Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Nisan 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Burcunuzda başlayan yeniay ve tutulma önemli değişikliklere işaret ediyor, duygusal reaksiyonlarınızı kontrol edemezseniz zor koşullarla karşılaşabilirsiniz. En iyisi etraflıca düşünmeden kararlar alıp uygulamayın.

İş konularında biraz daha esnek olun. Başkalarıyla ilişkilerinizde anlaşmazlıkla suçlanabilirsiniz. Kendi fikirlerinizin doğruluğuna inancınız tam olsa da onları uygulamak için daha ağır hareket etmelisiniz.

Yurtdışı bağlantılarınız bugün eğitimle ilgili kararlar almanıza neden olabilir. Haberleşme konularında oldukça yoğun bir gün yaşamanız mümkün görünüyor. Acil şekilde halledilmesi gereken maddi sorunlarınıza sürpriz paralar çare olabilir.

Kontrol edemediğiniz olaylar ve yeni gelişmeler sizi rahatsız edebilir. Bugün daha önlemci olmalı ve bu arada sağlığınıza da önem vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel bir ilişkinizde bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Bu olaylar gerçek dostlarınızı anlamanızda size yardımcı olacak. Bugün yeni insanlarla tanışmalar söz konusu. Bir komşuluk ilişkinizde bazı üzüntüler yaşayacaksınız. Başladığınız birkısa vadede çözüm gerektiriyor. Bu konuda hareketsiz kalmanız, sizeyaşamınız dışında da prestij kaybettirebilir.

17 Nisan 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 02:04 itibariyle Ay-Oğlak burcunda ilerleyecek. Çevremizle ilişkimiz ciddileşiyor. Kendimizi güvende hissetmek isteyeceğiz. İç huzurumuz ve duygusal anlamdaki rahatlığımız, günün gelişmelere göre değişecektir. Çelişkili davranmayacağız. Saat 03:19 Ay-Kuzey düğüm görünümü, hedefimizi, gelişmeleri, mevcut durumu, dikkatli bir şekilde ele almamızı sağlıyor. Titiz gözlemde bulunacağız. Ne de olsa Merkür geri hareket dönemindeyiz. Saat 04:26 Venüs-Mars görünümü, ilişkide karşılıklı empatide bulunmak, güvence gibi olgular fazlasıyla önemsenecek. Bunlardan asla taviz vermeyeceğiz. Eğer bir problem varsa, el ele yürümemiz zor olacağı için, çözüm yolları arayacağız. Saat 06:55 Ay-Merkür görünümü, geçmişe dair konuların gözden geçirilmesini ve bugün geldiğimiz noktaya bakmamızı sağlıyor. Güven olmayan bir ilişkide anlayışlı olmanın, huzur bulmanın mümkün olmadığını düşüneceğiz. Saat 15:43 Güneş-Satürn görünümü, sizin maddi ve manevi anlamda önem verdiğiniz tüm değerlerinizi, sahip olduklarınızı veya olmak isteyip de bir türlü elde edemediklerinizi yeniden gözden geçirme vaktinizi işaret eder. Bu gözden geçirme aslında sınırlarınızı çizmeniz, yeni planlamalarda bulunmanız yönünde bilinçli bir bakış açısıdır. Tabii ki olumludur. Çünkü insan zamanla olgunlaşır, tecrübeleri doğrultusunda bilgeleşir, akıllanır, uslanır veya ders alır. Burada önemli olan, içsel anlamda kendinize bakabilme cesaretinizdir. İşte bu cesareti size sunan bu görünümle, şimdi yeniden kendinizi doğru manada yönlendirebilir, çalışma hayatınızdan parasal kazanç elde etmeye dek olan geniş alanda doğru tespitlerde bulunabilirsiniz. Satürn geri hareket dönemindeyiz. Bu bir yavaşlamanın işareti olsa da, aslında kişinin olgunlaşma yolunda, doğru adımlar atma anlamında zaman kazanması olur ki, bu yönüyle yararlıdır. Tecrübelerinizi hangialanında ortaya koyacağınızı, nasıl kazanç elde edeceğinizi, nasıl birikim yapacağınızı keşfedersiniz. Olur da yanlışlar yaptıysanız, bundan sonrasında daha dikkatli hareket ederek paranıza, işinize sahip çıkarsınız. Yeni haftanın sizler açısından verimli geçmesi dileğimle,

17 Nisan 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine zaman ayırman gerektiğini düşünebilirsin. Akşam saatlerinde sürpriz gelişmeler yüzünü güldürecek.

17 Nisan 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde yeni sınırlar çizmenin zamanı geldi. Aşkta sürpriz adımlar alabileceksiniz.

16 Nisan 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizdeki olaylardan etkilenebilirsiniz. Sözleşme ve anlaşmalarda sıkışıklıklar olabilir. Gün içinde dalgın olabilirsiniz. Yabancılarla ilişkilerde mücadele gerektiren konular olabilir. Ruhsal çatışmalardan uzak durun. Çalışma hayatınızda üstlerinizden destek alabilirsiniz. Başkalarıyla birlikte plan yapabilirsiniz.

17 Nisan 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizi gerçekleştirmek için olaylara bakış açınızı değiştirmeyi başaracaksınız ve böylece sizi rahatsız eden her ne var ise fikirlerinizin değiştiğini hissedeceksiniz. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmek için gayret gösterin ve şansınızı sorgulamak yerine alışkanlıklarınızı değiştirin. Biraz daha anlayışlı ve yapıcı davranmalısınız. Mantığınızla hareket etmelisiniz.

17 Nisan 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çalışmalarınızda başarılı olabilirsiniz. Biraz daha sabırlı ve kuruntulardan uzak bir tutum içine girmeniz gerekiyor. Planlarınızı uygulamaya başlamadan önce çevrenize ve arkadaşlarınıza anlatmaktan kaçının.

17 Nisan 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınız bir hayli yoğun. Bu kadar çok emek sarf etmenin karşılığında hâlâ ekonomik hareket etmek sizi yıpratabilir. İş alanlarınızda önemli insanlardan destek ve yardım görebilirsiniz.

17 Nisan 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birikmiş gündelik işlerinizi sorumlu bir tutum dahilinde toparlayıp bitirmek için önünüzde beş günlük bir süre bulunuyor. Bunu fırsata çevirmelisiniz. Medya, reklam ve tanıtım konularda yeni bir çalışma yapmak ve fikirlerinizi geliştirmek adına kendinize yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Bugün bir çalışan olarak yöneticilerinizi memnun etmekte zorlanabilirsiniz. Empati duymaktan uzak, salt akılcı ve hesapçı bir tutumla kişileri kendi şekillendirdiğiniz üzere baskı altına almaya eğilimli olabilirsiniz. Kardeşinize mesleki destek verebilirsiniz.

17 Nisan 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak.

17 Nisan 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 41' 04" R
Ay
Başak
14° 14' 19"
Merkür
Boğa
01° 45' 41"
Venüs
Boğa
21° 41' 28"
Mars
Koç
12° 36' 36"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 33"
Satürn
Balık
17° 53' 30"
Uranüs
Boğa
23° 19' 09"
Neptün
Balık
29° 21' 49"
Plüton
Kova
02° 03' 22"
Chiron
Koç
21° 33' 45"
Lilith
Başak
25° 12' 05"
True Node
Koç
14° 53' 48"
Son Güncelleme : 17/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>