Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz için hala yapılabilecek bir şeyler olduğunu düşünmek istiyorsunuz. İlişkinizin ayakta kalması için her şeyi yapmadığınıza inanıyorsunuz. Partnerinizle konuyu görüşmenizde yarar olacak.

Ne olursa olsun kararlılığınızı bozmamanız gerekiyor. Son derece isabetli verdiğinize inandığınız kararı, art niyetli bazı müdahalelerle şimdi tekrar, tekrar düşünmeye başladınız.

Para sizin için sorun olmaktan bir türlü çıkmıyor. Paranızın kontrolü pek sizin elinizde gibi görülmüyor. Para konularında daha inisiyatifli, daha iradi davranmanız gerekiyor.

İlgilendiğiniz bir sağlık sorunu var. Bu konuda daha da fazla yapacağınız şeyler olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlık sorunlarınıza biraz daha özen göstermelisiniz. Bugün iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Hazırlıklı olun. Hafta ortasına doğru mutlu haberleriniz var. Sizinle ilgili iyi şeyler düşünen birileri sizi çok şaşırtacak. Bu kadar ilgi duyulduğunuza, sevildiğinize siz de şaşıracaksınız. Haftaya biraz sorunlu başlıyorsunuz. Hafta tatiliniz hiç de dinlendirici geçmedi. Önceden planlamadan çıktığınız küçük geziniz hepinizin enerjisini tüketmiş gibi görünüyor.

20 Temmuz 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 00:49 Ay-Neptün olumlu görünümüyle Pazar günümüz başlayacak. Bu enerji, ciddi niyetli veya arkadaşlık anlamındaki beraberlikler açısından hoş bir yansımadır. İnsan bir yandan aşka tutsaktır diğer yandan sağlam ve uzun vadeli olanı arzu eder. Güvende olmak, sevilmek arzusu duyar. Saat 02:52 Ay-Merkür olumlu görünümü, partnerinizle aranızdaki uyumun temin edilmesinde yardımcı olur. Görüşlerinde inatçı davransa da, siz elinizden geldiğince anlayışlı olmaya çalışırsınız. Saat 09:30 Ay-Pluto görünüm etkisi altında, kendimize önem vereceğiz. İlişkilerin hayatımızdaki anlamını, gerçek sevginin paha biçilmez kıymetini ve aşkın insanı dönüştürme gücünü yüreğimizin derinliklerinde hissedeceğiz. Saat 18:20 Ay-Satürn karşıt görünümü,  nakit para ihtiyacımızı, güvende olma arzumuzu ve huzurlu bir şekilde günü değerlendirme isteğimizi işaret ediyor.  İnsanız, doğaldır isteklerimiz  bitmiyor. Ancak istikrar önemli. Kazancımız bilmek geleceğimizi  garanti altına almak istiyoruz. Kimseye eğilip bükülmekten yana değiliz. Özel hayatımızda, gerçek sevginin paha biçilmez kıymetini ve aşkın insanı dönüştürme gücünü yüreğimizin derinliklerinde hissetmekten yanayız. Saat 19:40 Ay- Chiron olumlu titreşimi, ilişkinizle alakalı problemlerin düzeltilmesi ve düzene sokulabilmesi anlamında şifalıdır. Zaten Ay-Boğa burcu geçişlerinde huzur ve güvenlik olgusu son derece önemlidir. Eğer problem varsa ortaklaşa çözümlenmelidir. İlişkiniz yoksa, kendinize şöyle bir dışarıdan bakmanız faydalı olur. Güvenliğiniz, maddi konular, çevre değişimi,girişimleri yine ön planda olacak. Huzurlu bir hafta sonu geçirmeniz dileğimle,

20 Temmuz 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde ani gelişen duygusal konular aklınızın karışmasına neden olacak. Bugün,birliği içinde olacağı dostlarınız ile sohbet konuları geliştireceksiniz. Uzun süredir görmediğiniz eski dostlarınız ile birlikte olabileceksiniz. Parasal gelişmeleriniz olumlu bir şekilde takip ediyor ve yeni kaynaklar arıyorsunuz.

20 Temmuz 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev veya işle ilgili plan ve projeler bütçe yapmayı veya yapılan bütçeye sadık kalmayı gerektiriyor. Gereksiz harcamaları kısarak bütçenizi kontrol altına alabilirsiniz. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var. Tüm burçlar için gün geneli: Sonradan pişman olabileceğimiz hareket ve sözlerden kaçınmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Yüzleşilmesi gereken konu veya kişiler varsa başka bir zamana ertelemek daha doğru olacaktır. Güç mücadelelerine, ufak tefek kaza ve sakarlıklara karşı da dikkatli olmak gerekiyor. Birkaç aydır, tüm hatırlatmalara veya tamamen unutulmaması için yapılan ufak tefek girişimlere rağmen, rafa kalkmış gibi görünen köklü yapısal içeriklere sahip olan konular tekrar gündeme geliyor ya da gelmeye başlıyor. Bu hafta sonu doğru harekete geçecek olan öğretmen gezegen Satürn vereceği dersleri tamamlamak üzere rafların tozunu alıp önemli konuları tekrar gündemimize taşıyor. Konular her ne ise, atılacak adımların kalıcı olacağı hatırlanıp, gerçekten yararlı mı yoksa tam tersi zararlı mı olduğu üzerine detaylı şekilde düşünülüp ona göre ilerlenmesi gerekiyor.

20 Temmuz 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

20 Temmuz 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HAYIR demeyi artık öğrendiniz. Biraz da hayatı kendiniz için yaşayın. Dünyaya bir daha gelme şansımız yok bunu asla unutmayın.

20 Temmuz 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

20 Temmuz 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 10' 34" R
Ay
Terazi
02° 31' 36"
Merkür
Boğa
03° 49' 29"
Venüs
Boğa
23° 35' 45"
Mars
Koç
13° 47' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 28"
Satürn
Balık
17° 59' 42"
Uranüs
Boğa
23° 24' 32"
Neptün
Balık
29° 23' 59"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 25"
Lilith
Başak
25° 22' 23"
True Node
Koç
14° 56' 06"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>