Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık

Yay Burcu Aylık Burç Yorumu

Ocak 2024

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 2 Ocak'ta Merkür'ün burcunuzda ileri hareketine geçmesiyle yeni yılın heyecanını daha net hissedebilirsiniz. İfadeleriniz, yaptıklarınız, amaçlarınız, hayatınıza dahil ettiklerinizle bir bütün olduğunuzu ve bunu zaman içerisinde güncelleyebileceğinizi gördünüz. Bunun bir gereklilik, yaşamsal bir fonksiyon olduğu gerçeği size yeni bir bakış açısı kazandırabilir. Kendiniz hakkında konuşmak yerine insanlara konuşabilecekleri iyi konular vermeye çalışabilirsiniz. Hem bireysel hem de sosyal alanlarda bununla ilgili sorunları aşacak fırsatlar yakalayabilirsiniz. Dilenecek özürler, atılacak imzalar gündeminizde yer bulabilir. Her şey sizin hayal ettiğiniz hızda ve şekilde ilerlemeye başlayabilir. Buna ne kadar hazır olduğunuzdan emin olun. Bu sefer işin şakasının olmadığını, kendinizle ve hedeflerinizle daha yakından ilgilenmeniz gerektiğini fark edin. Bedensel ve psikolojik açıdan yenilenmekle ilgili çabalarınız netice vermeye başladığında, bunun ne demek olduğunu daha iyi anlayacaksınız.

4 Ocak'ta Mars'ın burcunuzdan ayrılıp Oğlak burcuna geçişi ile beraber kendinize yaptığınız yatırımları somut sonuçlara dönüştürebileceksiniz. Hayatınıza değer ve anlam katmak, kalıcı işlerle ilgilenmek, hevesinizi ve imkanlarınızı daha doğru kullanmak adına önemli başlangıçları bu dönemde yapabilirsiniz. İş yapma biçiminize bir disiplin getiriyorsunuz. Bunun öneminin ve gereğinin farkındasınız. Bu da size ayrı bir duruş kazandırıyor. Parasal konularda şanslı girişimleriniz olabilir, yönetici figürüne dönüşebilir ya da bu figürlerden çeşitli destekler alabilirsiniz. Koşullarınız ne olursa olsun, bunun biraz daha üzerine çıkabilmek adına şanslısınız. Ancak şansın çabayla desteklenmesi gerektiğini de unutmayın. Bir şeylere sahip olma, kaliteli ve sağlam bir sistemin içinde yer alma dürtünüze kulak verin. Ekonomik ve duygusal konularda beklentilerinizin karşılanmayacağı alanları terk etmek, kurallarınızı değiştirmek daha sakin ve keyifli bir yaşam sürmenizi, fazlalıklardan kurtulmanızı sağlayacaktır.

11 Ocak'ta Oğlak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile beraber hak ettiğiniz karşılığı ve desteği alabilirsiniz. Tam da ihtiyacınız olan bir zamanda geldiğini düşüneceğiniz kazanımlarınız olabilir. İleriye gidebilir, mevcut durumunuzu geliştirebilir, daha köklü olacağınız stratejiler hamleler geliştirebilirsiniz. Bunların hepsi ve daha fazlası için yeterli imkana, zamana ve yeteneğe sahipsiniz. Disiplinli çalışmayı, yerinde konuşmayı, daha hızlı vebitirici olmayı deneyimleyebilirsiniz. Birilerinin desteğini almak elinizi güçlendirse de kendi otoritenizi kurmak gerektiğine inanabilir ve bu yolda ilerleyebilirsiniz. Bunu daha önce yaptıysanız meyvelerini toplamaya başlayabilirsiniz. Ekonomik açıdan daha güçlü ve istikrarlı ilerleyeceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Sonuç alabildiğiniz ve bu sonuçtan memnun olduğunuz hiçbir şeyi es geçmeyin, bu hafta onları nasıl geliştireceğinize odaklanın. Kaygılanmayın, yalnız hissetmeyin ya da yalnız kalmak için zorlamayın. İşinizle, hayatınızla yakından ilgilenmeniz gereken gelişmeler gündeme gelebilir. Burada özenli ve sabırlı olmak her şeyi değiştirir. Ödemelerinizi tamamlamak, birikim yapmak ve geleceğe dönük yatırım alanları oluşturmak için harcamalarınızı kontrol altında tutmanız gerekebilir. Geldiği gibi gidebilecek olan kazançlar kadar gelmeden giden kazançlarınız da olabilir. Bu yüzden temkinli olmanızda fayda var.

