Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkın, her şeye rağmen yaşanılası bir duygu olup olmadığı konusunda bir zihin karmaşası yaşıyorsunuz. Yüreğinizde kabaran yeni duyguların gelişimini biraz da endişeyle izliyor gibisiniz.

Yakında kendiliğinden açılacak bir fırsat kapınız olacak. Destek aldığınız insanları yanıltabilme kaygınızı, bir kabus gibi yaşıyorsunuz. Bu baskılanma bazı fırsatları kaçırmanıza neden olabiliyor.

Birçok masrafı kapattığınızı düşünürken, biraz iyimser baktığınız belli oluyor. Ani kararlar vermemelisiniz. Bu sizi maddi zararlara uğratabilir. Şu günler, para kaybı için hiç de uygun görünmüyor.

Duygusal konularda daha net, kararlı olmalısınız. Ufukta görünen mutlu günler size yalnızca bir adım uzaklıkta.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akraba ya da benzeri ilişkilerde mutlu ve şaşırtıcı gelişmeler söz konusu. Bu konuda geliştirdiğiniz iyimserliği etkilerini, bu ilişkilerde hissedeceksiniz. Kendinizi ifade etmekte güçlükler yaşadığınız bazı konular var. Umutsuzluğa girmeniz gerekmiyor. Birçoğunun acillik gerektirmediğini, daha anlaşılır ifadeler için yeterince zamanınız olduğunu göreceksiniz.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 01:00 Ay-Kuzey düğüm kavuşum etkisinde Çarşamba günümüz başlıyor. Bu enerji, iç dünyanıza çekilerek  ilişkiler-hayat-yaşananlar-geçmiş ve gelecek hakkında düşünebilirsiniz. Gelişiminizde size destek olanlar veyahut sizi bir hayli üzen kişileri şimdi yeni bir bakış açısıyla ele alabilirsiniz. Kimler geldi kimler geçti ve şimdi durduğum nokta nedir diye iç gözlemde bulunabilirsiniz.  Bunların tümü aslında olumludur. İnsan gelişen varlık ve yaşadıklarımız tesadüf değildir. Bize kattığı nedir bunlara bakmak lazım. Saat 20:35 Ay-Pluto görünümü, güçlenmek adına verilen mücadelenin göstergesidir. Ancak  bir yandan  mücadele ederken, diğer taraftan elde olmayan durumlarla karşılaşmak bizi yoruyor. Çabalıyoruz ancak çabamızın meyvelerini alabilmek kolay olmuyor. Bir takım tuhaflıklar, sağlık veya diğer etkenlerle boğuşmak zorunda kalıyoruz. Saat 20:51 Merkür-Satürn görünümü gerçekleşiyor. Yengeç burcunda ilerlemekte olan Merkür, değerli bulduğumuz her şeyi koruma altına aldığımızı, ailemizi, sevdiklerimizi kolladığımızı, bir olumsuzluk karşısında bir hayli hassas düşündüğümüzü gösteriyor.  Derinlikli bir şekilde her durumu ele almamızda  fayda var. Bugünümüz ve yarınlarınız barış ve sevgiyle çevrili olsun. Gönlümce sevgilerimle,

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü sorunlu bir evlilik içinde olan Akrep'leri zorlayacak tartışmalarla karşılaşabilecekleri yönünde uyarıyor. Kimsenin sizi üzmesine yıpratmasına izin vermeyin. Bitmiş bir ilişkiyi yüreğinizi daha fazla kanatarak götürmeye çalışmanız sizden başka kimseyi üzmeyecektir. Bilmelisiniz ki bitmiş bir şey sizi sadece tüketir. İş hayatınızda ise arkadaşlarınız aracılığı ile yaşayacağınız heyecen verici gelişmelerle moral bulabilir. Kendinizi çok daha iyi bir şekilde ortaya koyabileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bekar akrepler aşk hayatınızda cesur davranırsanız, kazanan siz olacaksınız.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapabileceğiniz çok şey var, ama hangisinden başlayacağınıza karar vermelisiniz. Bildiklerinize ve en iyi yaptığınız şeylere bağlılığınız kontrollü olabilmenize yardım edecektir. Size sunacak çok fazla şeyi olmayan ortaklıklardan vebirliklerinden uzak durun. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Merkür ve Satürn arasında oluşan olumlu açı, uzun vadeli düşünmeyi kolaylaştırıyor ve bu anlamda daha faydalı adımlar atmamıza yardım ediyor olacak birkaç gün için. Yapacağımız planlarda garantiyi ön plana alabilir, tedbirli ilerlemek isteyebiliriz. Resmi işlerle uğraşmak, matematiksel ya da bilimsel konulara eğilmek, işlerde disiplini ön plana çıkartmak eğilimlerinin artacağı beş günün içindeyiz. Daha aklı selim düşünebilir, ciddi ve olgun görüntümüzle girişeceğimiz işlerde istediğimiz sonuçları alabilir veya işleri kolayca tamamlayabiliriz. İlişkilerimizi doğru kullanacağımız günler. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz nedenlerden dolayı kayıplar yaşanabilir. Kontrollü olmaya çalışın. Kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden yetersizlik hissine kapılabilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgili konulara yönelebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylar gündeminizi etkileyebilir. Tepkilerinize dikkat etmelisiniz. Akışta kalmaya özen gösterin.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Zenginlik... Bugün mali zorluklar yaşıyorsunuz. Sorumluluklar gün geçtikçe artıyor ve içinizdeki sıkıntıları yüzünüze yansıtıyorsunuz.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularla ilgili problemlere açık bir enerjiden geçerken, partneriniz ve yaşamınızdaki değer verdiğiniz kişilerin iletişiminde bencil, takıntılı ve sorgulayan bir tavırla karşılaşabilirsiniz. İletişim konusunda sabırlı davranmanız gereken bir zamandasınız.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geleceğe yönelik işleriniz için önemli adımlar atılabilir. Seyahat, eğitim ve yabancılarla yapılacak işlerde sorumluluklarınızla hareket edeceksiniz. Bu alandaki işlerden kaçınmayacaksınız.

21 Temmuz 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yayıncılık, eğitim, yurt dışı bağlantılı işler ve projelerde ise kontrollü, uzun soluklu, sağlam emin adımlar atabilirsiniz. Seyahat planları da yapabilirsiniz pek tabii ki.  Merkür; satürn ile kontakta olacak. Hayatınız dair, kalıcı sağlam önemli kararlar vermek için çok uygun bir süreç.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

22 Temmuz 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 34' 14" R
Ay
Terazi
07° 22' 55"
Merkür
Boğa
04° 23' 14"
Venüs
Boğa
24° 05' 59"
Mars
Koç
14° 05' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 16"
Satürn
Balık
18° 01' 18"
Uranüs
Boğa
23° 25' 58"
Neptün
Balık
29° 24' 33"
Plüton
Kova
02° 02' 33"
Chiron
Koç
21° 39' 38"
Lilith
Başak
25° 25' 07"
True Node
Koç
14° 56' 30"
Son Güncelleme : 19/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>