Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizinle ilgili aldığı referanslar konusunda yeterli bilgi sahibi değilsiniz. Sonsuz güven duyguları içinde değilmiş gibi tavır takınması, sizden kaynaklı olmayan nedenlere de bağlı olabilir.

Enerjinizi ve yeteneklerinizi çok daha iyi değerlendirebileceğiniz başka yerlerin olduğunu bilmeniz sizi rahat davranışlar içine sokuyor. İş yerinizin size ihtiyacı var. Ama bu tam birgüvenliği anlamı taşımıyor.

Yakınlarınıza yeterli kazancınıza karşılık, yaşadığınız geçim zorluğunu anlatmakta güçlük çekiyorsunuz. Özel masraflarınızı kısıtlayamamanız, elinize geçeni anlamsız hale getiriyor.

Sevgiliniz güven istiyor. Ona bu güveni verebilmeniz beraberliğinizi daha da anlamlı hale getirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir konuda aldığınız karara uymanız yönünde baskılar söz konusu. Kararı geri alma durumunuz ve buna çok hakkınız olmasına karşın, birtakım zorlanmalarla uygulama eğilimine gireceksiniz. Bugünlerde ısrarlara karşı biraz savunmasız görünüyorsunuz. Küçük ısrarlarla sizden istenilen birçok şey, şu günlerde kolayca elde edilebilir.

15 Şubat 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne merhaba dediğinizde Ay İkizler burcunda hareketini sürdürüyor olacak. Sabahın erken saatlerinde finansal durumunuzla ilgili gerginlikler yaşayabilirsiniz. Ama öğlen olduğunda Ay-Güneş olumlu etkisiyle derin bir nefes alacağınız gelişmeler meydana gelebilir. 15:48-17:02 saatleri aralığında Ay boşluğa girecek. Sizler özellikle bu saat diliminde internetten alışveriş yapmayın. Ödemeniz havada kalabilir. 17:02 sonrasında Ay'ın Yengeç burcuna geçmesiyle enerjiniz düzeliyor. Pozitif gelişmelere hazır olun. Sizi mutlu edecek haberlerle karşılaşabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

15 Şubat 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerin değişiyor!Bugün finansal durumun seni biraz endişelendirebilir. Ani kararlar almamanda fayda olacaktır. Sağlıklı düşündüğünde işlerini toparlayabileceğini sen de göreceksin. Maddi anlamda yeni kazançlar sağlayabilmek için insanlar iletişime geçebilir hatta ailenden maddi destek isteyebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Akrep burcuysan, değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam geçirebilirsin. Özel yaşamının son günlerde sıradanlaştığını düşünüyorsan sıkı dur, gün fikrini değiştirecek gelişmelerle geliyor. Önümüzdeki günlerde çevreni genişletmek ve farklı ortamlara dâhil olmak isteyecek; uzak yerlere seyahat planları yapacaksın. Fakat akrabalarınla ilgili yaşanacak problemler planlarını ertelemene sebep olabilir.

15 Şubat 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularınızın gündemde olacağı önemli bir gün. Finansal konularınızla ilgili iletişim kuracağınız önemli kişilerden fayda sağlamak isteyebilirsiniz. Emin olmadığınız ürünler için alışveriş yapmayın.

15 Şubat 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde sizi krize sokan olaylara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Finansal konulara ilgili bitirmeniz gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz. Yarım kalan işlerinizi bitirmeniz için uygun zamanlar olacaktır. İlerleyen saatlerde eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir.

15 Şubat 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlar sizin sır tutuculuğunuza adeta hayran olduğu için bugünlerde dostluklar kazanacaksınız...

15 Şubat 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hafta sonuna huzursuz girecek olabilirsiniz. Düşünceleriniz ve bilinçaltındaki kodlamalarınız hayatınızı fazlası ile yönlendiriyor. Bedenen bulunduğunuz noktada ancak ruhen bambaşka bir yerde olabilirsiniz. Bir an önce ruhunuza ahenk getirmeniz gerekiyor. Bunun için de kafanızdaki problemleri çözmeniz gerekiyor.

15 Şubat 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrede gelişen olaylar sizi şaşırtabilir. Gün boyu öfkeli çıkışlarda bulunursanız akabinde benzer karşılık görebilirsiniz. Yazı ve iletişim faaliyetlerine odaklanmak faydalı olur.

15 Şubat 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken seyahate çıkabilir, uzaktaki dostlarınızdan haber alabilirsiniz. Deniz kenarındaki yerlerde vakit geçirebilirsiniz. Yabancılar, yurt dışındakilerle irtibata geçmek gündeme gelebilir. Akademik konularla ilgilenebilirsiniz. Bir yabancıyla aranızda duygusal ilişki yaşanabilir.

15 Şubat 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal konular üzerinde kafa yorarabilirsiniz. Maddi durumunuz, yapmak istediğiniz bir atılımı imkansız kılıyor olabilir. Bu atılımın gerçekleştirilememesinin çevrenizdekileri mutsuz edebileceğini ama kazançların da yakında olduğunu bilin.

15 Şubat 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 40' 26" R
Ay
Balık
12° 13' 48"
Merkür
Koç
18° 33' 08"
Venüs
Boğa
05° 07' 26"
Mars
Koç
02° 18' 14"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 24"
Satürn
Balık
16° 51' 52"
Uranüs
Boğa
22° 32' 21"
Neptün
Balık
29° 00' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 46"
Lilith
Başak
23° 42' 33"
True Node
Koç
15° 22' 31"
Son Güncelleme : 03/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>