Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaratıcı konulara ilgi gösterebilir, aşk konusunda istediğiniz girişimleri yapabilirsiniz. Ay ilişkilerinize dikkat çekiyor ve yapmak istediğiniz yenilikler için güç veriyor. İlişkilerinize duygusal yaklaşabilir, karşınızdakileri anlamak için özel bir çaba gösterebilirsiniz. Kafanızdaki değişik düşünceleri daha pratik hale getirebilmelisiniz.

Her konuda kararlılık ve istikrar gösterebileceğiniz bir gündesiniz. İlişkileriniz ve anlaşmalarınız bozulabilir. Maddi konularda akılcı olmaya gayret etmeli planlarınızı çok yönlü düşünerek yapmalısınız. Grup içi çalışmalarınızda aktif olmaktan zevk duyabilir, arkadaşlarınızla duygusal paylaşımlar yaşayabilirsiniz.

Parasal konularda olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz. Bugün maddi konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Sizi oldukça huzursuz edecek harcamalarda bulunabileceğiniz söylenebilir

İç huzurunuz ve kişisel çekiciliğiniz yüksek olabilir. Planlı davranmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her konuda pozitif olabilir ve ikili ilişkilerinizden aldığınız olumlu destekle güne devam edebilirsiniz. Bugün rutin işlerinizde becerikli olabilir fakat beklenmedik koşullarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınızı çalışarak zorlayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan yardım görebilirsiniz. Bugün duygusal ilişkilerinizdeki paylaşımcı yönünüz ön planda olacaktır. Aileniz ile duygusal paylaşımlarınızın arttığı görülüyor.

14 Mayıs 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 08:14 itibariyle  Ay-Koç burcu seyir etkinliğinde Perşembe gününe adım atıyoruz. Bir olayı bir durumu çözmek için harekete geçebilir. Özellikle hedefine mutlak ulaşmaktan yanadır. Kendisini sınırlayan ancak katlanmak zorunda kaldığı meseleleri çözmek ister. Fakat çözüm yöntemi bazen gerginlik içerebilir. Yani her şey hemen yoluna girmeli diye düşünebilir.Saat 10:50 Ay-Mars görünümü, ihtiyaçlarımızı kendi istediğimiz şekilde elde etmek, hissettiklerimizi başkalarıyla paylaşmak, kabul ettirmek, onaylatmak arzumuzu işaret ediyor. Eğer bunu yapamazsak doğal olarak sıkılabilir, daha fazla konuşabilir, dert yanabiliriz. Bu saatlerde özellikle düzeltilecek, titizlikle üzerinde durulacak önemli işlerimizi dikkatli bir şekilde yaparak bu enerjiyi olumlu yönde kullanabiliriz. Ufak tefek sağlık şikayetlerimizi önemseyelim. Canımız bir şeylere sıkılmışsa, güvendiğimiz insanlarla konuşalım. Tabiî ki aceleci davranmayalım. Sözel ve yazı anlamındaki işlerimizi, belgelerimizi kontrol edelim ki, gözümüzden bir şey kaçmasın.Saat 12:01 Ay-Satürn görünümü, aktif ve özgür biçimde hareket etmemize engel olan koşulları, maddi durumumuzu,veya eğitimle ilgili konuları, yaşadığımız ortamı gözden geçirmemiz yönünde önem taşıyor. Saat 20:33 Ay-Venüs görünümü, bize kendimizi iyi hissettirecek, gerginliğimizi azaltacak, keyiflendirecek bir şeylere duyduğumuz ihtiyacın göstergesidir. Bu istek, zaman zaman geçmişi anmamıza, duyarlı insanları çevremizde istememize neden olabilir. Ailemizden, sevdiklerimizden uzakta isek, bir şeyler bizi yormuş, kaygılandırmışsa, daha fazla hassas olabiliriz. Bir ses, bir nefes, bir can ararız yanımızda. Akşam saatlerinde kimsenin üzerimize gelmesinden hoşlanmayız. Sevilmek arzumuz bilhassa yoğundur.Günlük hayatta her işinizi kolaylıkla ve istediğiniz şekilde yapabilmeniz dileğimle,

14 Mayıs 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dostlarınız sizden haber bekliyor. Kardeşler, anne ve babanızla bir araya gelirken, uzun süredir özlediğiniz eski ortamları yeniden canlandırabilirsiniz.. Bazılarınız aile sorumluluğunu yüklenirken, büyüklerinize daha fazla ilgi göstereceksiniz. Ailenizin yaşantınıza saygı göstermesini bekliyorsunuz. Katılacağınız arkadaş toplantılarında eski dostlarınızı görme şansı elde edeceksiniz.

