Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizden uzaklaştığınızı hissedebilirisiniz. Yeni bir ilişkinin sizin için gerekliliği üzerinde düşünebilir, dostlarınızla bunu paylaşarak fikirlerini almaya ihtiyaç duyabilirsiniz.

Günlük işlerinizi yoluna koyarken aşırı kuruntulu ve enerjik davranabileceğiniz bir gün. Çalışma arkadaşlarınızla düzen ve servis konularında tartışabilirsiniz.

Bugün, ideallerinizi gerçekleştirebileceğiniz çalışmalarınız için olumlu etkiler alacaksınız. Yatırımlarınızın sonuçlarını uzun vadede görebilirsiniz.

Kafanızı kurcalayan sorunlar ve özellikle İlişkiniz konusunda gündeme gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizi, geleceğinizi veya ailenizi ilgilendiren başlıklarda mantıklı kararlar alabilmek için sorular sormalı ve diğerlerinin neler yaptığına da bir göz atmalısınız. Eski planları veya fikirleri yenileyerek ilginç ilişki veyabirlikleri içerisine girebilirsiniz.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Perşembe günümüz,  burcunuz üzerinde, saat 09:29 itibariyle ilerleyen Ay etkisinde başlıyor. İnandığınız değerleri koruma altına almak istiyorsunuz. Her şeyi oluruna bırak diyen iç sesiniz size rehberlik ediyor. Ancak bir şey var ki, fantezileriniz oldukça güçlü. Yaratıcı enerjiniz özellikle sizi itekliyor. Bu durumda ne kadar kararlı olursanız o denli başarılı çıkışlarda bulunmanız mümkün. Özel hayatınızla ilgili konularda böyle garip bir boşluk içinizi sarabilir. Ne olacak ne bitecek soruları, ilişkinin olurları olmazları sizi düşündürür. Unuttum deseniz de, aslında bir yanınız hep eskiyi hatırlar. Kolay değildir çünkü yaşananları unutmak. Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı, özgürlüğü uğruna binlerce canın verildiği, inanç ve şerefin ışığı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu olsun.  

19 Mayıs 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda kuracağınız diyaloglar çok önemli. Baskıcı davranmak istemiyor fakat olayların boyutları sizin davranış biçimlerinizi olumsuz etkileyebiliyor. Kişisel ilişkilerinizde karşı tarafın sorunlarını olay haline getirmez ve kişisel olarak algılamazsanız, her şey daha iyi olacak..

19 Mayıs 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi, ailenizi veya geleceğinizi ilgilendiren konularda mantıklı kararlar alabilmek için araştırmacı olmalı ve diğerlerinin neler yaptığına da göz gezdirmelisiniz. Eski plan veya fikirleri yenileyerek ilginç ilişki veyabirlikleri içerisine girebilirsiniz.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Kişisel açıdan önem verdiğiniz olaylar üzerinde durabilirsiniz. Bazı konularda hayal kırıkları yaşayabilirsiniz. Hassas olduğunuz konuları akışına bırakmak daha iyi olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda sıkışıklıklar meydana gelebilir. İşlerinizi tamamlamak için çaba sarf edebilirsiniz.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SOSYAL çalışmalar, sizi tatmin ederken, yeni şartları da beraberinde getiriyor. Uyum sağlama yeteneğiniz çok iyi.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ruhsal olarak neşe, mutluluk ve huzur hissedeceğiniz bu zaman diliminde ilişkilerinizi keyifli bir iletişimle iyileştirebilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir ve ailenizle etkili iletişim kurabilirsiniz. Özellikle öğle saatlerinden itibaren artan özgürlük ihtiyacınızı dengelemeli, ilişkilerinizde tutarlı davranmayı tercih etmelisiniz.

19 Mayıs 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel istekleriniz giderek artıyor. Kendinizi iyimser ve mutlu hissediyorsunuz. Özel yaşantınızdaki sorunları bugün vaktinizi sevdiğiniz insanla bir arada geçirerek geride bırakabilirsiniz.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Farklı arzular içinde bulunduğunuz bir dönemdesiniz. Yatırımlar yapmak ve geleceği garanti altına almak gibi düşünceler içine girebilirsiniz. Ancak, olumsuz duygular zaman zaman içinizde yükselip karamsarlık içine girmenize neden olabilir. Hedeflerinizi belirlemeye çalışın.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dostlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İş hayatınızda irili ufaklı paralar alacaksınız. Yalnız paranızı iyi saklamalı,hayatınızda yenilikler yapmalısınız. (22 Kasım -21 Aralık) Hayatınızda herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. İş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Her konuda anlaşma var. Sevdiğiniz yoksa yeni biriyle tanışacak ve çok hoşlanacaksınız.

19 Mayıs 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 09' 31" R
Ay
Terazi
14° 39' 23"
Merkür
Boğa
05° 14' 19"
Venüs
Boğa
24° 51' 05"
Mars
Koç
14° 33' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 55"
Satürn
Balık
18° 03' 41"
Uranüs
Boğa
23° 28' 05"
Neptün
Balık
29° 25' 23"
Plüton
Kova
02° 02' 16"
Chiron
Koç
21° 41' 27"
Lilith
Başak
25° 29' 11"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>