Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizi çok seviyor, rahat olun. Birtakım yersiz kurgular içine girip harika şeyler yaşayabileceğiniz bir ilişkiyi berbat etmeyin. Sevgilinizin bu akşam size çok hoş bir sürprizi olacak.

İş hayatınız yorucu. Bu yorgunluğu işyerinizdeki yakın insan ilişkileriyle azaltmaya çalışıyorsunuz. Önümüzdeki günlerde küçük bir unutkanlığınız bazı işlerin aksamasına yol açabilir. Dikkatli olmalısınız.

Maddi durumunuzda olası yeni bir gelişme gözükmüyor. Biraz daha rahat edebilmeniz için harcamalarınızı en aza indireceksiniz. Önemli bir ödemeniz sizi düşündürüyor.

Bir arkadaşınız tarafından iyi niyetle ama yanlış yönlendiriyorsunuz. Büyük bir para kaybınız söz konusu olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karşı cinsten bir yakın dostunuzun aşk ilişkisi sizi fazlaca ilgilendiriyor. Ona dönersen beni bir daha arama, gibi yaptırımlar koyuyorsunuz. Bu kadar ileri gitmeyip sakıncalarınızı belirtmeniz daha dostça olacak. Önümüzdeki günlerde sizi güzel bir yolculuk bekliyor. Bu kısa gezi, ruhunuzdaki ve bedeninizdeki tüm yorgunlukları atacak.

17 Eylül 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler,  Cumartesi günümüz, saat 07:23 itibariyle etkili Ay-Koç burcu seyriyle başlıyor.  Genelde cesur düşünürüz. Bir olayı bir durumu çözmek için harekete geçebilir. Özellikle hedefine mutlak ulaşmaktan yanadır. Kendisini sınırlayan ancak katlanmak zorunda kaldığı meseleleri çözmek ister. Fakat çözüm yöntemi bazen gerginlik içerebilir. Yani her şey hemen yoluna girmeli diye düşünebilir. Saat 10:04 Mars-Uranüs görünümü, sağlığımız,hayatımız, maddi konular üzerinde düşünmek gerektiğini gösteriyor. Evet, bu gayet hoş bir görünüm gibi dursa da, Merkür geri hareket dönemindeyiz.  Dikkatli olmak, gözden geçirmelerde bulunmadan acil kararlar vermemek iyi olacaktır. Zamanı lütfen önemseyin. Karşınıza bir fırsat çıkıyorsa veya siz yenilik anlamında bir girişimde bulunuyorsanız, bunun artı ve eksilerini iyice hesap ediniz lütfen. Saat 10:07 Ay-Jüpiter karşıtlığı,veya özel meselelerimizi düzene kavuşturmak isteğimizi işaret ediyor. Mecburiyetler canımızı sıkar ve biz huzur ararız. Aslında ihtiyacımız, bizi anlayacak, yanımızda olacak bir insandır. Yalnızlık bizi yorar. Desteklenmek, sevilmek isteriz. Eğer mutluluk, denge, paylaşım hayatımızda varsa, her konuda tatmin oluruz. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

17 Eylül 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal yönlerinizle ön plana çıkmak istemeyebilir ve düşüncelerinizi saklama gereği duyabilirsiniz Bugün, politik yönleriniz sizi daha da cazip kılacaktır. Ay'ın bulunduğu konum, sevdiğiniz kişi ile ilişkilerinize daha gerçekçi ve mantıklı bakmanızı sağlıyor. Yakın gelişmeleri çok iyi takip ediyorsunuz.

17 Eylül 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sır saklamayı bilmenizin ve iyi bir dinleyici olmanızın olumlu geri dönüşleri olabilir. İlerleme sağlamak için yapılması gerekenleri daha iyi kavramanız gerekiyor olabilir. Herkesin planlarınızdan hoşlanmama ihtimali yüksek. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aldatıcı etkilere, yanıltıcı kişilere dikkat edelim. Pazarlıklar veya anlaşmalar sırasında en ufak detayı kaçırmamalı, hatalara veya yanlış değerlendirmelere izin vermemeliyiz. Duygusal açıdan sert tepkiler verebilir veya fazla cesur olabiliriz. Altından kalkamayacağımız görev ve sorumluluklar almayalım, tutamayacağımız sözler vermeyelim veya boyumuzdan büyük işlere kalkışmayalım derim Niobe'ce. Yarın meydana gelecek Ay tutulması etkilerini bugünden hissettirebilir. Konuyla ilgili Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrarlamıyorum, ama okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün oldukça meşgul olabilirsiniz. Günlük işlerinizde ani değişiklikler yaşanabilir.

17 Eylül 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son günlerde oldukça yoğunsunuz. Kendinizi belli standartlara sokmak istiyorsunuz. Bu yüzden de çok çabalıyorsunuz. İstikrarlı olmaya çalışmalısınız. Sağlığınızı koruyun.

17 Eylül 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile finansal anlamda beklediğinizi alabilir, alım satım işlerinizi başarıyla gerçekleştirebilir, para akışı konusunda rahat edebilirsiniz. Yeteneklerinizi sergilemek, kendinize olan güveninizi insanlara göstermek vehayatında yeni bağlantılar kurmak için ideal bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile ilişkilerde huzur ve güven duygusunu daha yoğun hissedebilirsiniz.

17 Eylül 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tatilde depoladığınız enerjiyle günlük işlerinizi nasıl bir düzene oturtacağınız konusunda heyecanlısınız. Maddi konulardaki gelişmeler sizi harekete geçirebilir. Sağlığınıza özen gösterin.

17 Eylül 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlıklar, toplumsal kuruluşlar ve toplum yararına geliştirilen organizasyonlarla ilgili duygusal farkındalıklar geliştireceksiniz. Önemli arkadaşlıklarınızda duygu alışverişi ve fedakarlık üzerine kafa yorabileceksiniz.Bugüne dek ne verdiğinizi ve neler kazandığınızı sorgulayacaksınız. Bu karşılıklı diyalog durumundan duygusal yaralanmalar meydana gelebilir. Ayrıca mesleki bir kazanımınızı tahsil edebilir, hem maddi hem de manevi tatmin sağlayabilirsiniz. Çocuklarınızla ve eşinizle ilgili bazı gerçeklerle yüzleşmeniz söz konusudur.

17 Eylül 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Çünkü biraz abartıyorsunuz.

17 Eylül 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 55' 02" R
Ay
Aslan
22° 23' 52" R
Merkür
Koç
29° 26' 53"
Venüs
Boğa
19° 26' 09"
Mars
Koç
11° 12' 46"
Jüpiter
Boğa
27° 28' 36"
Satürn
Balık
17° 45' 55"
Uranüs
Boğa
23° 12' 46"
Neptün
Balık
29° 19' 10"
Plüton
Kova
02° 04' 03"
Chiron
Koç
21° 28' 08"
Lilith
Başak
24° 59' 54"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>