Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Açığa çıkarmadığınız bir problem, kendinize sakladıkça takıntı haline geliyor. Partnerinizin de problemi bilmesinde yarar olacak. Bu ortaklık sizi rahatlatabilir.

Becerikli, yeteneklisiniz, ama girişkenliğiniz biraz uçlarda geziniyor gibi. Yapmanız gerekli olmayan işleri de üstleniyorsunuz. Bir süre sonra bununla ilgili huzursuzluklar yaşayabilirsiniz.

Kenara para koyacak durumda olmanıza rağmen bir birikim sahibi değilsiniz. Biraz savruk olduğunuzu kabul ediyorsunuz. Parayla ilgili bu tutumunuz aile içinde de tartışılıyor.

İnatçı bir tutumla gereksiz bir küskünlüğü sürdürüyorsunuz. Karşı tarafın barış niyetine sırt çevirmeniz, aleyhinize olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir dostunuzun sevincine ortak olacaksınız. Çünkü dostunuzun bu sevincinde en az onun kadar pay sahibisiniz. Önemsiz bir sağlık sorununuzu büyütüyorsunuz, lüzumsuz kuruntulardan kurtulmalısınız. Verimli bir gününüzde olduğunuz için bugünkü koşuşturmalarınızın kolayca üstesinden geleceksiniz. Akşama doğru kalabalık içinde olma ihtimaliniz var.

17 Ocak 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 01:13 Ay-Satürn görünümü, arkadaşlarımıza maddi ve manevi anlamda yardımcı olmaya çalışmanın, bu yöndeki sorumlulukların işaretçisidir. Parasal anlamda kimseye sıkıntımızı dile getirmeyiz. Kendi görüşlerimizi hislerimizi başkalarıyla paylaşırken, onların aksi yöndeki fikirlerini anlamaya çalışmak kolay olmayabilir. Saat 05:14 itibariyle Mars-Chiron kavuşum etkisinde, insan gevşemekte, hayatı eğlenceli taraflarıyla ele almakta zorlanabilir. Aşk hayatınız ilgili konularda, geçmiş ile gelecek, bugün ile yarın birbiriyle iç içe geçmiş gibidir. Her yeni gün sanki eskiyi gözünüzün önünde canlandırır. Gidene duyulan öfke kimi zaman tutku halini alabilir. Bazen de aşk sanki sizden bin fersah ötede gibidir. Bütün bunlar bu kavuşumun yol açtığı içsel baskıdır. Yapmamız gereken umutsuzluğa düşmemek ve aşka kapılarımızı açık tutmaktır. Saat 09:09-14:16 arası Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu süre içinde, partneriniz kendisine yönelttiğiniz eleştirileri duymazdan gelebilir. Siz planlarınızdan bahsederken, o kendince durumları değerlendirebilir. Size göre bazı detaylar önemliyken o bunları bir baskı aracı olarak görebilir. Bu saatlerde size tavsiyem, ifade etmeye çalıştıklarınızı anlamak istemediğinde mesafenizi ılımlı bir şekilde korumanızdır. Saat 14:16 Ay-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu geçiş, başkalarıyla olan her türlü ilişkimizin mercek altına alınmasını sağlıyor. Biz neler bekliyoruz, ne gibi sıkıntılarımız var ve şu andaki mevcut durumdan hoşnut muyuz? Bütün bunları önemseyeceğiz. Saat 21:37 Ay-Merkür görünüm etkisi altında, bazı durumlara müdahale edememenin sıkıntısını yaşarsınız. Aslında size göre tedbir almışsınızdır. Ancak iyi niyetinizi kullanan insanlar yüzünden sinirlenirsiniz. Sevgi bir çiçek gibi yüreğinizde büyüsün. Güzellikler içinde bir gün geçirmeniz dileğimle,

17 Ocak 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluklarını ertelemek istiyorsun. Bunlar, isteklerin doğrultusunda hareket etmeni engelleyebilir.

17 Ocak 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizde finansal bazlı bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bazı spekülatif haberlere karşı da temkinli olmanız gereken bir zaman dilimi. Arkadaşlarınızın özel hayatı ile ilgili arka plan olaylarına itibar etmeyin, onlar size açıklama yaptığında öğrenirsiniz zaten. Finansal anlamda ki engellerin geçici bir süre problem yaratması modunuzu düşürmemeli.

17 Ocak 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde geleceğe yönelik konularda yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. Aynıçevresinde olduğunuz kişilerden fikir alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara başkalarıyla çalışabilirsiniz. İlerleyen saatlerde yoğunluğunuz artabilir. Elinizde olmayan nedenlerden işlerinizde engeller çıkabilir.

17 Ocak 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı karışıklıklar olabilir fakat projelerinizi gerçekleştirmek için kararlı davranacaksınız ve konusunda uzman kişilerle görüşeceksiniz. Çeşitli seminerler ve eğitim programlarına katılabilirsiniz. Büyük organizasyonlar içinde yer alıp bol bol davet edilebilirsiniz. Şimdiye kadar yapmış olduğunuz işlerin dışında farklı konulara ilgi duyarak girişimde bulunacaksınız.

17 Ocak 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatlerinde yabancılar, yurt dışı ve yolculuklarla ilgili konular gündeminizde olabilir. Öğle sonrasında isehayatınız, görev ve sorumluluklarınız öne çıkıyor. Kazandığınız başarılarla itibarınızı yükseltebilirsiniz.

17 Ocak 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortak parasal işlerinizde kolay demoralize olabilirsiniz. Yakın çevrenizde iletişim halinde olacağınız insanlarla bazı sorunlar oluşabilir. Otorite figürleriyle anlaşmazlıklara dikkat edin.

17 Ocak 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Toplumun yararını gözeteceğiniz bir güne başlıyorsunuz. Belki bu toplumsal etkiyi sosyal medya üzerinde sergileyebileceksiniz. Arkadaşlarınızın dertlerine şifa olma isteğindesiniz.Sabah saatlerinden itibaren enerjiniz azalmaya başlayabilir. Öğle saatlerinde ise kendinize dönük ve ruhsal iç dengenizin arayışında olduğunuz bir sürece gireceksiniz. Huzur arayışınız ve sezgileriniz artacaktır. Sportif faaliyetlerinizde yaralanmalara açık bir durumdasınız. Dört günlük bu fiziksel risk durumuna karşı tetikte olmalısınız. Hobilerinizde kesici aletlere dikkat edin.

17 Ocak 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Planlarınız ve programlarınız hakkında bazı şüphelere düşmeniz mümkündür. Ortaklarınızla ters düşmeniz, bu durumun başlıca sebebi olabilir. Dikkatinizi toplayın ve doğru kararlar alın. Bir yakınınızla ilgili çok sevindirici bir haber gelebilir.

17 Ocak 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 02' 15" R
Ay
Balık
17° 39' 13"
Merkür
Koç
18° 47' 07"
Venüs
Boğa
05° 35' 09"
Mars
Koç
02° 35' 33"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 40"
Satürn
Balık
16° 53' 46"
Uranüs
Boğa
22° 33' 38"
Neptün
Balık
29° 01' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 01"
Lilith
Başak
23° 45' 02"
True Node
Koç
15° 23' 04"
Son Güncelleme : 04/05/2024 03:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>