Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Şubat 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünleri, ilişkide son derece açık olma ve onarma anlamında çözümler üretme zamanı olarak değerlendirebilirsiniz. Son zamanlardaki yabancı davranışlar ilişkiyi daha da karmaşık bir duruma getirebilir.

İş hayatınızda gözle görülür düzelmeler var. Sunduğunuz yeni görüşler ilgiyle karşılanacak. Başarılarınızı arttırmanız için biraz da ilişkilere özen göstermeniz gerekiyor.

Para durumunuzda iyiye gidiş gözleniyor. Yakında alacağınız bir haberle sevineceksiniz. Bugünlerde bir arkadaşınızla birlikte ortak bir yatırımınız söz konusu olabilir.

Yeni tanışmalarınız içinde, sonradan sorun yaşayabileceğiniz beraberlikler var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zamanda kısa bir yolculuğunuz var. Sizi bu yolculuğa pek sıcak baktırmayan duyumlar alıyorsunuz. Ama gitmeniz halinde, yeni düşüncelerle yeni planlar içine girebilirsiniz. Sizi çok ilgi çekici bulan birine, bazı önsezilerinizle yakınlık duyamıyorsunuz. Sezgileriniz, karşı tarafın ısrarcılığına rağmen sizi bu ilişkiyi sınırlı tutmaya yönlendirecek.

17 Şubat 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Salı gününe, Ay-Kova burcu seyriyle adım atmaktasınız. Saat Ay-Merkür kavuşumu gerçekleşiyor. Özgürce kendimizi ifade etmek çok önemli. Yani düşündüğünüz değişimler ve  verimli çalışabilmek için öncelikle içerde bir takım yeniliklerde bulunmak gerekiyor. Amacınız dışa açılmak  ve kendinizi tanıtmak ise bu kesinlikle şart. Çünkü aynı sınırlar içinde kalmayı sürdürdüğünüz sürece rutinlik devam edeceğe benziyor. Çalışma şartlarınız oldukça yorucu ve bu yoruculuk beraberinde sağlığınızı bile tehdit eder durumda ise, o zaman kendinizi kıstırılmış gibi hissetmeniz mümkün. Bunu önlemenin yolu ise biraz sesinizi çıkarmak. Fakat bunu öyle ince bir ayar altında yapmalısınız ki, isyan etmiş görünümü çizmeyesiniz. Onun yolu ise, sistemin daha iyi çalışması adına bunun gerekli olduğunu belirtmenizden geçiyor. Yani siz değişimi kendiniz adına değil, işin yararı adına düşünmekte olduğunuzu belirtin. Bu ustalarınızın, patronunuzun veya birlikteyaptığınız insanların hoşuna gidebilir. Saat 09:17 Ay-Satürn görünümü, parasal konularda hesabınızı biliyorsunuz. Ancak yine de tam anlamıyla güvendeyim diyemiyorsunuz. Çünkü dünyanın hali belli olmuyor. İnsan hakikaten garanti altında olmak istiyor. Şöyle bir düşündüğünüzde sizi içten içe rahatsız eden meseleler var. Hiçbir yere tam olarak ait olmadığınızı bile düşünebilirsiniz. Başkalarıyla uyumlu ve yapıcı ilişkiler kurabileceğiniz bir gün geçirmeniz dileğimle

17 Şubat 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın bulunduğu konum, rutingününüzün dışına çıkmanıza neden oluyor. Değişik ve orijinal fikirlere her zaman açıksınız. Yaratıcılığınızı engellemeyen ve içinizdeki coşkuyu ortaya çıkaran işler yapmayı seviyorsunuz.. Aktivitelerinize, duygusallıklarınız başka bir anlam kazandırıyor. Düşüncelerinizi doğru yönlendireceğiniz bir gün.

17 Şubat 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınız, yaratıcılık gerektiren işleriniz veya kendinizi ifade biçiminiz ya da çabanız günün önemli başlıkları arasında. Tüm burçlar için gün geneli: Kova burcundaki Ay, içinde bulunduğumuz gruplara faydalı olmak isteyeceğimiz, sosyal, toplumsal konulara duyarlı ve yenilikçi bir günde olduğumuza işaret ediyor. Yeni şeyler öğrenebilir, zihnimizi açacak aktivitelerde bulunabilir veya hızlı düşündüğümüz bugün için, pek çok konuyu farklı şekilde ele alabilir, pozitif bakışımızla günü güzelleştirebilir veya farklı şeyler yaşayabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

17 Şubat 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

17 Şubat 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BİR çok konuda hırs yapıp gerçekleşmesi güç hayallere kapılabilirsiniz. Kafanıza takdığınızı gerçekleştirmek için engel tanımıyorsunuz.

17 Şubat 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınızdaki ikili ilişkilerinizde gerginliklere açık bir enerjiden geçmektesiniz. Üstlerinizi, patronlarınızı tam anlamı ile mutlu etmek bugün pek mümkün olmayabilir. Böyle bir durumda kendi değerlerinizi korumalı, kendi davranışlarınızı sorgulamamalı ve çalışmalarınıza devam etmelisiniz. İkili ilişkilerinizde adımları hep karşı taraftan beklemek yerine sizin de çaba sarf etmeniz önemlidir.

17 Şubat 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal konularla ilgili düşünceleriniz günün konuları olacaktır. Bu konuları başka bir güne bırakabilirsiniz, çünkü bazı noktalara takılıp kalma geçerli çözümler üretmekten uzak olma ihtimaliniz bulunuyor. Bunları bir düşünün.

17 Şubat 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 08' 36" R
Ay
Terazi
02° 07' 27"
Merkür
Boğa
03° 46' 42"
Venüs
Boğa
23° 33' 15"
Mars
Koç
13° 45' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 60"
Satürn
Balık
17° 59' 34"
Uranüs
Boğa
23° 24' 25"
Neptün
Balık
29° 23' 56"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 19"
Lilith
Başak
25° 22' 10"
True Node
Koç
14° 56' 03"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:41

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>