14 Ocak'ta Merkür'ün burcunuzdan ayrılıp Oğlak burcuna geçişi ile yeteneklerinizi konuşturabilirsiniz. Bunu sadeceanlamında düşünmeyin. Hayatınıza kariyer vegelişmeleri dışında bir şeyler katabilmenin önemli olduğunu unutmamalısınız. Bunu yapmadığınız için kayıplar yaşadığınız, öfke kontrolünüzü yitirdiğiniz zamanları düşünün. Duygusal açıdan zengin bir dönem yaşayabilirsiniz. Sevdiklerinize hislerinizi göstermek, hayatınızı daha değerli ve yaşanılabilir kılmak adına adım atabilirsiniz. Paranın sadece bir araç olduğu ve bu araçla neler yapılıp yapılmayacağını deneyimleyeceksiniz. Olgun tavırlar, ne yaptığını ve nerede durduğunu bilmek size bu deneyimin nasıl kazanca, motivasyona dönüştüğünü gösterebilir.

20 Ocak'ta Güneş'in Kova burcuna geçişi ile beraber daha hızlı, aktif ve enerjik hissedebilirsiniz. Bulunduğunuz yerle sınırlı kalmayıp eğitsel açıdan daha ileriye gidebileceğiniz bir dönemdesiniz. Bu farklı açıdan düşünme ve farklı şeyler düşünme hali, size bazı olayların arka planını, iç yüzünü daha net gösterebilir. Özellikle yakın sandığınız insanlarla aranızdaki gerçek mesafeyi görmeniz mümkün olabilir. Arkadaş canlısı karakterinizi dizginlemeniz gerekebilir. Çemberin içinde kalanlarla daha güçlü iletişimler kurabilir, samimiyetinizi ortaklığa dönüştürebilirsiniz. Doğrudan gelir getirici biryapmasanız da sosyal açıdan birlik oluşturabileceğiniz gündemleriniz olabilir. Her ne ile ilgileniyor olursanız olun bunu nasıl anlattığınız ve pazarladığınız önemlidir. Kendinizi bu anlamda geliştirmelisiniz. İşinizi, fikrinizi, hislerinizi ifade etmekle ilgili yeni bilgiler edinebilirsiniz. Dijital alanlar ve yapay zekayla ilgili konularda kendinizi geliştirmeniz önemli olacaktır. Bu sizin fark edilmenizi hızlandırabilir. Farklı bir frekansta olmak insanlara olan yaklaşımlarınızı değiştirebilir. Bunun olumsuz yönde olmaması için dengeli, iyi niyetli ve samimi duruşunuzu korumanızda fayda var.

21 Ocak'ta Plüton Kova burcuna geçiyor ve size 20 yılda ömürlük öğretiler getiriyor. Bunları bir donanıma, tecrübeye dönüştürmelisiniz. Geciken, aksayan, zorlayan, değiştiren her şeyin bir manası vardır. Bu manaları daha iyi anlayacağınız için öfkeniz yerini anlayışa ve farklı düşüncelere bırakıyor. Konuşmanın değil üslubun önemli olduğunu görebilirsiniz. Bu noktada kendinize özeleştiride bulunabilir, sorun ve eksikleri giderme çabasına girebilirsiniz. Gelir elde etme ve sosyal açıdan daha iyi bir duruş sergilemek için sadece yaptığınız işin değil,yapma biçimlerinizin ve seçtiğiniz mecraların da önemli olacağını unutmayın. Nereden başlarsanız onun devamındaki yerlerde devam edebilirsiniz. Bazen güzergah değişse de varış noktası değişmez. Dolayısıyla seçimlerinizi en baştan iyi yapmanız gerekecektir. Bu haftayı bu seçimleri belirlemek için kullanabilirsiniz.

