Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size güvenilmez muamelesi yapılmasına tepki duymadan önce, böyle davranıldığından iyice emin olmanız gerekiyor. Yaşadığınız kızgınlık, partnerinizin sizinle karşılıklı konuşma niyetini cevapsız bırakmamalı.

Yakında yeni biryolculuğuna çıkabilirsiniz. Bu kez umutlu dönme şansınız bayağı yüksek görünüyor. Kaybettiğinizi düşündüğünüz birbağlantınız tarafından bugünlerde aranacaksınız.

Bir dostunuzun para kaybına üzüleceksiniz. Bir mülk satışı işiniz var. Bununla ilgili gelişmelere, hem zamansızlıktan hem de diğer ilgililere beslediğiniz güvensizlikle duyarsız kalacaksanız.

Yeni projeler üretme aşamasındasınız. Yaratıcılığınızı bu sıralar ön planda tutmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemsediğiniz bir konuda uzun zamandır harcadığınız yoğun emeğin ve kararlılığınızın karşılığını almak üzeresiniz. Bununla ilgili bugün alacağınız umut kırıcı duyumlar iyi niyet taşımıyor. Başka bir konuda, size destek olmak için çırpınan dostlarınız var. Bu desteklere olumsuz bakmanızı gerektirecek duygusallıklar içine girmeniz gerekmiyor.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, 20 Temmuz saat 01:57 de, Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, dışarıda aradığımız güveni şimdi kendi içimizde yaratmanın önemini vurguluyor. Biz şimdi sadece bir şeylere adanmış bir ömür sürmek yerine, kendi gücümüze, bilgimize, tecrübelerimize güvenerek yol almalıyız. Vatanımız, topraklarımız kadar ailemiz, yakınlarımız, can bildiklerimiz de önemli. Uzaklardan yakınlara gelerek, halimize ahvalimize bir bakacağız. Yakınlarımızın sorunlarında yanlarında olmaya çalışacağız. İşimize gücümüze bakacağız. Dolunayın ardından Ay-Kova burcunda ilerleyecek. Evin içinde bir değişim, yenilik, ailemizle ilgili konulara bir göz gezdireceğiz. Tatile çıkabiliriz, evde dinlenebiliriz, dostlarımızla olabiliriz. Venüs-Satürn görünüm, bu Dolunayın oluştuğu günün etkin enerjisidir. Sorumluluklarımızı hatırlatıcı etkisinin yanı sıra gönlümüze hoş gelene yöneltecek kazanç arzusu da verecektir. Bütçemiz çerçevesi içinde neler yapabileceğimizi tespit edebiliriz. İlişki tercihimizi yaparken, özgüveni yüksek, yaşamayı seven, fikirleri tutarlı ve ortaklaşa bir yaşamın sorumluluklarını bilen kişilere yöneleceğiz. İlişkimiz varsa, bu olguların dikkatini alınmasını talep edeceğiz. Olumlu gelişmelere işaret bir gün olması dileğimle,

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde özel dostlarınızın fikirlerine karşı ilgisiz davranabilir ve kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Etrafınızdaki kişilerin sizi olan davranış şekillerinden farklı anlamlar çıkarmanız mümkün. Bugün, Ay'ın bulunduğu konum, organizasyon çalışmalarınıza daha çok ağırlık vermenizi öneriyor.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planlarınızı size yardım edebilecek kişilerle paylaşmanın faydasını görebilirsiniz. Kısa mesafeli bir yolculuk bazı niyetlerinizi açıklamanız için fırsatlar yaratabilir. Sizi demotive eden kişilere izin vermemelisiniz.

19 Temmuz 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hassas olduğunuz konularda kendinizi sıkıntılı hissedebilirsiniz. Ailenizle ilgili durumlar sizi endişeli kılabilir. Sorumlu olduğunuz konulara daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Bazı işlerinizi tamamlayıp, yeniden harekete geçmek için planlar yapabilirsiniz. Akşam saatlerindeki değişiklikler keyfinizi kaçırabilir. Kendi iç sesinizle karar vermelisiniz.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi bu aralar her şey rahatsız ediyor gibi. Evli olan Akrepler eşleri ile bazı sorunlar yaşayabilir. Öfke yerine dinlemeyi tercih edin. Bekarlar ise biraz daha rahat.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizin ve moralinizin yüksek olduğu,hayatınızda görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz, çalışmalarınızı hızla tamamlayarak, keyifli ortamlarda yer alabileceğiniz pozitif bir enerji hakim. Bu süreçte partnerinizin ve dostlarınızın abartılı davranışları ile karşılaşabileceğiniz bir zamandasınız.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay iletişim, satış ve reklam alanlarınızda gerçekleşecek. Başkalarıyla başlattığınız işlerin karşılığını alabilirsiniz. Bağlantılarınızın kuvvetli olması sizi güzel sonuçlara ulaştırabilir.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın sabah saatleri yaşanan boşluk etkisinde kendinize dönük, belki de uyku arzusunda olabilirsiniz. Ancak öğlene doğru oldukça toplumsal ve hümanist dürtülerinize göre hareket edebileceğiniz saatlere giriyorsunuz.İş bağlantılarınızı geliştirmek ve toplumun yararını ilgilendiren projelere eğilmek için doğru enerjilere sahip olacaksınız. Mesleki gelişim toplantılarına katılabilirağınızı geliştirmek adına çalışma kaydedebilirsiniz. Farklı ve sıra dışı bakış açıları geliştirebilirsiniz. Akşamleyin kolektif sporlar ve kısa yürüyüşler yapabilirsiniz.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

20 Temmuz 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 30' 44" R
Ay
Balık
09° 49' 42"
Merkür
Koç
18° 27' 05"
Venüs
Boğa
04° 55' 07"
Mars
Koç
02° 10' 32"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 03"
Satürn
Balık
16° 51' 01"
Uranüs
Boğa
22° 31' 46"
Neptün
Balık
29° 00' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 13"
Lilith
Başak
23° 41' 26"
True Node
Koç
15° 22' 17"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>