Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınıza tutku ve aşk denemez belki ama ilişkinizde ikiniz de mutlusunuz. O sizi, siz onu çok beğeniyorsunuz. Kendinizi az daha hareketlendirirseniz her şey daha mükemmel olabilir.

Aşırı yorgunluk dışında bir yakınmanız yok. Sevgiliniz buna miskin şikayeti demesi sizi üzüyor. Tutucu davranarak kaçırdığınızteklifinin bir dostunuz aracılığıyla yeniden yapılmasını sağlamaya çalışacaksınız..

Paraya bakışınızla ilgili kanılar hızla değişiyor. Vefa borçlu olduğunuz birinin istediği bir desteği reddetmiyor ama süründürüyorsunuz. Bu konuda sevgilinizin ve yakınlarınızın uyarılarını dikkate almak zorunda kalacaksınız.

Size karşı ikili bir işbirliği var. Bu çalışmayaşamınızın dışında görünmesine karşın, işlerinizle çok ilgili. Bu işbirliğini ummadığınız yerlere bakarak daha kolay bulabileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir akrabanızla bugünlerde eskisinden çok fazla yakınlaşabilirsiniz. Birlikte, şimdiye kadar hiç fark etmediğiniz ortak yanlarınızı keşfedeceksiniz. Sizin için başkalarının sorunlarıyla ilgilenmek her şeyin önünde geliyor. Başkalarının sorunlarıyla ilgilenmenizin altında kendi sorunlarınızı örtme çabası içinde olmanız yatabilir. Kendinizi dinlemenize ve bir muhasebe yapmanıza ihtiyacınız olabilir.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 00:06 Ay-Jüpiter karşıtlığı etkisiyle Cumartesi gününü selamlayacağız. Kendinizi mutlu edebilecek aktivitelere yönelerek, moral toplayabilirsiniz. Sevdiğiniz dostlarla bir araya gelmek, biraz kafanızı boşaltmak iyi olur. Her şeyi sürekli endişeyle ele almaktansa böylesi daha iyidir. Saat 04:02 Venüs-Pluto mücadeleci görünümü, ilişkilerimizde uyumu, sevgi alışverişimizi, bugüne dek yaşadıklarımızı ve şu andaki mevcut durumumuzu gözden geçirmemiz yönünde önemlidir. İçten içe aslında kendinizle temasınız çok daha yüksektir. Hayalinizde yarattığınız bir ilişki tanımlaması vardır. Bunun belki de dışarıda bir karşılığı yoktur. Yaşadığınız ilişki bu tanıma uygun olmadığı için üzülebilirsiniz. Belki de hayatınızda hiç kimse yoktur. Düşlediğim gibi zaten bir aşk yaşayamam diyerek umutsuz düşünebilirsiniz. Hangisi olursa olsun bu tarihteki görünüm aşkla ilgili tüm kriterlerinizi tekrar gözden geçirmenizi sağlayıcıdır. 15:23-17:13 saatleri arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde, ilişkilerde tarafsız bir bakış açısıyla durumu gözden geçirelim. Duygularımızın esiri olmadan, hem iletişim hem çalışma hayatımızla ilgili konulara da özen göstermemiz, riskli kararlardan uzak durmamız yerinde olacak. Doğru bir hedef belirlemek ve aşkta hüsrana uğramamak için, öncelikle kendimizi, ardından seçeneklerimizi gözden geçirmemiz lazım. Saat 17:13 itibariyle Ay-Koç burcu seyir etkinliğinde, kişi hedefine mutlak ulaşmaktan yanadır. Kendisini sınırlayan meseleleri çözmek ister. Fakat çözüm yöntemi bazen gerginlik içerebilir. Yani her şey hemen yoluna girmeli diye düşünebilir. Saat 19:36 Ay-Merkür görünümünde, insanlarla anlaşmak, mali konularla uğraşmak bizi yorabilir. Etrafımızdaki kişiler bir an önce işleri görülsün isteyebilirler. Anlayışlı davranmamaları halinde kendimizi zor tutarız. Keyifli bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,  

