Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün yine aşk hayatınızla ilgili yeni kararlar alacaksınız. İlişkinizden aslında memnunsunuz fakat yaşadığınız ilişkide beklentileriniz bir hayli arttı. Fakat bu konuda sessiz kalmayı tercih ediyorsunuz.

İş hayatınız açısından oldukça yoğun bir gün geçireceksiniz. Elinizdeki işleri tamamlamaya ve yeteneklerinizin gelişmesini sağlayan işlerle ilgileneceksiniz. Projelerinizin kabul göreceği bir dönemdesiniz.

Maddi konularda çok şanslı bir gündesiniz ve aileniz size büyük maddi destek sağlıyor. Onun sayesinde çok rahat bir yaşantınız oldu fakat bu durumun bir yere kadar süreceğini de bilmelisiniz.

Bazı davranışlarınızı kaldıramayan ve bu yüzden size zarar vermek isteyenler var. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni haberler, yeni umutlarla dolu günler yakında. Çok çeşitli biçimlerde karşınıza çıkacak fırsatları keşfedip değerlendirmek size bağlı olacak. Yenilikçi fikirleriniz, belli konularda sizi zorluklara sokabilir. Statüko ve yenilenme arasında kararsızlık yaşadığınıza dair inancınız, hatalara çok açık bir yanılsama olabilir.

17 Mart 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler burcunuz üzerinde ilerleyen Ay etkisi altında, etrafınızla olan bağlantılarınız gayet önemlidir. Kişisel anlamda sizi kaygılandıran meseleler üzerinde etkinliğiniz bir hayli yüksek olacaktır. Hangi mesele kafanızda soru işareti uyandırıyorsa onu çözmek, anlamak ve baskın bir şekilde kontrolünüz altında tutmak isteyebilirsiniz. Saat 08:05 Ay-Pluto olumlu görünümü, dış etkenlere karşı sizi koruyor ve güven duygunuzu yükseltiyor. Kimsenin sınırlarınız içine girerek sizi rahatsız etmesine izin vermez. Yakınlarınızdan destek görmenizi sağlıyor. Hayatınızı olumlu ve güçlü yönde değiştirmenizde size destek oluyor. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, huzur içinde paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

17 Mart 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İyimser yanını herkese aşılamak isteyeceksin. Ancak pesimist insanları ikna etmenin zorluğuna takılabilirsin.

17 Mart 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerde önemli ve sağlam adımlar gündeme gelebilir. Çalışma ortamınızda parlama günü. İyi değerlendirmekte fayda var.

17 Mart 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel konularla ilgilenebilirsiniz. Hassas olduğunuz olaylarda daha tepkisel olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda verdiğiniz mücadeleler sıkıntılı olabilir. Gün içinde işlerinizle ilgili plan değişiklikleri yapabilirsiniz. Görünür olduğunuz konulara kısıtlamalar gelebilir.

17 Mart 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinizden geldiği gibi davranıyorsunuz. Bu yüzden de bazı insanlar size farklı ya da sahte gelebiliyor. İnsanlarla fazla içiçe bulunmamayı tercih ediyorsunuz.

17 Mart 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken bugün hayatınıza daha fazla çeki düzen vermek ve planlı ve organize hareket etmek yönünde görev ve sorumluluklarınızın ağırlığını hissedebilirsiniz. Enerji ve motivasyonunuzun yüksek olduğu bir gün ancak güçlü ve otoriter kişilere dikkat etmelisiniz.

17 Mart 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal sorumluluklarınız keyif için yapacağınız harcamaları kısmanıza neden olabilir. Riskten kaçının. Eğlenceye düşkünlüğünüz yüksek olacağından bunu yapmak zor olabilir.

17 Mart 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Genellikle iç dünyanızı ilgilendiren, cinsellik, sırlar ve gizli saklı tutulan olaylarla ve esrarengiz konuların araştırmasına yönelik bir başlangıç yapabilirsiniz.Aşırıya kaçmamak üzere hayatınızın zevk noktalarıyla ilgili özel deneyimler yaşayabilirsiniz. Hayatınızın bundan sonraki döneminde size yol gösterecek bazı manevi bilgiler edinebilmeniz mümkündür. Vücudunuzu suyla topraklamanız gerekebilir. Benlik alanınızda derin duygu ve düşüncelere dalabileceğiniz, ruhani ve psişik konularla haşır neşir olabileceğiniz etkilere sahipsiniz.

17 Mart 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizle ilgili belirsizlikler veya üstlendiğiniz görevlerin niteliklerinin net olmaması gibi durumlardan şikayetçiyseniz, bugün, şikayetleriniz son bulabilir. Gelişmeler, size yeni bir maddi kaynak da getirebilir veya var olanları daha kazançlı hale getirebilirler.

17 Mart 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 15' 58"
Ay
Kova
21° 31' 28"
Merkür
Koç
17° 44' 15"
Venüs
Boğa
03° 20' 09"
Mars
Koç
01° 11' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 00"
Satürn
Balık
16° 44' 27"
Uranüs
Boğa
22° 27' 21"
Neptün
Balık
28° 57' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 55"
Lilith
Başak
23° 32' 53"
True Node
Koç
15° 20' 48"
Son Güncelleme : 02/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>