Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal anlamda sevgi hislerinizin arttığını hissedeceksiniz ve sevdiğiniz kişiyle hoş saatler geçirebilirsiniz. Gerginliklerden uzak bir gündesiniz, bunun keyfini çıkartın.

Pratik ve mantıklı hareket edeceğiniz bir gündesiniz. İş çevrenizdeki olayları ve gelişmeleri sağlıklı olarak yorumlayabileceksiniz ve çözümler getirebileceksiniz.

Maddi konulardaki çalışmalarınızda genel bir yoğunluk olacaktır. Karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirmeye çalışmalısınız. Maddi durumunuzda bir iyileşme görülecek.

Ani çıkışlar yapabilirsiniz ve karşınızdaki insanların kalbini kırabilirsiniz. Tepkilerinizde haklı bile olsanız bu tavırlarınız sizin için olumsuz sonuçlar doğuracaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çevreyle iletişiminiz çok güçlü olacak. Sevdiklerinizle zaman geçirmek , onlarla duygularınızı paylaşmak isteyebilirsiniz. Ailenizle aranızdaki güzel ilişki sizi her yönden olumlu etkiliyor. Bugün onları ziyaret etmek isteyebilirsiniz. Yakın bir arkadaşınız ile bir görüşme yapacaksınız. Ondan bazı bilgiler alacaksınız.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 01:24 Ay-Venüs karşıtlığı etkisiyle Cumartesi gününü selamlayacağız. Bu enerji, aşk hayatımıza hoş bir esinti getiriyor. Rahatlıyoruz, güven içinde olmanın huzurunu yaşıyoruz. Gerek sosyal gerekse özel paylaşımlarda adil yaklaşım ve özenli yaklaşımlarda bulunulması bizi bir hayli mutlu edebilir. Şüphelerimizden kurtarır. Saat 15:21-22:19 arasındaki boşluk etkisi altında, sizi birebir ilgilendiren konularda gerçekçi düşünmekte yarar görüyorum. Ancak bazen duygularımız bizi esir alır. Hiç değmeyecek kişi ve olaylar hakkında  fazlasıyla iyi niyetli düşünürüz kimi zaman da dikkat etmemiz gereken noktaları es geçeriz. Bastığımız yeri bilemeyecek kadar zorlu bir dönem yaşıyorsak doğal olarak umutsuzluğa kapılabiliriz. Balık burcu geçişlerinde ise genel olarak bir iyimserlik hali mevcuttur. Boşluk etkisi, bağımlılıklarınızın esiri olmamıza nedendir. Eğer sorunlu bir ilişkiniz varsa, bunları çözüme kavuşturmak için mücadele etmek yerine tam tersine sevgilinize doğru çekilebilirsiniz. Şikayet ettiğiniz noktalar gözünüzde önemsiz hale gelir. Romantizm, bağımlılık duygusu sizi farklı bir dünyaya götürür. Gerçekçi düşünmeye çalışmalısınız. Saat 22:19 sonrası Koç burcunda ilerleyecek Ay, ilişkilerde özellikle dikkatli olmamızı gerektiriyor. Sağlığımıza önem verelim. Çabuk sinirlenmek, anlayışsız davranmak, bize uymayan bir durumla karşılaştığımızda tepki göstermek mümkündür. Kendi kendimize kararlar almaya kalkışmayalım. İşimizdeki kurallara gerekirse riayet edelim. Kural dışı veya sert davranan kişilere karşı da gözümüzü dört açalım. Keyifli bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'dan, olumlu etkiler alıyor ve girişimci yönlerinizi ortaya koyabilecek çalışmalar içinde bulunmayı arzuluyorsunuz.. Katılacağınız toplantılarda eski dostlukların konuşulduğu ortamlarda nostaljik duygular yaşayabilirsiniz. Bugün bazı konularda partnerinizin de, fikirleri söz konusu olacaktır.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklenmedik şeyler yapmalı, sizinle duygusal oyunlar oynayan kişilere izin vermemelisiniz. Olayları kendinize özgü yöntemlerle ele almanız durumunda şansınız dönebilir. Gücünüzü gösterebilir ve fark yaratabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabaha karşı saatlerden itibaren veya sabah saatlerinde kısmen gergin etkiler ön planda olabilir. Stresli durumlarla karşılaşabiliriz. Huzursuz veya engellenmiş hissedebiliriz. Riskli yerlerden veya güvenmediğimiz kişilerden uzak durmakta, ufak tefek kazalara karşı tedbirli olmakta fayda vardır. Artan yük ve sorumluluklar ya da saldırgan tepkiler veren kişiler sıkıntı verebilir. Öğle saatleri civarında, unutkanlıklar, kararsızlıklar, konsantrasyon bozuklukları, hayalperest yaklaşımlar veya yanıltıcı kişiler ön planda. Akşam saatlerine doğru, dahabitirici olabilir veya sağlam ilişkiler kurabiliriz, ama gece saatlerinde yine ilişkiler zorlanıyor, kelimeleri dikkatli seçmek gerekiyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

19 Ağustos 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aşkta ve yaratıcı konularda daha keyifli olabileceğiniz fırsatlar var. Hayatın pozitif yönüne daha açıksınız.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özgür aşklar ve heyecan verici maceralar size çekici gelecek. Kendinize uygun olmayan kişilere aşık olabilirsiniz. Sizden başka kültüre sahip olanlardan etkilenebilirsiniz.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizin ve moralinizin yüksek olduğu,hayatınızda görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz, çalışmalarınızı hızla tamamlayarak, keyifli ortamlarda yer alabileceğiniz pozitif bir enerji hakim. Bu süreçte partnerinizin ve dostlarınızın abartılı davranışları ile karşılaşabileceğiniz bir zamandasınız.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğlenceli yönlerinizi, sosyal çevre aktivitelerinizle harmanlayacak, özel hayatınızdaki konuları bugün abartarak konuşmak arzusunda olacaksınız. Maddi konularda ısrarcılıktan kaçınmak sizin yararınıza olur.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal olarak yoğun ve derin bir gün deneyimleyeceksiniz. Çocuklarınızla olan iletişiminizde sevgi, merhamet ve şefkat dozunu yükselteceksiniz.Müzik, dans, sanatsal hobiler bugün biraz daha hayatınıza dahil olabilir. Hayatınızın zevk aldığınız alanlarından ziyade çocuklarınız ve eşinizin sorunları ile meşgul olabilir, kendinizden fedakarlık edebilirsiniz. Hareketli bir film izleyebilir, keyifli bir komedi tiyatro oyununa gidebilirsiniz. Cumartesi gününüzü ruhsal olarak kendinizi keyifli hissettiğiniz etkinliklere ayırmalısınız. Burç burç yorumları film günlük burç yorumları

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

20 Ağustos 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 38' 01" R
Ay
Balık
11° 37' 44"
Merkür
Koç
18° 31' 36"
Venüs
Boğa
05° 04' 21"
Mars
Koç
02° 16' 19"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 48"
Satürn
Balık
16° 51' 39"
Uranüs
Boğa
22° 32' 12"
Neptün
Balık
29° 00' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 38"
Lilith
Başak
23° 42' 16"
True Node
Koç
15° 22' 27"
Son Güncelleme : 03/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>