Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı olarak birbirinizin aklınızı başınızdan aldığınız söyleniyor. İkiniz de sanki bulutların üzerinde geziyor gibisiniz. Sizin birbirinize uygun olmadığınızı düşünenler yanılıyorlar.

Çok yoğun bir döneme girmeniz gözünüzü korkutmuyor. Bütün bu işlerin altından kalkabilecek bir ekiple birlikte çalışıyorsunuz. Ve siz de bu ekibi yönetecek yetenek tam.

Kazancınızın artabileceği yolundaki beklentileriniz, şu günlerde pek gerçekçi değil. Bir süre sonrası için ise böyle bir umut var. Ailenize ait bir paranın nasıl değerlendirileceği konusunda sizin önerilerinize ihtiyaç duyuluyor.

Ayrı alanlarda uğraş verdiğiniz bir arkadaşınızla aranızda kurulu olan güven, sizi ortak biralanına doğru yaklaştırıyor. Ama bu olası ilişkide, dostluktan başka bir kazanç yok gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize çok güveniyorsunuz. Bu güven zaman zaman sizin cüretkarlığınızı arttırıyor. İş yaşamınızda çok işinize yarayan bu cüretkarlığınız özel yaşamınızda bazı durumlarda başınıza dert açmıyor değil. Mesafeli ilişki kurmak isteyen bir yakınınızın işlerine müdahale etmeniz onun sert eleştirilerine neden olabilir. İyi niyetinize rağmen canı sıkılan siz olacaksınız.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Çarşamba gününe, saat 03:59 Ay-Venüs olumlu görünümüyle merhaba diyoruz. Bu enerji, hiç kimsenin hayatına, ilişkisine benzemeyen çok farklı bir yaşamı ve aşkı özlediğimizin göstergesidir. Renkler, sesler, huzur ve dinginlik bizi rahatlatabilir. Saat 15:55 Ay-Uranüs olumlu görünümü oluşuyor. Bu enerji etkisi altında özgür hareket etmek ve yaşamımızı düzene koymak gerektiğini düşüneceğiz. Ay-Kova burcu ilerleyişi gün boyu devam edecek. Partneriniz ve siz,  birbirinizin farklı düşüncelerine saygı duymanızda yarar var. Ortak düşünebilme olgunluğu kolay değildir. Ancak denememizde yarar var. İşte bunu başarabilen çiftler gün boyu lezzetli paylaşımlarda bulunabilirler. Soğukkanlı düşünmenin, olayları büyütmeden akışına bırakmanın pes etme anlamına gelmediğini her iki tarafın da bilmesi gereken bugün, amacınız ilişkinizi sürdürmekse problemleri  arkadaşça çözmeye çalışmak, dürüst yaklaşımlarda bulunmak en güzelidir. Gün boyu içinizden geçirdiğiniz, yürekten istediğiniz her şey sizinle olsun. Gönülden sevgilerimle,

18 Kasım 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli adımlar atmak ya da harekete geçmek için birkaç gün beklemenizde fayda var. İçinde bulunduğunuz belirsiz ortam ve karışıklıklar, yeterince beklemeden attığınız adımlar nedeniyle size zarar verebilir. Acele etmeden, olayları bir süre uzaktan izlemek sizin için en doğrusu olabilir.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Diğerlerinin girişimde bulunmasını veya ilk adımı atmasını beklemek yerine ilk hamleyi sizin yapmanız gerekiyor olabilir. Bazı durumların, ilişkilerin veya pazarlıkların çerçevesini kendi koşullarınıza ya da isteklerinize göre çizmek isteyebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hayaller, kafa karışıklıkları ve idealler gezegeni Neptün'ün direkt harekete geçişi, aslında bugünden itibaren hayallerimizi gerçeğe dönüştürmemize hayata geçirmemize yardım etse de, sadece birkaç gün için, bizi biraz dalgın, unutkan ruh haline geçirebilir(aslında hafta başından beri biraz etkisini kararsızlıklar, şüpheler veya belirsizlikler olarak hissetmiş olabilirsiniz). Sabah, öğlen ve öğle sonrası saatlerde, ikili ilişkilerimizde olumlu saatlerde olacağız. Yenileyici etkiler ya da değişik alanlarda ilerleme başlıkları devrede ya da heyecan veren gelişmeler var. Sular ve sıvılarla ilgili başlıklar uzun zamandır olduğu gibi önümüzdeki dönemde de devrede olabilir bu arada ekleyelim Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Kasım 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konular önem kazanabilir. Babanızla ilgili konulara daha fazla zaman ayırmak zorunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde önünüzdeki engelleri aşmak için çaba sarf edeceğiniz zamanlardasınız. Gün içinde güven ve istikrar isteği öne çıkıyor. Kendi iç sesiniz, sezgileriniz size yardımcı olacak.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşantınıza karışılmasına izin vermiyorsunuz. Bu ara sizin için özgürlüğünüz o kadar önemli ki sevmekten bile korkar hale gelebilirsiniz.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Odak noktanızın ikili ilişkiler olacağı bugün, partneriniz ve yakın dostlarınızla son derece keyifli paylaşımlarda bulunabilir, güzel haberler alabilir, birlikte kaliteli zaman geçirebilirsiniz.

18 Kasım 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda yaşadığınız bazı ertelenmeler ve sıkıntılar bugünden itibaren sorun olmaktan çıkıyor. Sanatsal işlerinizde yaratıcılığınızı insanlara rahat aktarmaya başlıyorsunuz.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oldukça keyifli ve de hareketli bir güne başlıyorsunuz. Keyifli bir seyahate çıkabilirsiniz, çöpçatanlık yapabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkilerinizle, özel hayatınız arasında bir denge kurmanız beklenebilir sizden. Arkadaşlarınızla, konser, kültürel bir etkinlik, tiyatro gibi bir etkinliğe gidebilirsiniz. özgürlük ihtiyacınızın tavan yapacağı bir gün, kısıtlanmalara gelemez, kural /ezber bozan bir günde olacaksınız.

18 Kasım 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün duygusal gerilim içine girebilir, huzursuz ve kuruntulu bir tavır ortaya koyabilirsiniz. Ancak, bu durum geçici. Sorumluluk gerektiren yeni girişimlerde bulunmanız mümkün. Veya, daha çok sorumluluk almak isteyebilirsiniz.

18 Kasım 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 51' 04" R
Ay
Terazi
10° 50' 54"
Merkür
Boğa
04° 47' 30"
Venüs
Boğa
24° 27' 31"
Mars
Koç
14° 19' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 24"
Satürn
Balık
18° 02' 26"
Uranüs
Boğa
23° 26' 59"
Neptün
Balık
29° 24' 57"
Plüton
Kova
02° 02' 25"
Chiron
Koç
21° 40' 30"
Lilith
Başak
25° 27' 03"
True Node
Koç
14° 56' 42"
Son Güncelleme : 19/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>