23 Ocak'ta Venüs'ün Oğlak burcuna geçişi maddi gündemlerinizle ilgili önemli gelişmeleri beraberinde getirebilir. Şanslı ve kısmetli bir dönemdesiniz. Bunu emeğinizle, sabrınızla oluşturduğunuzu bilmek size güven verebilir. Devam ettirmeniz gereken duruşu bu sayede daha iyi görebilirsiniz. Sorumluluk almaktan kaçınmayın, bunlar sizi geliştirmeye devam edecektir. İmkanları kullanmak, başkalarına yol göstermek, danışmanlık ve mentorluk gibi konularla ilgilenmek adına iyi bir dönem olabilir. Özgüven kazanıyorsunuz. Bunun dozunu iyi ayarlamalısınız. Keyfi harcamalar gündeme gelebilir ancak ileride daha rahat olabilmek için bugünden bazı geleceğe dönük planlar yapabilirsiniz. Para akarken tutmak önemli olacaktır. Kendinize değer verirseniz hak ettiğiniz değeri başkalarından beklemekle ilgili sorunlarınızı aşabilirsiniz.

25 Ocak'ta Aslan burcunda gerçekleşecek Dolunay ile beraber yaptıklarınızın ve yapmak istediklerinizin karşılığını görebilirsiniz. Ne için çalıştığınızı anladığınızda bunu geliştirmek ya da bundan vazgeçmek daha kolay olabilir. Kabul görmek, iddianızı ispatlamak adına ilgilendiğiniz konuların bir zaman kaybı olduğunu fark edebilirsiniz. Bunun yerine kendinizi ifade edebileceğiniz, imkanlarınızı ve yeteneklerinizi kullanabileceğiniz alanlara yönelmelisiniz. Eğitimler, hukuki ve parasal konular gündeminizde yer bulabilir. Yurtdışıyla ilgili konularda bazı neticeler alabilirsiniz.

27 Ocak'ta Uranüs'ün Boğa burcunda ileri hareketine geçişi,hayatınızla ilgili ağır ilerleyen konulara hız ve yön kazandırabilir. Olayların bu noktaya neden geldiğini görebilirsiniz. Sorumluluklarınıza daha iyi yönelmek, farklı alanlarda çalışmak, hayatınıza yeni gündemler getirmek için uygun fırsatlar bulabilirsiniz. Fiziksel konularda verdiğiniz çabanın ya da çabasızlığın karşılığını bulabilirsiniz. Beslenme ve sağlık sorunlarıyla ilgili gözardı edilen durumların bazı sonuçları sizi mutsuz hissettirebilir. Tedbirli olmanın, ihtiyacınıza göre hareket etmenin geçici bir süreliğine değil bir yaşam tarzına dönüşmesine olanak tanımalısınız.

Motivasyon Sözü: “Fikirler, ancak onu savunan birileri varsa hayatta kalır.”

Ocak 2024

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 14' 08" R
Ay
Koç
05° 41' 32"
Merkür
Koç
19° 37' 01"
Venüs
Boğa
07° 06' 30"
Mars
Koç
03° 32' 35"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 04"
Satürn
Balık
16° 59' 56"
Uranüs
Boğa
22° 37' 55"
Neptün
Balık
29° 03' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 07"
Lilith
Başak
23° 53' 16"
True Node
Koç
15° 24' 32"
Son Güncelleme : 05/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>