21 Kasım 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnatçı yapınızı daha da körükleyecek olayların ortasında bulunuyorsunuz. Çevrenizde çalışan insanların sizinle ayni potansiyele sahip olmaları mümkün değil. İçinde bulunduğunuz ortamlardaki gelişmelerle ilgili olarak, sürekli hata arayarak bir sonuca varamazsınız. Bugün, kalp kırmamalısınız.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişiler bazı olaylarda sadece kendi çıkarlarınızı düşündüğünüz ya da bazı yollardan gitmekte ısrarcı olmanızın nedeninin kendi iyiliğinizi düşünmeniz olduğu konusunda iddialı çıkışlar yapabilirler. Bu durumda tamamen kendi başınıza ilerleme kararı alma ihtimaliniz yükselebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta sonu, ilişkilerimiz açısından flu ve iniş çıkışlı bir atmosfer söz konusu olabilir. Aşk hayatımızda canlandırıcı etkiler var, cinsel çekim ve karşılıklı etkileşimler artıyor, ama kıskançlık, öfke ve intikam duyguları ikili ilişkilerde dosttan çok düşmanmış izlenimi veren davranışlara neden olabilir. Olaylara tarafsız ve mantıklı bakmakta zorlanabiliriz. Özellikle maddi başlıklı konuları ya da aşk hayatımızı ilgilendiren başlıklarda güç mücadelelerine dikkat etmeliyiz. Akşamüzeri saatlerden itibaren, enerji daha rahat akıyor, bilgi trafiği ve açıklamalar için zemin hazırlıyor, ama gece civarı saatler tekrar gergin etkileri, ufak tefek sakarlıkları ya da kazaları ve tartışmaları gündeme getirebilir.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi geliştirebileceğiniz olanaklar var ancak akşam saatlerinde harekete geçmek ve hızlı davranmak gerekiyor.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şey üst üste gelebilir bugün. Bir çok konuda kendi kendinize yettiniz. Çabanız sayesinde birçok şey başardınız. Bu olumsuzluklardan yılmayın.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çocuklarınızla iletişiminiz ve özel yaşamınızdaki ilişkilerinizde belirsizlikler, yanılgılarla karşılaşabileceğiniz bugün, aşk hayatınızda size verilen sözlere hemen inanmak yerine bir süre karşınızdaki insanlara zaman vermek ve bu sözleri yerine getirip getirmediğini gözlemlemek faydalı olacaktır. Sanat sahne işleri yapanlar için maksimum derecede faydalı bir zamanda bulunuyorsunuz.

21 Kasım 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hafta sonu, sevdiğiniz insanla anlaşmak kolay olmayabilir. Etkili iletişiminizle onun üzerinde baskı kurmaya çalışabilirsiniz. Yine yakın çevrenizdeki insanlarla olan ilişkilerinizde de bazı sorunlara açık olacaksınız. İnsan ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özellikle gizli saklı gündemden uzak tuttuğunuz ilişkiler yüzünden sıkıntılar, sorunlar söz konusu olabilir, yakın çevrenizinin, kardeşlerinzin, komşularınızın sert eleştirilerine maruz kalabilirsiniz. Varsa partnerinizle ilişkilerinizde bu hafta kriz durumları söz konusu olabilir. Gizli, saklı hareket etmeye çalışmaktan dolayı problemler söz konusu olabilir. Her ne şekilde olursa olsun, bu hafta ılımlı davranmaya, denge kurmaya özen göstermeniz gerekmektedir

21 Kasım 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önümüzdeki üç hafta maddi konulara kafa yormanız gerekebilir. Kazancınızı ve ne gibi harcamalar yaptığınızı sorgulamaya başlayabilirsiniz. Bütçenizi yeniden gözden geçirmeniz yararlı olabilir.

21 Kasım 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 25' 11" R
Ay
Koç
23° 39' 20" R
Merkür
Koç
20° 31' 53"
Venüs
Boğa
08° 36' 49"
Mars
Koç
04° 28' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 24' 17"
Satürn
Balık
17° 05' 57"
Uranüs
Boğa
22° 42' 09"
Neptün
Balık
29° 05' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 08"
Lilith
Başak
24° 01' 23"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 06/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>