Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mart 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni kurduğunuz bir arkadaşlık, yeni kıskançlıkların nedeni olabilir. Bu yakınlığın kıskançlığı ne kadar hak edeceği konusunda, bir fikir sahibi gibi de görünmüyorsunuz.

Çok yakın bir zamanda sizi mutlu edecek birgörüşmeniz olabilir. İş konusunda inatlaştığınız birisiyle bugün, geçici de olsa bir barış imzalayacaksınız. Bu, işyerinizde birçok insanı rahatlatacak.

Uzun zamandır beklemede olduğunuz yüklü miktarda bir parayla ilgili haber alacaksınız. Bu durumu iyi değerlendirmeniz gerekecek. Sakıncalı bulduğunuz bir para ilişkisi var, girmek istemeyeceksiniz.

Sizi uyarılarıyla ve müdahaleleriyle sıkan birinden uzaklaşmak istiyorsunuz. Ama onu dikkate almanız size yarar sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkilerinizde önümüzdeki günlerde neşeli olaylar görünüyor. Yapmayı çok istediğiniz ama zamanlama hatası yapmaktan çekinip sürekli ertelediğiniz bazı yenilikleri, yakınlarınızın da itelemeleriyle bugünlerde işleme koyacaksınız. Size yakın gelecekte uzun bir yol görünüyor. Çok istekli gitmeyeceksiniz. Ama ummayacağınız gelişmeler isteğinizi körükleyecek.

15 Mart 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Ay-Oğlak burcu geçiş etkinli altındayız. Yakın çevrenizle aranızdaki her türlü iletişimde  size kuvvet olabilir. Birlikte olduğunuz insanın ihtiyaçları, aileniz veya bizzat kendinizle alakalı yapmanız gerekenleri belirli bir sistem içinde halledebilecek gücü kendinizde bulabilirsiniz. Saat 11:14 itibariyle Ay-Uranüs arasında oluşacak sert görünüm, dışarıya karşı kendinizden emin bir kişi profili çizmenize rağmen, isyana yatkınsınızdır. Saat 11:21 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında, bazı meseleler umduğumuz gibi gitmiyor diye karamsarlığa kapılmayınız. Kendine güvenli bir insan yaşanabilecek her türlü durumda belli esneklik içinde gelişmeleri ele alabilir. Saat 15:56 Ay-Mars görünümü, çevremizdeki insanlara belli mesafede durmayı tercih edebiliriz. Bunun nedeni belki biraz kafamızın karışıklığı, bir şeylere kızgınlığımız, sağlığımız, rutin şikayetlerimiz nedeniyle olabilir. Birileri kalkıp canımızı sıkarsa, buna anında tepki gösterebiliriz. YGS sınavına girecek tüm kardeşlerime başarılar diliyorum. Yüzümüzü güldüren bir Pazar günü geçirmemiz dileğimle,

15 Mart 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınızla güçlü bir duygu birliğini paylaşarak, günün anlamını siz çıkaracaksınız. Eski dostlarınızla bir araya gelebilir ve güvenli bir dostluk örneği sergileyebilirsiniz. Çevrenizi yönlendirmek için uygun bir gün değil. Konuşmaları ilgiyle dinleyin fakat aykırı bir yorum yapmaktan sakının.

15 Mart 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Daha önce çözüldüğünü, hallolduğunu veya rafa kalktığını düşündüğünüz konular tekrar yüzünü gösterebilir. Sabırlı olmalı ve bu defa, konu tamamen çözülecek şekilde ele almalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Oğlak burcundaki Ay'ın olumlu açıları, gerçekçi, iletişimi, hareketli aktiviteleri, yapılacak veya tamamlanacak işleri, sosyal etkileşimi ön planda bir günde olduğumuzu gösteriyor. Sorumluluklarımızı ciddiyetle ele almamız gerekebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

14 Mart 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Koşullarınızın hızla değiştiği bir dönemden geçmektesiniz. Bu yeni dönemde tam olarak istediğiniz gibi hareket edememek söz konusu olabilir. Sanki bir hazırlık ve bekleme dönemindesiniz. Bazı elde olmayan nedenler özellikle ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili olarak meşgul edici de olabilir. Neyse ki Merkür burcunuzda ilerlerken sezgilerinizden yararlanabileceğiniz bir dönemdesiniz. Bu dönemde eğitim, hareket ve iletişim hayatınıza daha fazla girebilir. Bu arada sosyal konular, arkadaşlarla ciddi çalışmalar da mümkün.

15 Mart 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi anlamda gereksiz harcamalardan kaçınmaya bakın. Fakat bu olumsuz hava uzun sürmeyecek. Biraz sabırlı olun büyük kazançlar için.

15 Mart 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geleceğe dair kaygılarınızın yükselebileceği bugün, hedef ve planlarınızla ilgili geçici bir umutsuzluğa düşebilirsiniz. Arkadaş çevreniz, sosyal ortamlar, toplantılar ve internet ortamında sorunlar yaşayabilir, aşk hayatınızda size acı veren problemli noktaları daha rahat gözlemleyebilirsiniz.

15 Mart 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gelecekle ilgili planlar üzerinde düşünmeye devam etmeniz mümkündür. Yine de, bugün fazla gerçekçi olamayabileceğinizi de göz önünde bulundurun ve ciddi planlamalar yapmaktan uzak durun. Özellikle detaylar konusunda dikkatsizlik edebilirsiniz.

15 Mart 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 12' 02" R
Ay
Aslan
13° 22' 31" R
Merkür
Koç
28° 33' 07"
Venüs
Boğa
18° 31' 18"
Mars
Koç
10° 38' 45"
Jüpiter
Boğa
27° 18' 04"
Satürn
Balık
17° 42' 46"
Uranüs
Boğa
23° 10' 11"
Neptün
Balık
29° 18' 04"
Plüton
Kova
02° 04' 18"
Chiron
Koç
21° 25' 51"
Lilith
Başak
24° 54' 57"
True Node
Koç
14° 53' 05"
Son Güncelleme : 14/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>