atılan taş ve ürkütülen kurbağayla ilgili hesabı doğru yapmanız önemli olacaktır. İş projeleriniz, ilişkileriniz, bedensel durumunuz ve fiziksel sağlığınız gibi konular önceliğiniz haline gelebilir. Özellikle kariyer noktasında, hak ettiğinizi düşündüğünüz noktaya ulaşmak için son dokunuşları yapabilirsiniz. Sorumluluklarınız, bunları yerine getirmenin ya da getirmemenin sonuçlarına göre değişebilir. Kendinizi bu değişime adadığınızda beklentilerinizin birer birer gerçekleştiğini görebilirsiniz. Hayatınızın iplerini kendi elinize aldığınızda, sizi bağımlı hale getiren konularda yetilerinizi geliştirdiğinizde yeni deneyimler yaşamanız da olası hale gelecektir. İkili ilişkilerde önemli konuşmalar yapmak, tarzınızla ya da yaşadığınız koşullarla ilgilenmek, her ne kadar kendinizle baş başa olduğunuzu düşünseniz de yanınızdaki insanların varlığını ve etkisini hissetmek isteyebilirsiniz. Bu kez bunlar için daha cesur ve geçerli sebeplerle ilerleyecek olmak, iyi neticeler almanızı kolaylaştıracaktır.

Motivasyon Sözü: “Dualarınız çoktan cevap bulmuşcasına yaşamaya başlayın.”

Eylül 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 17' 23" R
Ay
Terazi
03° 55' 28"
Merkür
Boğa
03° 59' 10"
Venüs
Boğa
23° 44' 28"
Mars
Koç
13° 52' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 09"
Satürn
Balık
18° 00' 10"
Uranüs
Boğa
23° 24' 57"
Neptün
Balık
29° 24' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 46"
Lilith
Başak
25° 23' 11"
True Node
Koç
14° 56' 14"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>