Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Aralık 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok sempatik bulduğunuz birine yaklaşıp yaklaşmamakta kararsızlık çekiyorsunuz. Sevimliliği size yeterli gelmeyeceği için onu biraz daha tanımaya çalışacaksınız.

İş yaşantınızda bir takım değişikliklere ayak uydurmakta zorluk çekiyorsunuz. Yakın ilişkide olduğunuz bazı kimselerden beklemediğiniz bir davranış görebilirsiniz.

Bugünlerde maddi durumunuzda endişe duyulacak bir şey görünmüyor. Geçen sıkıntılı döneminizde aldığınız destekler, bugünleri daha salim bir kafayla geçirmenizi sağlıyor.

Aile ilişkilerinizde göremediğiniz bazı sorumluluklarınız var. Bunları bilinçli olarak göz ardı ettiğinizi düşünmeye başlayacaklar, dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı dengeleri kuramıyorsunuz. yaşadığınız ilişki sorunlarının çoğu bundan kaynaklanıyor. Bir ilişkiyi çok paye vererek başlatıyor, sonunda hüsrana uğruyorsunuz. Bugünlerde bir ahbap ilişkinizle ortak bir işiniz olacak. Onunla birlikte büyük bir alışveriş yapabilirsiniz. Yakın bir dostunuzun kişisel sorunlarında onu suçlu gördüğünüz için pek oralı olmuyor, adeta onu cezalandırıyorsunuz.

11 Aralık 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler gün boyu Aslan burcunda seyredecek Ay etkisi altında, parasal konularda kendinizi gösterme enerjiniz yükselir. Fakat bu durum risk almanızı gerektirmez. Her ne olursa olsunhayatınız, toplumsal konumunuz ve üzerinize düşen vazifeler konusunda bilinçli hareket ediniz. Çünkü siz,hayatınız ve sizi birebir ilgilendiren meseleleri ciddi biçimde ele almazsanız, ilerlemeniz mümkün olmaz. Parasal açıdan güçlü olmanın artık ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Bunu sağlamak için kişinin mutlaka bilinçli davranması gerekiyor. Saat 06:16 Ay-Uranüs olumlu görünümünde, fark edilme arzunuz, birileri tarafından kıymetli bulunma ihtiyacınız yükselir. O an birisi sırtınızı sıvazlasa veya iyi ki varsın dese kendinizi huzurlu hissedersiniz. Saat 20:20 Ay-Güneş arasındaki görünümü, en tepede olma arzumuzun işaretçisidir. İnsanların dikkatini çekmekten hoşlanırsınız. Sizden söz etmeleri gururunuzu okşar. Gün içindeki gelişmeler size hayırlı kapılar aralasın. Her şey umduğunuzdan çok daha olumlu yönde gelişsin. Kalben sevgilerimle,

11 Aralık 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gücünüzün ve yeteneğinizin farkındasınız ve bugün, kendi doğrularınıza güveniyorsunuz. Yapmanız gereken önemli olayları düşünmeli, ve yalnız kalıp, iç sesinizi dinlemeye özen göstermelisiniz, Disiplinli ve aktif hareket etme çabası içinde olmanıza rağmen, farklı düşüncelerin varlığı canınızın sıkılmasına neden olacaktır.

11 Aralık 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük işlerinizi ilgilendiren,hayatınızla ilgili veya sosyal yardımlaşma projeleri dahilinde değerlendirilebilecek olan bazı konular hız kazanabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Genel hatlarıyla olumlu, farklı olanakları sağlayabilecek, değişik şeylere denemeyi mümkün kılan olumlu bir gündeyiz. Belli işler, planlar veya ilişkiler düşündüğümüzden daha karışık bir hal alabilir, daha hızlı ilerleme gösterebilir ya da planladığımızdan fazla enerjiye, dikkate, zamana ya da bilgiye ihtiyaç olduğunu fark edebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

11 Aralık 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

11 Aralık 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mücadele etmek yerine teslim olmayı seçiyorsunuz. Sizden daha büyük sorunlarla mücadele eden insanları aklınıza getirin ve lütfen pes etmeyin.

11 Aralık 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün akşam üzerinde dek olan zaman diminde iletişim, görüşmeler, yakın çevre, kardeşler ve özel yaşamınızdaki ilişkilerinizde güven duygusu anlamında problem yaratabilecek gelişmeler yaşayabilirsiniz, ancak akşam saatleri itibari ile, kendinizi son derece iyi hissedeceğiniz, ilişkilerinizi iyileştirerek, önemli ve keyifli görüşmeler yapabileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

11 Aralık 2014, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

11 Aralık 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 44' 53" R
Ay
Başak
27° 16' 24"
Merkür
Boğa
03° 13' 21"
Venüs
Boğa
23° 02' 58"
Mars
Koç
13° 27' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 11"
Satürn
Balık
17° 57' 56"
Uranüs
Boğa
23° 22' 60"
Neptün
Balık
29° 23' 22"
Plüton
Kova
02° 02' 55"
Chiron
Koç
21° 37' 05"
Lilith
Başak
25° 19' 26"
True Node
Koç
14° 55' 30"
Son Güncelleme : 18/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>