Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Günün ilk saatlerinde eşinizle aranızda çıkabilecek sorunları erteleme imkanınız yoksa, akıllıca davranmaktan başka çare kalmıyor. Fazlasıyla olgun ve sorumlu bir tutum göstermeniz gereken bir gün.

İş yerinde birlikte çalıştığınız insanların kıskanç tutumlarına karşı kendinizi korumanız gerekiyor. Söylentilere neden olabilecek tavırlar almamaya gayret edin. Enerjinizi bireysel çalışmalarınıza yönlendirmeniz doğru olacaktır.

İşbirliği ve ortaklıklarınız konusunda olumlu tutumlar içinde bulunabileceğiniz bir gündesiniz. Ortağınızla birbirinize yakın olabilir önemli anlaşmalarda karar birliğine varabilirsiniz.

Keyfiniz yerinde olmakla birlikte bazı huzursuzluklar özellikleyaşamında belirebilir. Daha sebatkâr olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçen günlerde tanıştırıldığınız biri sizden övgüyle bahsediyor. Onunla yakın zamanda bir alışveriş içinde olacak, ilişkiyi geliştireceksiniz. Aile içinde süren bir tartışma, kısa sürecek bir küskünlükle bitebilir. Özel bir günün hazırlığı içindesiniz. Bu özel günün anlamını ilerde kavrayacaksınız. Şimdi ilgisiz görünmenizin bazı takıntılarınızla alakası var.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler 16 Mayıs saat:07:55-27 Haziran saat:00:04 tarihleri arasında Mars-Kova burcunda ilerleyecek. Aile içinde özellikle birbirinizin özgürlüğüne, fikirlerine, hedeflerine saygılı olmanız gerekir. Eş veya anne-baba fark etmez. Bu dönemde kimsenin kimseyi denetlemeye, baskı altına almaya hakkı yoktur. Zaten böyle bir şeye de izin vermezsiniz. Partnerle aynı ortamda yaşama fikri sürecin hoş yansımaları arasındadır. Fakat belirttiğim gibi, bireysel hedefler ve kararlar her iki taraf için de kendine dönük şekilde düzenlenmelidir. Arkadaşça birbirinize yanaşmanızda fayda vardır. Saat 10:04 Mars-Uranüs görünümü, Ağustos ve Eylül ayında olmak üzere iki kez tekrarlanacak. Bugün ilki gerçekleşiyor. Aile içinde birlik ve beraberliğin zaman zaman bozulması, özgür hareket etmek nedeniyle sorunlar yaşanması mümkündür. Aile tümüyle başka bir yere taşınabilir veya aileden biri evden ayrılmayı düşünebilir. Evlenme veya boşanma gibi konular gündeme gelebilir. Kısıtlanmaya gelemeyiz. Bazen bir gecikme veya anlaşmazlık nedeniyle sorunlar yaşanabilir. Bunların bilinçli bir şekilde ele alınması şarttır. Anne veya babayla anlaşmazlık veya eş ile sorunların aile içinde mutlaka elbirliğiyle ele alınması gerekiyor. Eğer aile içinde bir problem yoksa, bu görünüm bir yenilik veya değişiklik için verilen mücadelenin, planlamanın göstergesidir. Zamanla yerine oturacaktır.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kariyerinde olumlu gelişmeler olabilir. Uzun zamandır beklediğin teklif sana ödül gibi gelecek.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal kazanımlarınızı arttırmak amacıyla başladığınız girişimler olumlu yönde sonuç verecektir. Aynı zamanda ortağınız ile beraber yürüttüğünüz işlerde de başarıyı yakalamanız söz konusudur. Bunun yanında başka yerlerden gelecek teklifleri de değerlendirmeniz gerekebilir.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız işleriniz gündeminizde olacaktır. Tutkuyla, öz veriyle çalışabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınıza, fazla müdahale edebilirsiniz. Bu çabanız yanlış anlaşılabilir. Israrcı olmamakta fayda vardır. İlgilendiğiniz konularda kişisel gelişim eğitimleri alabilir, seminerlere katılabilirsiniz. İletişim konularında dikkatli olunmalıdır.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün, Ruhsal olarak yaşadığınız çelişkilerinizden kurtulacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız. Şikayetlerinizi başarı ve mutluluğa döndürebileceğiniz özel enerjilerle karşı karşıyasınız özelliklehayatınızda finansal konularda önemli gelirler kazanabilir işinizi engellemelere rağmen istediğiniz noktaya taşıyabilirsiniz yeter ki isteyin ve çok çalışmaktan şikayet etmeden ilerleyin.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün öğle saatlerinde meydana gelen yeni ayla birlikte ilişkiler alanında yeni bir sürece ilerliyorsunuz, yeni bir ilişki modeli, süreci söz konusu olabilir. Bu alana ilerleyen Uranüs ise karşınıza birbirinden ilginç ve sıradışı kişileri çıkarabilir.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Enerjinizi ailenize ve ev konularına harcayacaksınız. Ailenizdeki insanlarla sürtüşmelere hazırlıklı olmalısınız. Aile ortamlarınızda kazalara, tartışmalara ve sorunlara açıksınız.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

15 Kasım'a kadar Kova burcuna yerleşen Mars, evde büyük bir hareketlenmeye neden olur. Herkes birbirini zekasıyla eleştirmekten hoşnut olur. Herkesin kişilik haklarına özen göstermek isteyebilirsiniz. Zayıfın yanında yer almayı tercih edebilirsiniz. Evdeki elektronik eşyaları değiştirmek bu dönme için uygun olacaktır.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

16 Mayıs 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 38' 36" R
Ay
Oğlak
14° 23' 31"
Merkür
Koç
16° 36' 53"
Venüs
Boğa
00° 00' 27"
Mars
Balık
29° 06' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 10"
Satürn
Balık
16° 30' 15"
Uranüs
Boğa
22° 18' 04"
Neptün
Balık
28° 53' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 48"
Lilith
Başak
23° 14' 54"
True Node
Koç
15° 22' 49"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>