Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Gerginlikler Yaşıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda karmaşık düşünceler içerisine girebilirsiniz. Anlaşılabilir adımlar atmanın her açıdan daha önemli ve belirleyici olabileceğini de unutmayın. Doğru olana odaklanmanız gereken bir gün.

Mesleki olarak ufak tefek problemler yaşanabilir. Düşündüklerinizi gerçekleştirme konusunda biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Dengeleri zorlamamanız daha iyi olabilir.

Maddi anlamda biraz daha sabırlı olmalısınız. İstediklerinize hemen ulaşmak istiyorsunuz ancak bunun da sandığınız kadar kolay olmayacağını bilmeniz gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin yaşadıklarınızın karşılığında başkalarının farklı konumlarda olmasını kaldıramıyor olabilirsiniz. Herkesi kendi hikayesiyle başbaşa bırakın. Siz kendi hikayenizi neyden ve kimden korumanız gerektiğini bu sayede öğrenebileceksiniz; herkese kapılarınızı açmayın.

21 Nisan 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınız derinleşebilir ve içsel keşifler yapabilirsiniz. Ancak, aşırı kıskançlık veya obsesif düşüncelerden kaçınmak önemli olacak. Kendinizi ifade etmek için açık ve net bir iletişim kurmaya özen gösterin. İlişkilerde derin bağlar kurabilir ve duygusal anlamda yoğun anlar yaşayabilirsiniz. Kendinize ve duygularınıza zaman ayırmak size iyi gelebilir.

21 Nisan 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evlilik hazırlığı yapan yakın bir arkadaşın varsa senden yardım istemek için kapını çalabilir. Bu kişiye en iyi şekilde yardım etmek isteyeceksin. İş hayatında birtakım gerginlikler yaşayabilirsin. İş yerinde sürekli kaosun hâkim olması seni işinden günden güne soğutuyor. Seni mutlu edecek farklı birarayışına girebilirsin.

21 Nisan 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamsal konularda daha sağlam adımlar atmanın yollarını aramalısınız. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelme şansınız var. Doğru planlama sayesinde istediklerinize ulaşabileceksiniz. Karmaşaya müsaade etmediğiniz sürece pek sorun yaşanmayacak.

21 Nisan 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gizli kalan durumlara ya da sizi duygusal açıdan etkileyen ilişkilere daha fazla dikkat etmelisiniz. Bu dönemde karşıtlık içeren konularda önemli değişiklikler gündeme geliyor.

21 Nisan 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konularında mutluluğunuza mutluluk katacak gelişmeler olacak. Olayları olduğundan büyük hale getirmediğiniz ve güzel detayları yakaladığınız sürece hayat size mutluluk verecek.

21 Nisan 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün havada bir agresiflik olabilir. Baktığın yer yerde bir terslik görebilir veya insanlarla arandaki konuşmalar yıpratıcı derecede olabilir. Kendine zaman ayırmak ve önemli konularda konuşmaları ertelemek senin için daha iyi olacak bugün.

21 Nisan 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün insanlar sizi şaşırtabilir! İlişki ihtiyaçları aniden ortaya çıkar ve sahip olduğunuzu hiç bilmediğiniz arzular veya isteklerle bağlantı kurarsınız. Şaşırtıcı bir durum veya ani bir tutum değişikliği meydana gelebilir ve sizi başkalarıyla bire bir düzeydeki alışılagelmiş ilişki kalıplarınızdan çıkarabilir. Yakın zamanda ilişkilerdeki değişikliklerin üzerinize baskı yapıldığını hissettiyseniz bunun büyümek için ihtiyaç duyduğunuz bir şey olduğunun farkına varabilirsiniz. Bugün açıksınız, cömertsiniz ve iyileştirici enerjiler yayıyorsunuz. İnsanlar yardım, destek veya tavsiye için size başvurabilir.

21 Nisan 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçinize kapandığınız bu günler kendi dönüşümünüz için birçok faydayı beraberinde getirecek. İşleriniz ilerlemiyormuş veya yolunda gitmiyormuş gibi görünse de bir çeşit duraklama dönemindesiniz. Bu dönemden daha da olgunlaşarak çıkacak, sabrınızın meyvesini alacaksınız.

21 Nisan 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, bir şeylere ulaşma arzusu ile bu konuda sınırlamaların olduğuna ilişkin gerçekleri anlama arasında ikilem yaşıyorsunuz. Denetimsiz özgüveninizi bu sınırları aşmak için kullanmayın, çevrenizdekilerin sabrı taşabilir ve sizi yüzüstü bırakabilirler. Ortalık sakinleşinceye kadar bekleyin ve diğerlerine daha fazla anlayış ve sabır gösterin.

21 Nisan 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün duygusal olarak yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Manevi çalışmalar yapabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Ortaklık, evlilik, ilişkilerinizde ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

21 Nisan 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda heyecanlar geride kalmış. Duygularınız ve ilişkiniz hakkında kendinizi durmadan sorgulamanız mutsuz olmanıza yol açıyor. Bugün birlikte çalıştığınız insanların arasında çıkabilecek tartışma sizin de etkilenmenize yol açabilir. Sakın bu konuya dahil olmayın, boşu boşuna canınız sıkılır. Harcamalarınız standardınızın epeyce üzerinde. Paranızı daha akıllıca kontrol etmeye çalışın. Yediğiniz her şeye dikkat etmenize rağmen kilo veremiyorsunuz. Uzmana başvurun.

21 Nisan 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 00' 52" R
Ay
İkizler
02° 34' 03" R
Merkür
Koç
22° 50' 08"
Venüs
Boğa
11° 54' 52"
Mars
Koç
06° 32' 21"
Jüpiter
Boğa
26° 02' 07"
Satürn
Balık
17° 18' 44"
Uranüs
Boğa
22° 51' 28"
Neptün
Balık
29° 09' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
21° 08' 51"
Lilith
Başak
24° 19' 14"
True Node
Koç
15° 16' 52"
Son Güncelleme : 09/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>