Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizden beklediklerinizin çoğundan vazgeçtiniz. Bu ilişkiyi sürdürüyorsunuz. Ama dışardan gelecek her türlü dokunuşa karşı da gayet hassassınız. Bu ilişkinin içinde bir yenisini yaşama şansınız olmayacak.

Doğrudan ilgili sayılabileceğiniz bir meselede konuk rolünü üstlenmeyi yeğlediniz. Bu seçimden zarar göreceksiniz. İş ilişkileriniz sizi insiyatifli, sorumlu, tuttuğunu koparan biri olarak tanıyor.

Problemler varsa da, az bunalarak yaşamayı becerebiliyorsunuz. Ne var ki bu konuda sizin kadar becerikli olmayan insanlarla birliktesiniz. Harcamaların ardı arkası gelmiyor. İncitmeden bir yol bulmaya çalışacaksınız.

Peşin hükümlü davranıp çok önemli bir fırsatı kaçırdınız. Hafta içinde bunu derin bir üzüntüyle anlayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak keyifsiz bir gün geçirebilirsiniz. Beklentilerinize ters düşen bazı gelişmeler olabilir. İş çevrenizde birlikte çalıştığınız kişilerden dengesiz bazı tavırlar görebilirsiniz. Karar vermekte ve girişim yapmakta zorlanabilirsiniz. Daha önce planlamadığınız bazı olaylarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Karşınıza yeni fırsatlar çıkacaktır ancak bunları değerlendirme sorunları yaşayabilirsiniz. Bir kararınız konusunda şüpheye düşebilir ve yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz. İş ortamınızda bazı tatsızlıklar olabilir.

12 Eylül 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Cuma günümüz, saat 04:17 itibariyle etkili olacak Ay-Boğa burcu seyriyle başlıyor. Gün boyu, sevginin, sağlıklı bir ilişkinin ne kadar kıymetli bir şey olduğunu düşünürüz. Çünkü huzur ve güven varsa insan kendini her alanda başarılı hissedebilir, sorunların üstesinden gelebilir diye düşüneceğiz. Tutarsız ve nereye varacağı belli olmayan bir beraberlikte zaman kaybetmekten yana değiliz. Bunları biliyoruz. Ancak gel gör ki, gönlümüze söz geçirmek pek kolay olmuyor. Saat 14:16 Ay-Neptün faydalı görünümü ciddi niyetli veyahut arkadaşlık anlamındaki beraberlikler açısından hoş bir yansımadır. İnsan bir yandan aşka tutsaktır diğer yandan sağlam ve uzun vadeli olanı arzu eder. Güvende olmak, sevilmek arzusu duyar. Saat 19:09 Ay-Venüs görünümünde, geleceğe dönük düşündüğümüz için, hem özel ilişkimizde hem de tercihlerimizde maddi ve manevi yönden tatmin olmak istiyoruz. Birlikte olduğumuz veya olacağımız kişinin bizimle aynı doğrultuda düşünmesi ve hareket etmesinden yanayız. Ayrılık, gayrılık olsun istemeyeceğiz. Saat 23:21 Ay-Pluto görünüm etkisi altında, kendimize önem vereceğiz. İlişkilerin hayatımızdaki anlamını, gerçek sevginin paha biçilmez kıymetini ve aşkın insanı dönüştürme gücünü yüreğimizin derinliklerinde hissedeceğiz. İnsana insan gerek, İnsanlığa sevmek gerek, Sevmek için yürek gerek… Yürekten seven gönüllerle buluşmamız dileğimle,

12 Eylül 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşantınızda her şey, ya hep ya da hiçtir. İkisinin ortasını bir türlü bulmayı beceremediniz. Çevrenizdeki herkes sizin enerjinize hayran. Güçlü bir mantık insanısınız. Sevdiğiniz kişiye sürekli kendinizi anlatmakla zaman geçiremezsiniz. Her şeyinizle o kadar farklısınız ki sizi anlamak için uzun bir zaman gerekli. Güçlü bir enerjiniz var. Sürekli bir koşuşturma halindesiniz.

12 Eylül 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizi, sosyal bağlantılarınızı ve ilişkilerdeki seçiciliğinizi sorgulayabileceğiniz günler. Bazı kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilirler. Belli kriterler benimsemeniz durumunda hata yapmama olasılığınızda artar. Maddi konularda gelişmeler istediğiniz gibi olmayabilir, geciken ödemeler ve alacaklı olduğunuz kişilerin ödemeden kaçması sabrınızı zorlayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Yanıltıcı etkiler hayal kırıklıkları yaşanmasına neden olabilir. Ufak tefek söz düelloları da gün içinde ve akşam saatlerinde etkili olabilir. Ancak, genel anlamda atmosferin değişmeye başladığı günlerdeyiz. İleride hayal kırıklığı yaşamamak için geleceğe ümitle bakmayı unuttuysanız eğer, artık daha iyisini hayal edebilir, en kötüyü düşünmeyi bırakabilir ve rahatlayabilirsiniz. Özellikle de, uzun zamandır sizi korkutan, üzerinde kara kara düşünmenize, ve gelecek planlarınızla ilgili endişelenmenize neden olan konular varsa, bu konuda daha fazla endişe duymanın yersiz olduğunu görebilirsiniz. Duygusal, finansal veya hayal bazında her şeyin mümkün olabileceğini hatırlayacağınız, engellerin ve engelleyici kişilerin dışarıda kaldığını görerek mutlu olacağınız günlerdesiniz. Dolayısıyla, günün olumsuzluklarına takılmamalısınız.

11 Eylül 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklıklar ve anlaşmalar konularında hareketlilik gözüküyor. Yatırımlar ve işe dair konularda ortaklarınızla aranızda fikir ayrılıklarını oluşabilir. Durumu kişiselleştirmemeye özen göstermelisiniz. Ayrıca iyi niyetle ancak düşünmeden verdiğiniz sözleri mutlaka yerine getirmeye çalışın. Rakipleriniz bu durumdan faydalanmaya kalkabilir.

12 Eylül 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ACELECİ olmanız sizi ve sevdiğiniz insanı yıpratabilir. Her istediğimiz anında olmayabilir. Maddi sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

12 Eylül 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

12 Eylül 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 46' 07" R
Ay
Akrep
04° 53' 05" R
Merkür
Boğa
07° 38' 48"
Venüs
Boğa
26° 54' 33"
Mars
Koç
15° 50' 06"
Jüpiter
Boğa
28° 54' 36"
Satürn
Balık
18° 10' 01"
Uranüs
Boğa
23° 33' 53"
Neptün
Balık
29° 27' 36"
Plüton
Kova
02° 01' 27"
Chiron
Koç
21° 46' 22"
Lilith
Başak
25° 40' 19"
True Node
Koç
14° 54' 25"
Son Güncelleme : 21/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>