Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı olarak birbirinize bilenmiş gibisiniz. Taviz verme korkusu yaşıyorsunuz. İlişkinizin tutkulu aşk olarak görülmesi, sizi de yanıltıyor. Bir kişilik çatışmasına girmiş gibisiniz.

Özgün ilkelerinizle insanları yorduğunuz kadar ilgilerini de çekiyorsunuz. Bugünlerde hararetli bazı görüşmeleriniz olacak. Bağladığınız işlerin yüksek kapasitesi memnunluk yaratıyor.

Yakın dost ilişkilerindeki alacak verecek meselelerinde, tarafların kendini en sağlama alacağı yöntemlere başvurması sizi üzüyor. Kazancınızı arttırma girişimleriniz, yakında yüzünüzü güldürecek.

Önümüzdeki günlerde, komşu gibi bir ilişkinizin aile içi tartışmasına taraf olmanız istenebilir. Uzak kalmanız daha yararlı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilincinizdeki birtakım arzular, bir dürtü şeklinde bilinçaltınıza taşınma niyeti içinde. Bu konuda pişmanlıklar duyabilir, geriye dönüş zorlukları yaşayabilirsiniz. Sağduyulu saptamalar, doğru kararları getirecek. Son günlerde zamansızlıktan ihmal ettiğiniz özel uğraşlarınız, yakın bir zamanda profesyonel fırsatlar sunabilir. Bu konuda sürpriz bir güvensizlik yaşayabilirsiniz.

18 Mart 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 00:48 Güneş-Satürn arasındaki mücadeleci görünüm, hayatın genelinde arzu ettiğimiz en önemli koşul, sevgidir. Sevginin birçok zorluğu yenmemizde en önemli olgu olduğunu biliriz. Ancak bu görünümün etkisi altında sorumluluklar bizi yorabilir. Şunu düşün, şöyle hareket et, şu kişiye anlayış göster, sisteme ayak uydur, çalış, çabala derken, bir ömrün gelip geçtiğini hissetmek bizi yorabilir. Birkaç gün boyunca en ufak baskıya, mecburiyete tahammül edemeyiz. Farklı bir dünyada yaşamak, denetlenmemek, gönlümüzce ilerlemek arzumuz yoğundur. Maddi açıdan rahat etmek isteriz. Bizi bir şeylerin kıskaç altına almasından hoşlanmayız. Saat 06:00 itibariyle gün boyu etkili olacak Ay-Yay burcu geçişi, parasal anlamda güce susamışlığın işaretidir. Düşündüğünüz bir yenilik veya istediğiniz bir şeye sahip olmak sizin için son derece önemlidir. Bazen düşünmeden para harcayabilirsiniz. Saat 10:24 Ay-Kuzey düğüm görünümü, hedefimize varmamızı sağlayacak bilgiyi, gelişmeleri, işleri dikkatli bir şekilde ele almamızı sağlıyor. Titiz gözlemde bulunacağız. Saat 15:27 Geri harekette olan Venüs, Merkür ile kavuşum yapacak. Bu etki altında, gerek çalışma hayatınız gerekse günlük aktivitelerinizde hevesli ve istekli bir şekilde hareket etmeniz mümkündür. Sizinle aynı ortamı paylaşanlar veya sektörel anlamdaki rakiplerinizin önüne geçmek ve başarılı olmak arzunuz fazlasıyla hakim olabilir. Bugün etrafınızdaki insanları vehayatınızı şöyle bir düşündüğünüzde kimi anlarda belli bir isyan duygusu içinizi sarabilir. Neden bu konumdayım, yenilikte bulunmak istediğim halde neden geçmişin gölgeleriyle savaşmak zorundayım. Neden bir adım ileri giderken hep iki adım geriye dönmek zorunda kalıyorum gibi. İşte bütün bu sorular kimi anlarda öylesine canınızı sıkar ki, bugünkü oluşumun da etkisiyle, keskin kararlar alabilirsiniz. Kendini yetersiz, sıkıcı ve geleceğini düşündüğünde pek güvende hissetmeyenler, uygulamak istedikleri yeni kararlarının doğru bir zamanda aldıklarını düşünebilirler. Oysaki Venüs gezegenininevinizdeki geri hareketinin anlamı beklemede kalmak ve her şeyi yeniden incelemek ve düzenlemek adına gözden geçirmek demektir. Böyle bir zamanda atılacak bir adım yanlış olduğu gibi, yanıltıcı da olması ve daha sonra geri hareket bittiğinde pişmanlık duyulması mümkündür. O yüzden lütfen sakin olunuz. Cumartesi gününüzün keyifli güzellikler içinde geçmesi dileğimle,

18 Mart 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bazı sırların açığa çıkması konusunda ısrarcı olacaksın. Sevdiklerini bu konuda zorlayabilirsin.

18 Mart 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayalleriniz ve beklentilerinizi gözden geçirmenizde fayda var. Bazı gizlilikler ortaya çıkabilir. Hayatınızı arınmış bir şekilde yoluna koyabilme şansı veriyor.

18 Mart 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konular üzerinde durmak gerekebilir. Belki de bu konuda daha düşünceli hareket etmeniz mümkün.

18 Mart 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fark edilmek, övgü dolu sözcükler duymak sizi motive edecek. Ama siz bunları hep istiyorsunuz. Sahip olduklarınızla şu an yetinmelisiniz. Daha fazlası sorun yaratabilir.

18 Mart 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

18 Mart 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük işleriniz ve normalde sizi sıkabilecek detaylarla uğraşmak bugün pek de zor olmayabilirsiniz. Yardımcılarınızdan veya size destek olan kişilerden alacağınız destek ve onlarla kuracağınız iletişimle işlerin üstesinden gelmek rahat olabilir.

18 Mart 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günü bireysel etkinliklerle geçirmek isteyebilirsiniz. Zihniniz ve sezgileriniz yüksek olmasına rağmen bedensel enerjilerinizde düşüş hissedebilirsiniz. Daha içe kapanık ve esrarengiz davranışlar içinde olmak işinize gelecektir. Soyut ve manevi alışverişleriniz konusunda diğerlerini destekleyici davranabilme durumunuz mevcuttur. Özel hayatınızla, aşkla ve çocuklarla ilgili yol almak istiyorsunuz, ancak maddi durumunuzun ciddiyeti nedeniyle kendinizi baskılıyorsunuz. Maddi yoksunluk nedeniyle kısıtlandığınızı hissediyorsunuz.

18 Mart 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zaten güçlü olan dürtüleriniz, kontrolünüzü ellerine almak için hareketlenebilirler. Bu durum, iç dünyanızda bir çeşit karışıklık ve huzursuzluk yaratabilir. Bunu, çevrenize yansıtmaktan kaçının ve kendi içinizde bitirmeye bakın.

18 Mart 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 05' 51"
Ay
Kova
19° 04' 54"
Merkür
Koç
17° 38' 59"
Venüs
Boğa
03° 07' 19"
Mars
Koç
01° 03' 10"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 34"
Satürn
Balık
16° 43' 33"
Uranüs
Boğa
22° 26' 45"
Neptün
Balık
28° 57' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 20"
Lilith
Başak
23° 31' 44"
True Node
Koç
15° 20' 42"
Son Güncelleme : 02/05/2024 03:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>