Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ağustos 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle gerçek anlamda bütünleşmişsiniz. İlişkiniz uzun ömürlü görünüyor. Çok güçlü sevgi bağlarınız var, birbirinizi çok önemsiyorsunuz.. Bu da sizi, imrenilen bir ikili yapıyor.

Bir iki gündür yapmaya çalıştığınız şey, birtakım alakasız insanlarda rahatsızlıklar yaratabilir. Bunu sorun etmemelisiniz. Küçük görünen bir sorun, ilginizi bekliyor.

Çevrenizdeki bazı para korkularının yapay olduğunu düşünürken, bu konuda aşırı iyimserlikten kaçınmalısınız. Hiç huyunuz olmadığı halde parayla ilgili gösterdiğiniz bir gizlilik, size gereksiz sıkıntılar yaşatabilir.

Bugünler içinde alabileceğiniz bir haber, işinizi ve özel yaşamınızı aynı anda ve aynı boyutta etkileyebilir. Sükunetle düşünüpve aşk dengelerini iyi oturtmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize zaman ayırmalı, kendinize olan sorumluluklarınıza da eğilmelisiniz. Bir arkadaşınızla bazı zevkli uğraşlar içine girebilirsiniz. Çok önem verdiğiniz bir konuda, çabalarınız sonuç verecek. Bununla ilgili sevinç yaşayacaksınız. Daha sabırlı davranmanız gereken bir sorunla karşı karşıyasınız. Alacağınız uyarılar, size yarar getirebilir.

18 Ağustos 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler yeni haftamız saat 01:41 Ay-İkizler burcu seyir etkinliğinde başlayacak. Kafanızın içinde sizi rahatsız eden konular varsa, bu enerji altında iki şekilde tepki gösterebilirsiniz. Ya tümüyle mantıklı ve olumlu şekilde düşünüp elinizden geleni yaparsınız veya endişeli, kuruntulu hareket ederek tedirgin olursunuz.  Peki en doğru hareket nedir? Gerçekçi ve tarafsız şekilde düşünmektir.Saat 08:21 Venüs-Jüpiter kavuşumuhayatı, toplumsal hayat, maddi konular ve ilişki anlamında fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayıcıdır. Daha fazla öne çıkmak istersiniz. Kendinizi gösterme, beğendirme, kabul ettirme çabanız yükselir. Bu da mücadelenizde yardımcıdır. Biraz ihtiraslı davranmanıza yol açabilir. Birileri sizi görmezden geldiğinde, ben buradayım diyerek kendinizi ifade etmek istersiniz.  Çok çalışmak, sorumluluk almak ve yılmadan canla başla görevlerinizi yapmak doğru olacaktır. Öyle bir şeyler üretin, ortaya getirin ve gayret gösterin ki, sizin ne kadar farklı olduğunuzu anlasınlar. Bu kavuşum, çabalayan, mücadele eden kişiler için gayet olumludur. Ancak kendini kaf dağında gören, her şeyde ben önemliyim diyerek çaba sarfetmeyen kişilerin egosunu yükselticidir. Fakat bu pek işe yaramaz. Ben derim ki, kariyer hayatınızla ilgili konularda mutlaka seçenekleri iyice gözden geçirin ve doğru tercihlerde bulunun.  Saat 13:59 Ay-Neptün zorlu görünümü uzun vadeli bir ilişkinin kurulmasının önüne geçiyor. İlişkisi sorunlu olanların düzenlemelerde bulunmalarında güçlük yaşamalarına neden oluyor. Genelde böyle bir görünüm altında insan gerçekçi bir şekilde düşünemiyor. Bu saatte  elden geldiğince yeni bir karar vermeyelim. İnsanlara, sözlere, durumlara iyice göz gezdirelim. Saat 15:32 Ay-Jüpiter görünümü, bir yandan elimizde olan miktarla hareket etmenin diğer yandan sorumluklarla baş edebilmenin zorluğunu gösterir. Bir şeyler yapmak isteriz. Fakat olanaklarımız kısıtlı olduğu için sinirlenebiliriz.Saat 16:11 itibariyle Ay-Venüs görünümü devreye girdiğinde, başkalarının değerinizi anlamasını, ona göre davranmasını, sizi takdir etmesini istersiniz. Etkileyici bir kişi olmaya çalışabilirsiniz. Özelliklehayatında liderliğinizin kabulü, varlığınızın kıymetli olduğunu bilmelerinden yanasınız. Yeni haftanın her konuda şansı yakalamanız ve güzelliklere kavuşmanızda vesile olması dileğimle,

18 Ağustos 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bilinçaltınız oldukça dolu. Yaptığınız işlerin olumlu sonuç vermesini istemeniz en doğal hakkınız. Çünkü, verdiğiniz emeğin karşılığı alamadığınız zaman müthiş bir hayal kırıklığı yaşıyorsunuz. Şartlarınızı yeniden gözden geçirmeli, gerçekten istediğiniz konular üzerinde yoğunlaşmalısınız. Dostlarınızın sizi koruduklarını görmekten mutluluk duyacaksınız.

18 Ağustos 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gayretlerinizi, yardımlarınızı, çalışmalarınızı veya yardımlarınızı takdir eden kişilerle bir arada olmaya gayret etmeniz gereken günlerdesiniz. Bazı konulardaki ön kabullerinizde haklı çıkabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bu hafta sonu, bazı konularda aşırı tepkiler verebilir ya da bazı kişilerin hareketlerini değerlendirirken doğru tahliller yapamayabilir, bazı hareketleri hafife alabilir ya da tam tersi, haddinden fazla önemseyebiliriz. En doğru kararı alarak ilerlemeye çalışmakta fayda var. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

17 Ağustos 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün finans konularında ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sakin ve soğukkanlı hareket etmeniz gerekiyor. Özellikle otorite figürleriyle tartışmamaya gayret edin. Daha diplomatik bir iletişim kurmaya çalışın. Yatırımlarınızla ilgili planlarınızda iyi araştırmadan ve gerekli destekleri sağlamadan değişiklik yapmamanız faydalı olabilir.

18 Ağustos 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Girişkenliğiniz ve kendinizi ifade biçiminiz katılacağınız bir organizasyonda karşı cinsi hemen etkileyecek. Ama güçlü ve sağlam ilişkinizi zedeleyebilirsiniz. Ona sadakatinizi ispatlamalısınız. PARA: Dış ülkelerde yapacağınızanlaşmalarında oldukça aktif olacaksınız. Mali konularda sizlerden destek almak isteyenler olacak. SAĞLIK: Çok çalışma adına gün boyu aç kalarak çözüme ulaşamasınız. Dengeli beslenmeniz şart.

18 Ağustos 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

18 Ağustos 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 05' 20" R
Ay
Yengeç
15° 51' 09" R
Merkür
Koç
26° 03' 24"
Venüs
Boğa
15° 49' 47"
Mars
Koç
08° 58' 29"
Jüpiter
Boğa
26° 47' 06"
Satürn
Balık
17° 33' 14"
Uranüs
Boğa
23° 02' 34"
Neptün
Balık
29° 14' 45"
Plüton
Kova
02° 04' 57"
Chiron
Koç
21° 19' 00"
Lilith
Başak
24° 40' 24"
True Node
Koç
14° 59' 58"
Son Güncelleme : 12/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>