Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2013, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Etkilendiğiniz ama çok seyrek görebildiğiniz biriyle, bugünlerde yakınlaşmalarınız olabilir. Haksızlığa uğradığınıza inandığınız ilişkileri belleğinizden silmenizde fayda var.

Tıkanıklık yaşadığınız konularda kendinize güveninizi yeniden kazanmalısınız. Bugünlerdeki dinamikliğiniz, işlerinizi çabuklaştıracak. Verimli görüşmeleriniz var.

Romantik davranışlara yönelin. İlişkinizin bu sıralar bu tür yaklaşımlara ihtiyacı var. Heyecanı ve tehlikeyi bir arada barındıran etkilenmelere karşı dikkatli olmanız gerekiyor.

İkili ilişkilerinizde gerilimli saatler söz konusu olabilir. Dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde kırılganlığa biraz açık duruyorsunuz. Aile içinde ve arkadaşlıklarda gergin ve aceleci tavırlardan uzak durmaya, olumlu düşüncelerle duygularınızı doğru yönlendirmeye çalışmalısınız. İlişkilerinizdeki dengeler sakin ve esnek yaklaşımların sürekliliğini gerektiriyor. Verimli yakınlaşmalar bu dengelerin korunmasına bağlı.

21 Mart 2013, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler 22 Mart Cuma saat 08:49 olana dek uzun sürecek Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu bizi duygusallaştıracak, hassasiyet yüksek olacak. İçimize atacağız sıkıntılarımızı.  Ailevi-duygusal-iş ve güvenliğinizi ilgilendiren konularda duyarlıyız.  İlişkilerde sizin için en önemli unsur kendinizi güvende hissetmektir. Vicdanen düşünüp sustuğunuz, katlandığınız  ancak hiçbir hayra geçmediğini anladığınız durumlar aklınıza takılır. İç dünyanızda kendinizle, hayatla hesaplaşırsınız. Bazen de bu hesaplaşma sizi bir hayli tedirgin edebilir. Siz bugün sevgiye, her geçen günden daha fazla ihtiyaç duyarsınız. Ay boşluk zamanlarında kişi çok aktif olmayabilir. İşler kendiliğinden yerli yerine otursun ister, zorlamalara gelemez. Eğer yeni bir işe başlayacaksanız ve tecrübeniz yoksa, endişelenebilirsiniz. Ben genel olarak boşluk günlerinde yenilik anlamındaki her şeyin gözden geçirilmesi ve mümkünse ertelenmesi gerektiğini söylerim. Fakat tabii ki bazen, mecbursunuzdur. Adım atmanız gerekiyordur. O zaman tedbiri elden bırakmayın. Rüyalarınız ve sezgileriniz bugün bir hayli güçlenir. İç sesinize kulak vermeyi ihmal etmeyin.

21 Mart 2013, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, uzak yollarla ilgili bağlantılarınızın gündeme gelmesi, beklediğiniz gelişmeleri de beraberinde getirebilir. Olaylara akılcı bir şekilde yaklaşmasını biliyor fakat yanlış seçimleriniz yüzünden zorluklar yaşıyorsunuz. Bugün, takıntılı düşüncelerinizden sıyrılmalı ve kendinizle ilgili değişimleri takip etmelisiniz.

21 Mart 2013, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yabancılarla ilgili temalar ve hayatınıza giren hareket devam etmekte. Yeni ilişkiler, hayata bakışınızı ve akademik çalışmalarınız yeniden ele alabileceğinizi gösteriyor. Güzel haberlerin etkisi ile düşünsel açıdan zenginlik getiren temalara yönelmeli, kendinize önemli zenginlikler katmalısınız. Sizi hassas kılan hukuki konularda daha temkinli olmaya çalışın.

21 Mart 2013, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Asılmış Adam... Karşı cinse verdiğiniz sıkıntı sizi de dara düşürebilir. Aşkta inatlaşıyorsunuz. Evli olanlar bu tutuma girmemeli.

21 Mart 2013, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün karşılaşacağınız fırsat ve şanslar, düzenli gelirinizde artışlar olmasını mümkün kılacak nitelik taşıyabilirler. Kısa süre içinde, size ekstra bir gelir sağlamaya başlayacak bir işe girişmeniz de, günün konuları arasındadır.

21 Mart 2013, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 35' 27" R
Ay
Aslan
05° 35' 14" R
Merkür
Koç
27° 48' 32"
Venüs
Boğa
17° 44' 39"
Mars
Koç
10° 09' 48"
Jüpiter
Boğa
27° 09' 08"
Satürn
Balık
17° 40' 03"
Uranüs
Boğa
23° 07' 58"
Neptün
Balık
29° 17' 07"
Plüton
Kova
02° 04' 31"
Chiron
Koç
21° 23' 53"
Lilith
Başak
24° 50' 45"
True Node
Koç
14° 54' 19"
Son Güncelleme : 14/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>