Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birkaç zamandır aşk konusundaki değişik bakışınız sizi de şaşırtıyor. Gündelik sorunları duygusal yaşamınızdan uzak tutmayı iyi bildiğinizi düşünüyorsunuz. Ama sergilediğiniz esneklik bir ölçüde abartılı görülebiliyor.

Değerlendirebilecek koşullarda olmadığınız için, alacağınız haberleri güvendiğiniz bazı çalışma arkadaşlarınızla paylaşacak, onlardan akıl isteyeceksiniz. Bugün beklenmedik sevindirici gelişmeler söz konusu olabilir.

Biraz daha dikkatli harcamalar yapmanız gerekiyor. Para konusunda kullanılmaya biraz açıksınız. Çalışma koşullarınız oldukça ağır, yoğunluğunuz günden güne artabilir.

İş konularında temel meselelerde tıkanmalarınız olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlere yönelik bazı kararlarınızı geçmişte biraz yanlış aldığınızı fark edeceksiniz. Bunun farkına varmak sizi bugün biraz üzebilir. Bununla ilgili düştüğünüz çıkmazdan bir arkadaşınızın desteğiyle çıkabilirsiniz. Size çok yakın birinin kafasındaki soruları netleştirmeye çalışacaksınız. Onun bir kararsızlık, ardından da karamsarlık içine düşmesini istemiyorsunuz.

13 Ekim 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler gün boyu devam edecek  İkizler burcundaki Ay  etkinliğinde yeni haftamıza merhaba diyoruz. Değişim ve yenilenme ihtiyacınız gerek özel gerekse maddi konularda ön planda olmaya başlar. Cinsellik konusunda iki yönlü hareket söz konusudur. Kimi zaman partnerinizle bütünleşmeye hazırsınızdır bazen de isteksizlik gösterebilirsiniz. Yeni başlangıçlarda bulunma arzunuz yükselebilir. Çıkarlarınızı zekice kollayabilir, parayla alakalı konularda akıllıca taktikler deneyebilirsiniz. Saat 00:34 itibariyle Ay-Venüs görünümü devreye girdiğinde, başkalarının değerinizi anlamasını, ona göre davranmasını, sizi takdir etmesini istersiniz. Etkileyici bir kişi olmaya çalışabilirsiniz. Özelliklehayatında liderliğinizin kabulü, varlığınızın kıymetli olduğunu bilmelerinden yanasınız. Saat 03:35 Ay-Jüpiter görünümü, bir yandan elimizde olan miktarla hareket etmenin diğer yandan sorumluklarla baş edebilmenin zorluğunu gösterir. Bir şeyler yapmak isteriz. Fakat olanaklarımız kısıtlı olduğu için sinirlenebiliriz. Saat 07:03 Ay-Güneş görünümü, hem duygusal hem de fiziksel canlılığınız üzerinde gelgitlere, kararsızlıklara neden olabilir. Sağduyulu düşünmekte, dağılmamakta, sonradan pişman olacağınız kararlar almamakta yarar görüyorum. İçinden çıkamadığınız meseleleri bencilce ele almayınız. Saat 08:12 Ay-Mars karşıtlığı, maddi ortaklıklar, yatırımlar, kazançlarınız anlamında, dikkatli olmanız gerektiğini söylemeliyim. Ani kararlar vermeyelim. Harcamalara dikkat edelim. Saat 20:58-14 Ekim saat 02:30  arasında  Ay-boşluk etkisi altındayız.  Bu zaman diliminde partnerimiz başta olmak üzere etrafımızdaki insanlarla doğru bir iletişimde bulunmak için dinlemeyi bilmek lazım. Gerginliğimiz  nedeniyle bazı meseleleri anlamakta zorlanabiliriz. Kolayca sinirlenmemiz bizi başkalarının gözünde haksız duruma düşürmesin. Yeni haftanın arzu ettiğiniz güzelliklere kavuşmanıza vesile olması dileğimle,

13 Ekim 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenizin hoşnut olacağı işleri yapmaktan zevk alacağınız bir gün. Bugün, onlarla ortak çalışmalar içinde olmanız sizi de mutlu edecek. Fakat çevrenizi de, ihmal etmemelisiniz. Duygularınızı güzel sözlerle süslemek isteyebilirsiniz. Anlamlı olayları paylaşmak için her türlü şartların uygun olduğu bir gün. Küçük detayların canınızı sıkmasına izin vermemelisiniz.

13 Ekim 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi aniden gelişen tartışmaların veya gerilim içeren bilgilendirmelerin ya da haberlerin ortasında bulabilirsiniz. Olayları yüzeysel algılamamanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konular ya da kişiler ısrarla dikkatinizi çekmeye çalışıyor olabilir. Bir göz atmakta fayda var. Gökyüzünden bakıldığında, bazı düzenlemelerin veya planların yeniden gözden geçirilmesi ya da yeni uyarlamalar(yer ya da görev değişikliği v.b) yapılması gerekiyor gibi duruyor.

12 Ekim 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

13 Ekim 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hem para biriktirmeye bir şeyler almaya niyet ediyorsunuz hemde lüzümsuz harcamalarla en başa dönüyorsunuz. Dengesiz bir konum bu sizin için.

13 Ekim 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

13 Ekim 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 01' 33" R
Ay
Başak
18° 25' 16"
Merkür
Boğa
02° 13' 28"
Venüs
Boğa
22° 07' 37"
Mars
Koç
12° 52' 47"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 34"
Satürn
Balık
17° 54' 56"
Uranüs
Boğa
23° 20' 23"
Neptün
Balık
29° 22' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
21° 34' 49"
Lilith
Başak
25° 14' 27"
True Node
Koç
14° 54' 21"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>