Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda sıkıntılarınız devam ediyor. İlişkinizi bitirme fikri sürekli aklınızda. Fakat bunu partnerinize nasıl söyleyeceğinizi bilmiyorsunuz. Bugün onunla hiçbir şey belli etmeden zaman geçebilirsiniz.

İşinizi yaparken zamanınızı iyi kullanmaya çalışıp, kendinize dinlenme payı ayırmalısınız. İş arkadaşlarınıza maddi konularınızı açmamalısınız. Ekip çalışmalarında daima önde olmak oluşacak hatalarda sizi sorumlu duruma getirecektir.

Bugün bazı harcamalar sizi sıkabilir. Fakat bu harcamalar akıllı yatırımlarınız sayesinde bütçeniz fazla zorlanmayacak. Bugün maddi konularla ilgilenmekten mümkün olduğunca kaçınacaksınız.

Sevgilinize karşı olan olumsuz hislerinizi açıkça belirtmiyorsunuz. Fakat o bunların farkında. Sizden önce davranıp sizi o terk edebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evinizle uğraşacaksınız. Kendi işinizi kendiniz yapmak istiyor, kimseye güvenmiyor, başkalarının yaptığı işi de beğenmiyorsunuz. Fiziksel ve zihinsel yorgunluğunuz sizi strese sokuyor. Sevdiğiniz insanların bazı kaprisleri sizi daha da yoruyor. Öğleden sonra alacağınız bir haberle beklediğiniz şeylerin olumlu ve yapıcı bir hal aldığını öğrenerek sevineceksiniz.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar keyifli bir güne adım atıyoruz. Burcunuzda ilerleyen Ay,  ilgilendiğiniz konularda rahatlatıcı, moralinizi yükseltici, kendinizi özgür hissetmenizi sağlayıcıdır. Elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışırsınız. Çevrenizdeki insanlarla bağlantılarınız bugün bir hayli aktiftir. Hiçbir şeyin canımızı sıkmasına izin vermezsiniz. Saat 08:50 Ay-Uranüs görünümü, değişim eğer güzel olacaksa hayır demeyiz. Bu görünüm, bize farklı ve heveslendirici olan ne varsa, ona doğru yönlenmemizde yardımcı olabilir. Saat 13:28 Ay-Merkür ve saat 16:53 Ay-Venüs olumlu görünümü, günün tümünde yaşanan ve sizi de şaşırtan durumları şöyle bir değerlendirmenizi sağlayıcıdır. Özgürlük ihtiyacınız yine yoğundur. Ancak yeri geldiğinde mantığınızın sesini dinlersiniz. Saat 21:25 itibariyle Jüpiter ile son görünümünü yapacak Ay, 18 Ocak saat 14:04 olana dek boşlukta ilerleyecek. Özgürce hareket etmek,  düşüncelerimizi ifade etmek,  aktif bir şekilde hareket etmek isteriz. Bizi anlayan insanlarla bir arada olmak hoşumuza gider. Cumartesi gününüz güzelliklere, mutluluğa, sevilmeye, sevmeye işaret olsun. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

17 Ocak 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusallıkla akılcılığı birbirine karıştırmayı sevmediğiniz halde, bugün bir karmaşa içinde olacak fakat düşüncelerinizi iyi bir süspansiyon yapacaksınız. Gizli planlar ve eski dostlarla yapılan düşünce bazında organizasyonlar önemli olacaktır. Baskıcı davranışlardan çabuk etkilendiğiniz için, kendinizi korumaya alacaksınız.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hedeflerinize odaklanmanız veyakolik kimliğiniz bu hafta sonu, sevdiğiniz kişilerin kendisini yalnız veya ihmal edilmiş hissetmesine neden olabilir. Biraz da sevdiklerinize zaman ayırın. Tüm burçlar için gün geneli: Güne hoş sürprizlerle başlayabiliriz. Gün içerisinde arkadaşlarımızla bir araya gelebilir veya doğru kanalları kullanarak iletişime geçebiliriz. Belli görüşmeler, toplantılar yapmak ya da seyahatler için uygun bir gün. Bazılarımız eğitim başlıklı aktivitelere önem verirken, bazılarımız fikir alışverişleri yaparak veya okuyup izleyerek yeni bilgiler edinme fırsatı bulabilir. İkili ilişkiler kurmak, romantik diyaloglar veya planlar için de güzel bir gündeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Koşullarınızın hızla değiştiği bir dönemden geçmektesiniz. Bu yeni dönemde tam olarak istediğiniz gibi hareket edememek söz konusu olabilir. Sanki bir hazırlık ve bekleme dönemindesiniz. Bazı elde olmayan nedenler özellikle ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili olarak meşgul edici de olabilir. Neyse ki Merkür burcunuzda ilerlerken sezgilerinizden yararlanabileceğiniz bir dönemdesiniz. Bu dönemde eğitim, hareket ve iletişim hayatınıza daha fazla girebilir. Bu arada sosyal konular, arkadaşlarla ciddi çalışmalar da mümkün.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu günlerde konu ne olursa olsun alacağınız her karar geleceğiniz için çok çok önemli sonuçlara götürecek sizi. Kritik bir dönemdesiniz.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınızdaki ikili ilişkilerinizde gerginliklere açık bir enerjiden geçmektesiniz. Üstlerinizi, patronlarınızı tam anlamı ile mutlu etmek bugün pek mümkün olmayabilir. Böyle bir durumda kendi değerlerinizi korumalı, kendi davranışlarınızı sorgulamamalı ve çalışmalarınıza devam etmelisiniz. İkili ilişkilerinizde adımları hep karşı taraftan beklemek yerine sizin de çaba sarf etmeniz önemlidir.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Planlarınız ve programlarınız hakkında bazı şüphelere düşmeniz mümkündür. Ortaklarınızla ters düşmeniz, bu durumun başlıca sebebi olabilir. Dikkatinizi toplayın ve doğru kararlar alın. Bir yakınınızla ilgili çok sevindirici bir haber gelebilir.

17 Ocak 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 48' 06" R
Ay
Başak
27° 55' 46"
Merkür
Boğa
03° 17' 51"
Venüs
Boğa
23° 07' 04"
Mars
Koç
13° 29' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 58"
Satürn
Balık
17° 58' 10"
Uranüs
Boğa
23° 23' 11"
Neptün
Balık
29° 23' 27"
Plüton
Kova
02° 02' 54"
Chiron
Koç
21° 37' 15"
Lilith
Başak
25° 19' 48"
True Node
Koç
14° 55' 35"
Son Güncelleme : 18/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>