14 Mayıs 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Akışta kalmanızda fayda var. Diğerlerinin yaptıklarına odaklanmanız size zarar verebilir. Herkesle uyum sağlamak zor olacaktır. Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmeye çalışmanız gereken günlerdesiniz. Kendi sevdiğiniz işlerle ilgilenmeniz size daha fazla tatmin sağlayabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

14 Mayıs 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda yaşanabilecek kazalara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Aldığınız sorumluluklarınız için fedakar hissedebilirsiniz. Tamamlanması gereken işler için çalışma arkadaşlarınızla birlikte planlama yapabilirsiniz. İş hayatınızda gelene destekleri göz ardı etmemeye çalışın. Sosyal konulara zaman ayırın.

14 Mayıs 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne keyifli başlayacaksınız. Karşılaştığınız haberler duygularınızı harekete geçirecek ve geleceğe yönelik önemli ve yeni projeler yapacaksınız.

14 Mayıs 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 21:15'te Akrep Burcunda gerçekleşen ve etkisini 3 gün önce ve 3 gün sonra hissettirecek Dolunay ile hafta boyunca ikili ilişkileriniz, tavırlarınız ve genel sağlık durumunuz vurgulanırken, haftanın en dikkat çekici ve karizmatik kişisi siz olabilirsiniz. Enerjiniz ve motivasyonunuz yüksek ancak dolunay anında venüs'ün zorda olması, sağlık durumunuz ve aşk hayatınızda ani problemlere yol açabilir. Kriz yönetimini iyi yapan sizler için bu durum çözümlenmesi çok zor bir konu olmayabilir. Aynı süreçte yolculuklar, eğitimler ve yurtdışı bağlantılı işler ile basın yayın işlerinizden fayda göreceksiniz. Bu dönemde ilişkilerdeki olası krizlere rağmen, Jüpiter'in desteği ile hoşgörülü, bağışlayıcı ve anlayışlı bir iletişim geliştirmeniz ve şartları iyileştirmeniz de sözkonusu olacak. Dolunay haftası ayrıca yeteneklerinize vurgu yaparken, parasal durumunuzu arttıracak, finansal bir iyileşme de sunuyor.

14 Mayıs 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün,ve hizmet alanlarınızda işlerinizi destek alacaksınız. Telaşlı ve sabırsız davranmadığınız müddetçe istediğiniz desteği kolay göreceksiniz. Bir eğitim veya seyahat fırsatını gözünüzde büyütebilirsiniz.

14 Mayıs 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü bugün duygusal hayatınızda geçmişte yaşadığınız deneyimleri hatırlayarak hareket etmenizin önemine dikkat çekmekte. Üzmek ya da üzülmek istemiyorsanız geçmişten deneyimlediğiniz olgunlukla hareket edin. İş hayatınızda isebirliklerine açık olmalı, güvendiğiniz kişilerin önerilerini dikkate almalısınız.

14 Mayıs 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün tembel gününüzdesiniz. Bir an öncebitse de kendimi dışarı atsam diyorsunuz. Çalışmak içinizden gelmiyor. Yataktan kalkmak istemiyorsunuz. Unutmayın çalışmadan hiçbir şeyi elde edemezsiniz. Sevdiğiniz bu durumunuza çok üzülecek.

14 Mayıs 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 56' 31" R
Ay
Başak
29° 39' 09"
Merkür
Boğa
03° 29' 40"
Venüs
Boğa
23° 17' 49"
Mars
Koç
13° 36' 13"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 02"
Satürn
Balık
17° 58' 44"
Uranüs
Boğa
23° 23' 42"
Neptün
Balık
29° 23' 39"
Plüton
Kova
02° 02' 50"
Chiron
Koç
21° 37' 41"
Lilith
Başak
25° 20' 46"
True Node
Koç
14° 55' 47"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>