Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2012, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiye başlamadan, ilişkinin getiri-götürü hesapları içine fazla girmemelisiniz. Canlı, hayat dolu kişiliğiniz ilgi odağı olabiliyor. İçinizdeki dalgalanmaları bir parça başıboş bırakabilmelisiniz.

Belli bir zamandır düşmüş olanhacminizi, yine orta seviyelere getirebileceksiniz. Bunda çabalarınız kadar, büyük iyimserliğinizin de payı var. İşleriniz bugünlerde yüzünüzü güldürecek.

Tedbiri asla elden bırakmamanız çok doğru bir davranış. Parasızlığın canınıza tak ettiği günlerden sonra, şu günlerde yaşadığınız geçici problemler sizi sarsacak gibi görünmüyor.

Yaşamınızdan çıkartamayacağınız ilişkiler içinde kalıcı hale gelmiş gibi görünen sıkıntınız, önümüzdeki günler içinde çözüme doğru adımlar atabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aldığınız kararlar önünüzü açabilir. Fakat bu kararlara karşı çıkan bazı insanların gerekçelerini de anlamaya çalışmalısınız. Etrafınızda keyfinizi azaltan birtakım gelişmelerin çoğuna aldırmamanız, size bir şey kaybettirmeyecek. Bugünlerde geniş yürekli olmanızda yarar var. Gönlünüzün zenginliğini görenler, sizden kolay, kolay kopamıyorlar.

13 Kasım 2012, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler yeni güne,  saat 01:34 Ay-Pluto görünümü ile başlıyoruz ve tüm gün boyunca Ay burcunuzda ilerleyecek. İlişkinizin son durumu, mesleki konumunuz ve ailenizle aranızdaki iletişiminiz açısından oldukça yoğun bir gündeme sahipsiniz. Son zamanlarda oluşan bazı terslikler nedeniyle kendinizi,  sevdiğiniz kişi tarafından denetim altında tutuluyor gibi hissedebilirsiniz. Kimileriniz, oldukça inatçı bir partner nedeniyle gerilim yaşıyor olabilirsiniz. Uzlaşıda bulunmak  bazen  imkansız hale gelebilir.

13 Kasım 2012, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda yerini almışken çok şey yapmaya kararlısınız. Her açıdan sizi derinden etkileyen konulara odaklanıyorsunuz. Bu arada duygusal ihtiyaçlarınız ve başlangıçlarınız yenilenme içinde. Önemli adımlar atmak, bilinçli hedefler belirlemekten yana şanslı bir döneme ilerlemektesiniz. İlişkilerde yaşanan zorlukları daha rahat yöneteceksiniz.

13 Kasım 2012, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Hata... Geçmişte yaptığınız tüm hatalar gözünüzün önünde ancak sürekli dünle yaşamamalısınız. Bugün özellikle dünü değil yarın olacakları düşünmeye bakın.

13 Kasım 2012, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi sıkıntınız sona eriyor. Hiç ummadığınız bir yerden para alacaksınız. Böylece herşey yavaş yavaş yoluna giriyor. Uzun süren ve ciddi bir çalışmanın üzerine, bir tatil size iyi gelebilir. Hareketli günlere hazır olun. Bu hareketlilik sizin yapınıza da uygun.

13 Kasım 2012, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 27' 04" R
Ay
Koç
08° 57' 14"
Merkür
Koç
19° 46' 36"
Venüs
Boğa
07° 22' 55"
Mars
Koç
03° 42' 50"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 11"
Satürn
Balık
17° 01' 02"
Uranüs
Boğa
22° 38' 41"
Neptün
Balık
29° 03' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 51"
Lilith
Başak
23° 54' 44"
True Node
Koç
15° 24' 41"
Son Güncelleme : 05/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>