Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün kendinizde yaptığınız değişikliklerle oldukça çekici gözüküyorsunuz. Böylece beğendiğiniz insanın da ilgisini üzerinize çekmeyi başardınız. Bundan sonrası ikna gücünüze kalmış durumda.

İş çevrenizdeki hareketlenme size daha fazla kazanç sağlayacak. Yeter ki üzerinizdeki gerginliği atın ve karşınızdaki insanlarabitiriciliğiniz konusunda güven verin.

Sizden parasal destek bekleyen bir yakınınıza yardım etmek durumundasınız. Geri almakta sıkıntı yaşayacağınız bir borç olacak.

İş yerinde çekiştiriliyorsunuz. Kulaklarınız açık olmalı ve kendinizle ilgili bir yanlış yargının kalmaması için neler olduğunu anlamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir süredir ben merkezli yaşıyorsunuz. Sizin için siz ve yapmak istedikleriniz var. Bu yüzden zaman zaman size sitem ediliyor. Gerçekleştirmek istediğiniz pek çok projeniz var. Hepsi küçük küçük projeler ama yine de başkalarına ayıracak zamanı pek bulamıyorsunuz. Biraz planlı olursanız yakınlarınıza da zaman ayırabilirsiniz. Bugün yine bu davranışınız gündeme gelebilir.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, 20 Haziran saat 14:02 Yay burcunda oluşan Dolunay, ailemiz, partnerimiz, hayatımızda önemli olan her şeyi, aklımızın süzgecinden geçirip ne yönde ilerlememiz gerektiğini test etme zamanımızdır. Bilinçli olmak tabii ki gerekir. Eğer kazanç elde etmek, büyümek, özgür olmak istiyorsak, aklımızı başımıza toplamak durumundayız. Birilerine bağlı olmak, sadece onların varlığıyla ayakta durmak çözüm değil. Bizim hesabımızı iyi yapmamız gerekiyor. Kredi, burs, borçlarımız, miras veya başka yollardan gelecek desteklere güvenemeyiz. Bugün var, yarın yoklar veya astarı yüzünden pahalıya gelecekse ne işe yararlar. Kimi Akrepler bu Dolunayda kendilerine gerçeği gösterecek, doğru şekilde yönlendirecek, yanında olabilecek birine ihtiyaç duyar. Bu bazen en yakınındaki kişi olabilir. Hiç belli olmaz. Ay-Uranüs görünümü bu Dolunayda parasal kazancımızla ilgili konularda farklı bir şeyler yapmak, çözüm yolu bulmak istediğimizin işaretçisidir. Bir anda karar verebiliriz. Ancak bu kararın artı ve eksilerini gözden geçirmeliyiz. Dolunayın ardından Ay-Oğlak burcunda ilerleyecek. Bir büyüğümüzden destek görebiliriz. Bir işi halletmek için ciddi ciddi düşünürüz. İş hayatımız, sorumluluklarımız, yakın çevremizle bağlantımızı önemseriz. Yeni haftanın sizler için en güzel şekilde geçmesi dileğimle,

20 Haziran 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenizin hoşnut olacağı işleri yapmaktan zevk alacağınız bir gün. Bugün, onlarla ortak çalışmalar içinde olmanız sizi de mutlu edecek. Fakat çevrenizi de, ihmal etmemelisiniz. Duygularınızı güzel sözlerle süslemek isteyebilirsiniz. Anlamlı olayları paylaşmak için her türlü şartların uygun olduğu bir gün. Küçük detayların canınızı sıkmasına izin vermemelisiniz.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi başlıklı konularda sonlanma ve sonuçlanma enerjileri devrede. Risk almamanızda ve dikkatli hareket etmenizde fayda var. Yeni şeyler öğrenmek, kendinizi geliştirmek isteyeceğiniz veya eğitimlere başlayabileceğiniz süreçtesiniz. Haftanın ikinci yarısında meydana gelen olaylarla bizzat ilgilenmeniz, risk almanız veya belli şekilde harekete geçmeniz gerekebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta meydana gelen Yay burcundaki dolunayın olumsuz ve haftanın olumlu etkilerini haftalık yazımda ele aldım. Astroloji sayfalarımızdaki makalemin bulunduğu yerden veya Hürriyet sosyalde yazarlar bölümündeki sayfamdan uzun ve detaylı şekilde okuyabilirsiniz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Haziran 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bütçenizle ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi ön plana koymak isteyeceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler önem kazanabilir. Harcamalarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Akşam saatlerinde koşullar yorucu bir hal alabilir. Ani çıkışlar yapmamaya özen gösterin.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tatlı heyecanlara kapılmanız çok doğal. Uzun zamandır beklediğiniz haberi bugün alacaksınız çünkü. Mutluluğunuzu saklamayın. Eğitimile ilgisi olanlar başarı çok yakın.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizin ve moralinizin yüksek olduğu,hayatınızda görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz, çalışmalarınızı hızla tamamlayarak, keyifli ortamlarda yer alabileceğiniz pozitif bir enerji hakim. Bu süreçte partnerinizin ve dostlarınızın abartılı davranışları ile karşılaşabileceğiniz bir zamandasınız.

20 Haziran 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda bir dolunay yaşayacaksınız. Parasal yönden istediklerinizin karşılığını alamama ve düşündüklerinizi uygulayamama gibi etkilere takılı kalabilirsiniz. Parasal atılımlardan kaçının.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi ve manevi değer yarattığınız bir alanda kısıtlama yaratan bir konu üzerinde değerlendirme yapabilecek konumdasınız.Ya devam edip bu kısıtlanma duygusunu bertaraf edeceksiniz ya da konuyu kökünden çözüp sonlandıracaksınız. Bütçenizde gedik açabilecek bir para çıkışı karşınıza gelebilir. Önemli olan konu her ne ise fazla kontrolden çıkmadan denetlemektir. 22 Mayıs’ta gerçekleşen Dolunay’ın karşınıza çıkarttığı konular ve işaretlerin artık tamamıyla çözülmesi elinizdedir. Akşama doğru iletişim ağınızı yönetebilirsiniz.

20 Haziran 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün. Anlaşmanız size bağlı.

20 Haziran 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 29' 07" R
Ay
Balık
09° 25' 43"
Merkür
Koç
18° 26' 05"
Venüs
Boğa
04° 53' 04"
Mars
Koç
02° 09' 15"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 40"
Satürn
Balık
16° 50' 53"
Uranüs
Boğa
22° 31' 40"
Neptün
Balık
29° 00' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 08"
Lilith
Başak
23° 41' 15"
True Node
Koç
15° 22' 14"
Son Güncelleme : 03/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>